FK Vojvodina

tuga.gif

Prvo mi je bilo maestralno smesno zbog rezultata a onda kada sam pustio prenos preko neta i cuo navijace Vojvodine kako skandiraju: Igrate k'o p**ke! bilo mi je zao tih ljudi koji su dosli da gledaju proslogodisnju preporodjenu Vojvodinu kako se blamira u sred Novog Sada od amatera iz glupave Svajcarske. Sramota, bruka i trecu rec nisu izmislili koja bi opisala blamazu koju su napravili.

Ja sam vec nagovestio i pre prvog meca da nece biti lako i tada sam obrazlozio zasto tako mislim .U prvom mecu rezultat je bio nerealan i remi je trebalo da bude realan rezultat po igri i sansama . Vaduz je bio bolji u prvom delu tek u drugom je Vojvodina uspostavila ravnotezu i imala neku jalovu inicijativu ipak je ovo realnost ako se sagledaju oba meca .

Ja sam vec nagovestio i pre prvog meca da nece biti lako i tada sam obrazlozio zasto tako mislim .U prvom mecu rezultat je bio nerealan i remi je trebalo da bude realan rezultat po igri i sansama . Vaduz je bio bolji u prvom delu tek u drugom je Vojvodina uspostavila ravnotezu i imala neku jalovu inicijativu ipak je ovo realnost ako se sagledaju oba meca .

ne znam prijatelju, ali ovo smrdi na namestaljku :(

Kakva depresivna slika na samom kraju prenosa gde se lagano zumira reflektor iza koga se vidi neki usrani golemi sivi oblak...
Reditelj ovog prenosa je neki crnjak težak:mrgreen:(čovek se uklopio u domaći football:mrgreen:)

Poslednja izmena:

Back