ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno...u poslednje 4 godine 3 puta i ponosan sam na to jer za taj period je stavljena velika razlika izmedju vas i nas, izmedju rezima i fudbalskog kluba....a sta je pre toga bilo ocigledno vam je bolno da se setite....sve u svemu jednog dana ce da ode i SNS pa gledajte da na vreme promenite stranu iz pozicije u opoziciju :)

A jeste li bili u opoziciji i kada su na vlasti bili BoTa i Ivica Prasac a fudbal u Srbiji vodio predsednik Partizana Tolo i vi nizali nameštene titule?
Ko o čemu vojnik o skraćenju a grobar o poštenju...

A jeste li bili u opoziciji i kada su na vlasti bili BoTa i Ivica Prasac a fudbal u Srbiji vodio predsednik Partizana Tolo i vi nizali nameštene titule?
Ko o čemu vojnik o skraćenju a grobar o poštenju...

dosadan si.

i budala zna da u onih sest titula niste imali tim ni za trecu ligu dok su vas pokrali tutubani poput adzica i lukica debila...

mi smo tada imali jovetica, ljajica, savica, markovica, i jos podosta njih koje smo prodali u vanserijske klubove...

vi nemate ni blizu tim imenima, vec imate obradovica sudiju i terzu...

toleta nije sumnjicio najprestizniji evropski sportski list za mucku na kaldionici.... znamo kakvi su vasi rukovodioci majstori u poluvremenu u svlacionicama sudija...

niti je tole ikadabio lice sa poternice niti se ikada krio kod najveceg krimosa u cg...

nismo vam davali golove iz auta niti su tada sudije bile poput obradovica koji su cisto placeni olosi koji sviraju penal u utakmici u subotici zato jer igrac sutno loptu ...

idi slusaj saopstenja i uzivaj udok vas poput drkotine tresu po evropi... u dva kola deset komada...

Problem je isti kao sa Tošićem - em ne igra em čašćava prisustvom u to malo utakmica koje odigra. Ti povratnici kupuju navijače samo sa svojim imenom, inače su teške olupine od igrača i uglavnom ne ispune ni minimum očekivanja.

govori osi da ne treba bojkot...

e pa neophodan je!

ove idiote vise niko normalan nece gledati, pa neka navijaju iliev i banda koja ih dovela.

a navijaci mogu ispred stadiona svakodnevno protiv uprave... pogotovo kada su utakmice....

na svakom koraku ciniti sve da vucela vazura i makedonski pajvan sto pre odu...

i sa sobom u tri lepe povedu kosovica, miletica, djerleka, JANKOVICA POGOTOVO, scekica, ivanovica , nikolica....

oni nisu ni za trecu ligu.

partizan je doveden do kucanja eksera u sanduk.

ovakvi debili NIKADA u istoriji nisu bili u ekipi...

dosta vise menadzerisanja tatinih sinova, vazure i krajde novaca pa kupovine idiota za sitnu paru...

DO DALJNJEG NE TREBA ICI NA UTAKMICE OVE BURANIJE...

Ali kako ne razumeš da je bojkot već na snazi? Ne znam da li ideš na stadion, ja idem redovno, i kažem ti da nas nema pod jednu pečurku da stanemo. Imaš frakcije koje se kolju oko prevlasti na tribini i to je to. Nas ostale bukvalno na prste možeš da prebrojiš i svi se manje-više znamo međusobno jer uglavnom isti ljudi dolaze. A i ti stalni ludaci polako dižu ruke. Rešenje je omasovljenje, pun stadion i borba do kraja. Nemamo masu, nemamo brojnost, sa popunjenošću tribina kao u vreme kuge apsolutno ništa ne može da se uradi, naš glas se ne čuje, prosto nema domet i odjek što je zapravo savršeno stanje za upravu.

Dokle cete vise da nasedate na ove nebuloze? Tri titule u poslednje 4 godine? Ne znam ko je ovde ludji, ovi sto lazu kao psi ili ovi sto se na to primaju. Paralelni univerzum jbt, tri puta ponovljena laz postaje istina.

2015/16 Zvezda
2016/17 JSDP
2017/18 Zvezda
2018/19 Zvezda

Pa sad ti vidi ko je ovde lud a , bogami, i glup.

- - - - - - - - - -

idi slusaj saopstenja i uzivaj udok vas poput drkotine tresu po evropi... u dva kola deset komada...

Da nismo prodali Radonjića i vama prebacili 200 hiljada vi bi i dan danas bili u blokadi. Vi nemati tih briga, vas "poput drkotine tresu" po Surdulicama , Vranjima i sličnim kukuruzištima.
I idi gledaj Zetu i Mogren, koji se qurrac ti toliko baviš klubovima po Srbiji?

2015/16 Zvezda
2016/17 JSDP
2017/18 Zvezda
2018/19 Zvezda

Pa sad ti vidi ko je ovde lud a , bogami, i glup.

- - - - - - - - - -

0MxlJ8Q.png

Samo tako. Neka se i dalje forsira Sveta. Za 90% golova ove sezone on je krivac. Decko veze nema..

Dok njega prodamo ima da se otelimo. Ovo vise nije humano za gledanje, cist nepreradjeni mazohizam. Ali dobro, nek su nam zivi i zdravi ove ljudine iz uprave, vode klub svaka im cast, iz nedelje u nedelju se pomeraju granice koliko mogu da za@ebu stvari. Samo nek su nam oni mirni i ususkani, prvo Iliev sa svojim pojacanjima, pa onda i svi ostali paraziti redom.

Dobro dosli u jos jedan Partizanov vesnik, i pricu kako nije sve izgubljeno, a i toboze je kup tu. Kako to vole da kazu, najmasovnije takmicenje :) Sezona je gotova, to jos od pre znamo, prakticno od derbija i onog gola Djokicevog, osetio sam da je to to. Da li cemo biti 2 ili 4 meni je potpuno svejedno.

Za stadion se apsolutno slazem sa Sherlock-om. Treba pokazati zube, a posebno sada, i pokazati prstom u krivce. To se nece postici frakcijama i bojkotima. A pre svega, podrska za klub!

''Mre se odavno pa je opet sve zivo''

Matija Beckovic

Glava gore, pa na stadion!

Katastrofalna selekcija i katastrofalno pripremljen tim...sta drugo ocekivati.....sto je najludje od svega uprkos nasoj agoniji ova razlika ne bi bila bas ovolika da ljubimica predsednickog kabineta nema pomoc kad god joj zaskripi ali ajd nije to opravdanje ovim nasim debilima iz uprave s obzirom da su dobro znali sa kim imaju posla mnogo pre nego sto je ova sezona pocela.....

Katastrofalna selekcija i katastrofalno pripremljen tim...sta drugo ocekivati.....sto je najludje od svega uprkos nasoj agoniji ova razlika ne bi bila bas ovolika da ljubimica predsednickog kabineta nema pomoc kad god joj zaskripi ali ajd nije to opravdanje ovim nasim debilima iz uprave s obzirom da su dobro znali sa kim imaju posla mnogo pre nego sto je ova sezona pocela.....

Ajde ne kukajte nego bolje priznajte da se krš od tima.Jel i sinoć bio kriv Vučić?
Nije opravdanje ali samo da se spomene Zvezda i kada smo teške trube :roll:
Sa vama uvek komedija.
Verovatno da se čeka da Džomba preuzme neki prvoligaški klub pa da palite mašine :cool:

Dok njega prodamo ima da se otelimo. Ovo vise nije humano za gledanje, cist nepreradjeni mazohizam. Ali dobro, nek su nam zivi i zdravi ove ljudine iz uprave, vode klub svaka im cast, iz nedelje u nedelju se pomeraju granice koliko mogu da za@ebu stvari. Samo nek su nam oni mirni i ususkani, prvo Iliev sa svojim pojacanjima, pa onda i svi ostali paraziti redom.

Pa ovima iz uprave prodaja malog Svete je prilika da uzmu jos koju paru. Pa se zbog toga Sveta forsira. Hteli su da decko bude novi Milenkovic, ali kako stvari stoje bice novi Ostojic. Sad ce drogirani Pantic, po ko zna koji put da brani upravu. I svede krivicu na igrace, trenera i sudije. Svi su krivi, samo uprava ne. Samo je pitanje momenta kada ce govna iz uprave da ruse Batu preko Pantica i tribine. Ali, na sve ove stvari, mi smo 'davno navikli. Tako da ono..

Sto se tice Bate. Verovatno i njega ima da potrosimo. Jednu stvar kod njega ne mogu da razumem. Zasto svaki put posle 1:0 on zatvori utakmicu. Tj.. Cuva rezultat. Igraj brate na gol vise. Pa mozda nekad i pobedimo.

Pa ovima iz uprave prodaja malog Svete je prilika da uzmu jos koju paru. Pa se zbog toga Sveta forsira. Hteli su da decko bude novi Milenkovic, ali kako stvari stoje bice novi Ostojic. Sad ce drogirani Pantic, po ko zna koji put da brani upravu. I svede krivicu na igrace, trenera i sudije. Svi su krivi, samo uprava ne. Samo je pitanje momenta kada ce govna iz uprave da ruse Batu preko Pantica i tribine. Ali, na sve ove stvari, mi smo 'davno navikli. Tako da ono..

Sto se tice Bate. Verovatno i njega ima da potrosimo. Jednu stvar kod njega ne mogu da razumem. Zasto svaki put posle 1:0 on zatvori utakmicu. Tj.. Cuva rezultat. Igraj brate na gol vise. Pa mozda nekad i pobedimo.

Bati je ovo prvi ozbiljniji trenerski angazman, treba vremena dok covek nauci posao...ako je uopste za njega. A dok se on izuci, mi ima da obelimo.

Kuca se zida od temelja, a ekipa od trenera. Poslednji najslikovitiji primer je Real Madrid. Dzaba tim od pola milijarde evra vrednosti kad ih trener ubije u pojam. Mi smo imali Marka Nikolica i ispustili smo ga zbog para koje smo imali ali nismo hteli da mu damo, da bi ih posle pukli na Sumu. Zna to i ova uprava, da je tu sebi iskopala jamu. Baticu navijaci gotive ali i taj kredit ima svoj rok, a on ga nemilice trosi.

Stanoje je etiketiran kao Bjekovicev covek i smrtni neprijatelj, a realno predstavlja trenutno jednog od retkih ljudi koji imaju znanje i cojones da nas vade iz ovog kanala. Ali, imamo u klubu glasnogovornika Pantica koji je uspeo da mi ogadi puno stvari oko Partizana, i jedva cekam da im svima vidim ledja. Prvo Ilievu, a onda redom i ostalima. Jedino sto nadilazi njihovo neznanje je njihova arogancija i bahatost.

Nismo efikasni i to nam je boljka, a primamo rado golove iz jedne sanse. Da nije Stojketa bilo da vadi par puta, prosli bi jos gadnije. Poenta je, moras da sacuvas konture tima, i da gradis tim na tome. A posto je citava atmosfera u klubu, a i van kluba jako gadna, i to ima svoju cenu. Ja iskreno ne bih voleo da sam u kozi igraca koji moraju da gledaju ove frakcije i dokusurivanja ljudskog otpada kako na terenu, tako i u samom vrhu kluba. Jedni te placaju, a od drugih pazis da sacuvas zivu glavu. Izem ti takvu organizaciju!

Na sve zamerke o igri, ja licno, Bati i ne mogu puno zameriti. Jednostavno se cinilo da je razmdao ekipu nakon odlaska Djukica, ali kadar je takav da se ne moze puno vise ocekivati.

U derbiju se videlo da se ipak moze, kad se hoce, no ipak je ta neefikasnost bila problem. Dzaba precke Pantica kad se tako poklopi da ne realizujes po svim parametrima bolju igru u pobedu. Sad ispadoh ja kao kada Surdu u Vrucem Vetru brani na sudu njegov drugar Slobodan (BOB) , pa kad Slobodan kaze sudiji nesto tipa--- Verujte mi, ima takvih ljudi, gurnite ga u gomilu medju njih 1000, bacie ciglu sa neba, i pasce bas na njega---

kakvom crnom derbiju?

sta se moze ? moze se onoliko kolko ti je protivnik dozvolio a zvezdana je zahvaljujuci bunkercini trenercini i iscrpljenosti posle salcburga napolija i evropske euforije odigrala luzerski i kukavno...

dok su nasi nabrijani kidali svom snagom da bar malo bruku operu... jer ihe je pre toga proleter sa slane bare satro u misiju rupu...

da se ponovi i da zvezda odigra onako kako moze, kvalitetnija je puno vise i pokidali bi nas...

ovo je najgori moguci sastav ikada u istoriji ... atmosfera u celini je uzasna...

olos do olosi u upravi, a na terenu dunsteri...

ovo vise ne ide i treba bojkotovati...nek ide budala da ih gleda, pametnom to vise ne treba...

Zanimljivo koliko nam je u prethodnih par kola falio Šćekić na sredini terena.
Bez njega smo izgubili neophodnu agresivnost u veznom redu.

Ne bih ja ovde krivio Batu. Čovek je, a to je činjenica, pokrenuo ovu ekipu sa mrtve tačke, ali nije on krivac što je ona limitirana.
Jednostavno, nemoguće je da ovaj tim odigra bez oscilacija.

E sad, kada su prisutni ti krizni momenti, potrebno je imati jednog vanserijskog igrača, poput Leonarda ili Klea, koji će iz jednog poteza da reši meč.
Mi takvog igrača nemamo u ovom sastavu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back