Nismo efikasni i to nam je boljka, a primamo rado golove iz jedne sanse. Da nije Stojketa bilo da vadi par puta, prosli bi jos gadnije. Poenta je, moras da sacuvas konture tima, i da gradis tim na tome. A posto je citava atmosfera u klubu, a i van kluba jako gadna, i to ima svoju cenu. Ja iskreno ne bih voleo da sam u kozi igraca koji moraju da gledaju ove frakcije i dokusurivanja ljudskog otpada kako na terenu, tako i u samom vrhu kluba. Jedni te placaju, a od drugih pazis da sacuvas zivu glavu. Izem ti takvu organizaciju!
Na sve zamerke o igri, ja licno, Bati i ne mogu puno zameriti. Jednostavno se cinilo da je razmdao ekipu nakon odlaska Djukica, ali kadar je takav da se ne moze puno vise ocekivati.
U derbiju se videlo da se ipak moze, kad se hoce, no ipak je ta neefikasnost bila problem. Dzaba precke Pantica kad se tako poklopi da ne realizujes po svim parametrima bolju igru u pobedu. Sad ispadoh ja kao kada Surdu u Vrucem Vetru brani na sudu njegov drugar Slobodan (BOB) , pa kad Slobodan kaze sudiji nesto tipa--- Verujte mi, ima takvih ljudi, gurnite ga u gomilu medju njih 1000, bacie ciglu sa neba, i pasce bas na njega---