Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
 - 18.635

Koliko sam video po tekstualnom prenosu meca Mojsov je ubedljivo najgori akter meca.
Da si video onu njegovu "intervenciju" kod drugog gola Vaduza, sve bi ti bilo jasno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam video po tekstualnom prenosu meca Mojsov je ubedljivo najgori akter meca.
nas fudbal je napokon dotakao dno
goreg od ovog stvarno ne moze
katastrofa 1-3 protiv svajcarskog drugoligasa
Kraj, 1-3.
Bez dileme najveca blamaza klupskog fudbala, od raspada SFRJ!![]()
Ма дај бежи бре, још сам размишљао да одем у НС кад буду играли кући против Хапоела, кад оно...
jel to tamo drugi rang takmicenja?
Gledao sam ceo prenos, i nisam mogao da verujem očima šta gledam... još uvek nisam siguran da li je onaj potez Mojsova debilna nesposobnost, ili je nešto drugo u pitanju... u drugom poluvremenu su se nešto i borili, u prvom katastrofa živa.Da si video onu njegovu "intervenciju" kod drugog gola Vaduza, sve bi ti bilo jasno...
Gledao sam ceo prenos, i nisam mogao da verujem očima šta gledam... još uvek nisam siguran da li je onaj potez Mojsova debilna nesposobnost, ili je nešto drugo u pitanju... u drugom poluvremenu su se nešto i borili, u prvom katastrofa živa.
Ceo pristup je mlak, nikakav, bezvoljno...

Da ,Vaduz je ekipa koje je medju jacima u tom rangu vec sam naveo primer njihovih okrsaja sa Lozanom, gde su bili egal ,ekipom koja je prosle godine igrala u grupnoj fazi LE.
Kienzl vezista Vaduza je igrao za Sturm gde je bio kapiten ,imaju nekoliko igraca sa vise od 30-40 nastupa u takmicenjima u Evropi , izbacili su Falkirk iz Skotske a prosle godine izbacio ih je Brondbi ,prvi mec 0-0 a drugi je do 70 min bio isti rezultat i tek pred kraj su pali .

hahaha jao da moze da se sazna nekako koliko je hiljada evra uplaceno po stranim kladionicama na vojvodina-vaduz lp2??? kvota je bila 19, pa vi racunajte i vidite kako klubovi zaradjuju desetine i stotine hiljada evra
(kockar, 21. jul 2011 17:49)

Kraj, 1-3.
Bez dileme najveca blamaza klupskog fudbala, od raspada SFRJ!![]()
Najveća blamaža je primiti petardu od Hrvatskog Dinama, iako navijam za Partizan...
Dinamo je prvoligas, i to iz lige koja je slicna nasoj. Dakle, to jeste sramota, ali MNOGO manja od ove danas.

Ако већ хоћеш највећа бламажа Партизана је онај пораз (или продаја? ) од петахтикве (тако ли се зваше ? )Najveća blamaža je primiti petardu od Hrvatskog Dinama, iako navijam za Partizan...