FK Vojvodina

jel to tamo drugi rang takmicenja?

Da ,Vaduz je ekipa koje je medju jacima u tom rangu vec sam naveo primer njihovih okrsaja sa Lozanom, gde su bili egal ,ekipom koja je prosle godine igrala u grupnoj fazi LE.
Kienzl vezista Vaduza je igrao za Sturm gde je bio kapiten ,imaju nekoliko igraca sa vise od 30-40 nastupa u takmicenjima u Evropi , izbacili su Falkirk iz Skotske a prosle godine izbacio ih je Brondbi ,prvi mec 0-0 a drugi je do 70 min bio isti rezultat i tek pred kraj su pali .

Poslednja izmena:
Da si video onu njegovu "intervenciju" kod drugog gola Vaduza, sve bi ti bilo jasno...
Gledao sam ceo prenos, i nisam mogao da verujem očima šta gledam... još uvek nisam siguran da li je onaj potez Mojsova debilna nesposobnost, ili je nešto drugo u pitanju... u drugom poluvremenu su se nešto i borili, u prvom katastrofa živa.
Ceo pristup je mlak, nikakav, bezvoljno...

Gledao sam ceo prenos, i nisam mogao da verujem očima šta gledam... još uvek nisam siguran da li je onaj potez Mojsova debilna nesposobnost, ili je nešto drugo u pitanju... u drugom poluvremenu su se nešto i borili, u prvom katastrofa živa.
Ceo pristup je mlak, nikakav, bezvoljno...

To je talenat iz mladosti i zeleni pojas kod čuvenog makedonskog senseija Kate Karatkovskog!

Da ,Vaduz je ekipa koje je medju jacima u tom rangu vec sam naveo primer njihovih okrsaja sa Lozanom, gde su bili egal ,ekipom koja je prosle godine igrala u grupnoj fazi LE.
Kienzl vezista Vaduza je igrao za Sturm gde je bio kapiten ,imaju nekoliko igraca sa vise od 30-40 nastupa u takmicenjima u Evropi , izbacili su Falkirk iz Skotske a prosle godine izbacio ih je Brondbi ,prvi mec 0-0 a drugi je do 70 min bio isti rezultat i tek pred kraj su pali .

znaci nije tolika katastrofa ko sto sam ja mislio, samo je namestaljka
bice proglaseno za los dan, igraci i trener ce kao fol biti kaznjeni, a Bata ce brojati parice sto je pokupio po kladionicama :neutral:

Najveća blamaža je primiti petardu od Hrvatskog Dinama, iako navijam za Partizan...
Ако већ хоћеш највећа бламажа Партизана је онај пораз (или продаја? ) од петахтикве (тако ли се зваше ? )
А ово што је урадила Војводина је сигурно највећа бламажа Српског тима !
Еееееј бре,Лихтенштајн !!!
Срам их било и овако и онако,(ако су продали) ...

Back