FK Vojvodina

Znaci umesan je i sudija i covek je cekao 97 minut da ovi daju gol u poslednjim sekundima , to je scenario u koji je nemoguce poverovati . Ne vidim zasto se ne bi mogli porediti i koja smo mi velicina da mozemo bilo koga potcenjivati i oni su bili rame uz rame sa Lozanom ucesnikom LE i njihova prva liga ima samo 10 klubova , da imaju 16-18 Vaduz bi bio osrednji prvoligas tamo .

Objektivno...borili bi se za opstanak u takvoj švajcarskoj ligi sa 16 ili 18 klubova.
Prošle godine su bili četvrti u drugoj švajcarskoj ligi, a sezonu ranije tek osmi. A pre toga su završili ubedljivo poslednji u Super Ligi,.

Objektivno...borili bi se za opstanak u takvoj švajcarskoj ligi sa 16 ili 18 klubova.
Prošle godine su bili četvrti u drugoj švajcarskoj ligi, a sezonu ranije tek osmi. A pre toga su završili ubedljivo poslednji u Super Ligi,.

Cetiri ekipe su se tamo izdvojile gde su bile razlike u nijansama i po broju bodova , peta je zaostajala 15 bodova na tabeli za cetvrtom .Oni su imali katastrofalan pad pri kraju prvenstva kada su u poslednjih 7,8 utakmica samo jednu dobili a razlog je bio mali igracki fond i povrede mozda i nezainteresovanost , tako da su prakticno bili ozbiljan kandidat do pred sam kraj . Poceli su vise da ulazu u poslednje 2,3 sezone i ove su doveli neke solidne igrace ali je percepcija ljudi ovde a verujem i u strucnom stabu Vojvodine bila pogresna kao i procena rivala .

Poslednja izmena:
хахааааа
sve-je-stvar-je-navik.jpg

Немам снаге да коментаришем ову историјску срамоту Војводине,чекамо нову сезону и то нам је што нам је.
Само ми се не свиђа што нам стављате за врат ово као највећу срамоту домаћег фудбала.По мени ништа мање није сраман дебакл Звезде против ПСВ-а кад на Маракани победили а тамо добили петарду или поготово рецимо Партизан који је у гостима победио Петак Тикву а кући на свом стадиону добио 5 комада...

Немам снаге да коментаришем ову историјску срамоту Војводине,чекамо нову сезону и то нам је што нам је.
Само ми се не свиђа што нам стављате за врат ово као највећу срамоту домаћег фудбала.По мени ништа мање није сраман дебакл Звезде против ПСВ-а кад на Маракани победили а тамо добили петарду или поготово рецимо Партизан који је у гостима победио Петак Тикву а кући на свом стадиону добио 5 комада...

Poredis PSV tada polufinalistu LS, i Vaduc svajcarskog drugoligasa. :roll:

Таман посла да поредим али ви сте ипак добили 5 комада то под број један а под број два ви сте тад били шампиони државе и имали сте одличан тим...
Zigic se povredio,Bisevac dobio crveni rano...Mozda dva najznacajnija igraca u tom timu...

A u BGu je istaknuta mađarska zastava među navijačima Voše i zviždalo se himni ove naše državne zajednice,i vikalo se mrzim Beograd..Nisam bio ali pričali mi.Dajte više detalja.

FK Vojvodina – FK UTA Arad 2:2

Voša je nakon sedam dugih gomina odigrala jedan meč na stadionu Karađorđe pod svetlošću reflectora. Sa druge strane nije se ni malo proslavila rezultatski, pošto j esa rumunskim drugoligašem remizirala 2:2.

Opširnije sa meča:
link

Fotografije sa meča:
link

19.jpg

Vojvodina bez trenera

U subotu veče Vojvodina je na "Karađorđu" odigrala nerešeno protiv novog člana Jelen Superlige Radničkog 1923, a veoma brzo ostala i bez trenera. Ljubomir Ristovski koji je došao iz Spartaka Zlatibor vode podneo je ostavku. Podsetimo, "Stara dama" je nedavno eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Vaduca, a verovatno je i rezultat u duelu sa Kragujevčanima ocenjen kao loš.

FK Vojvodina danas je predstavio novog trenera Dejana Vukićevića koji je na to mesto postavljen samo dan nakon ostavke Ljubomira Ristovskog. Crnogorski stručnjak kaže da je svestan da je došao u veliki klub, ali i da je željan izazova.

"Moj cij je da Vojvodina ostane u vrhu srpskog fudbala i da osvoji jedan od trofeja", kaže Vukićević. On dodaje da mu je nezgodno što je došao na pola sezone, ali da veruje da su igrači spremni za sezonu pred sobom.

Vukićević je bivši fudbaler Budućnosti i Partizana, a kao trener predvodio je Zetu i Mogren sa kojima je bio prvak Crne Gore. Tim iz Golubovaca napustio je pre nešto više od mesec dana posle eliminacije Zete sa evropske scene od Spartaka iz Trnave.

Inače, on se i ranije u više navrata spominjao kao potencijalni kandidat, ali je sada iz trećeg puta dobio priliku nakon ostavke Ljubomira Ristovskog posle lošeg starta nove sezone. Ristovski je juče podneo ostavku zbog eliminacije kluba iz Lige Evrope i posle nerešenog ishoda sa Radničkim.
Inače, sem Vukićevića, kao mogući kandidati na klupi Vojvodine pominjali su se bivši trenera Rada Marko Nikolić, doskorašnji šef struke Metalca Nenad Milovanović i Zoran Milinković, trener s kojim je Vojvodina prošlu sezonu završila na trećem mestu.

Sramota veca od Fruske Gore
Najveca sramota Vose je onaj Rabrenovic,koji se cak predstavlja kao GENERALNI sekretar,a te funkcije uopste nema u Statutu kluba.Ovaj novi trener se izvinjava sto je igrao za Partizan.Nije to sine sto si ti igrao za Partizan.Igrao je za Partizan i nas Toza Veselinovic,ali tebe niko sa Salajke i ne poznaje niti je ikada cuo za tebe.Nisam nacionalista,ali za tebe, Rabrenovica i Batu sigurno ne navijam.Vas trojicu nije htela ni Sutjeska iz Niksica.Ovo je najveca sramota u istoriji Vose.Vratite mi godisnju kartu.

FK Vojvodina danas je predstavio novog trenera Dejana Vukićevića koji je na to mesto postavljen samo dan nakon ostavke Ljubomira Ristovskog. Crnogorski stručnjak kaže da je svestan da je došao u veliki klub, ali i da je željan izazova.

"Moj cij je da Vojvodina ostane u vrhu srpskog fudbala i da osvoji jedan od trofeja", kaže Vukićević. On dodaje da mu je nezgodno što je došao na pola sezone, ali da veruje da su igrači spremni za sezonu pred sobom.

Vukićević je bivši fudbaler Budućnosti i Partizana, a kao trener predvodio je Zetu i Mogren sa kojima je bio prvak Crne Gore. Tim iz Golubovaca napustio je pre nešto više od mesec dana posle eliminacije Zete sa evropske scene od Spartaka iz Trnave.

Inače, on se i ranije u više navrata spominjao kao potencijalni kandidat, ali je sada iz trećeg puta dobio priliku nakon ostavke Ljubomira Ristovskog posle lošeg starta nove sezone. Ristovski je juče podneo ostavku zbog eliminacije kluba iz Lige Evrope i posle nerešenog ishoda sa Radničkim.
Inače, sem Vukićevića, kao mogući kandidati na klupi Vojvodine pominjali su se bivši trenera Rada Marko Nikolić, doskorašnji šef struke Metalca Nenad Milovanović i Zoran Milinković, trener s kojim je Vojvodina prošlu sezonu završila na trećem mestu.

Sramota veca od Fruske Gore
Najveca sramota Vose je onaj Rabrenovic,koji se cak predstavlja kao GENERALNI sekretar,a te funkcije uopste nema u Statutu kluba.Ovaj novi trener se izvinjava sto je igrao za Partizan.Nije to sine sto si ti igrao za Partizan.Igrao je za Partizan i nas Toza Veselinovic,ali tebe niko sa Salajke i ne poznaje niti je ikada cuo za tebe.Nisam nacionalista,ali za tebe, Rabrenovica i Batu sigurno ne navijam.Vas trojicu nije htela ni Sutjeska iz Niksica.Ovo je najveca sramota u istoriji Vose.Vratite mi godisnju kartu.

Ovo počinje da me nervira, zašto odvajate pripadnike svog naroda pa makar oni bili i kriminalci, lopovi, muljatori, neću da ulazim u to...

Ovo počinje da me nervira, zašto odvajate pripadnike svog naroda pa makar oni bili i kriminalci, lopovi, muljatori, neću da ulazim u to...

Čuj ne zna ga niko sa Salajke. Baš me zanima koliko to na Salajki ima fudbalskih trenera.

Čovek je kao trener totalno neafirmisan, ustvari niko i ne zna za njega, ali da je sa Salajke, bila bi to druga stvar.

Back