ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta neces vise ?

Ja opet kazem Saponjic je uvek dobijao sansu 5 minuta pred kraj utakmice i uvek je davao golove kad udje sa klupe . Decko je talican i ima osecaj za gol , ume da se usunja u 16-terac i peterac . Statistika sve govori o njemu . I sto je najvaznije on je decko za velika dela zato sto je sposoban da i na velikim utakmicama daje golove : Novi Zeland , makazice protiv BATE-a , . . . Eto lepo si rekao teretana . To ja isto kazem za Babunskog u Zvezdi . Saponjic je trebao da ostane jos dve godine u Partizanu i da ide u teretanu da nabaci malo mase e onda bi bio zverina u pravom smislu te reci a ovako sad je zverina samo igracki ali ne i fizicki . on je strasan potencijal .

Trujic je bio dosta dobar i kada je dobijao sansu u Partizanu , dosta dobro igra i u Vojvodini , protiv Dinama je pokidao . . nije to samo protiv Partizana. on je konstantan . I nikako ti ne stoji ta teza da je pravolinijski . Evo bas u Vojvodini je to dokazao da stize na sve strane sa loptom .

Nisam te bas najbolje razumeo . Da li ti hoces da kazes da je uprava napravila dobre poteze kada se oslobodila Saponjica , Subica i Trujica ???

Subic- ne. Zamena je gora od njega. Nije se ni zaradilo na njemu.
Saponjic-da. Uzet 1,5 milion, decko bi u Partizanu stagnirao, na najboljem je mestu gde se danas postaje igrac, Benfika. Njegova zamena je duplo veci potencijal ali i on stagnira zbog lose situacije u klubu i loseg rada na treningu.
Trujic-jos jednom, ne bih ga nikada ni doveo, bespotreban, neka igra gde god hoce, kod nas ne. Sto se mene tice, ligaski prosek, ili tek malo iznad jer ima brzinu.

Aco da li se ti to sad tesis ili sta je u pitanju ?

Ok , za Subica si jedino rekao posteno ali cekaj kako mozes da kazes da bi Saponjic stagnirao ? Na osnovu cega ? Decko je non stop davao golove ! Da je ostao dobio bi jos vise prostora da igra i doslo bi jos vise golova . Ne razumem te ? Na osnovu cega mislis da bi stagnirao ? Kazes uzet 1 . 5 milion a dobro sta ako bi sutra mogao uzeti za njega 4 ili 6 miliona ? Sta cemo onda . .

Kako mozes za Trujica reci da je bespotreban kada je uvek na terenu bio dominantan i u Partizanu i u Vojvodini ?

- - - - - - - - - -

I vidis bas o tome sam pisao . To je to . Benfika . Kazes otisao je tamo gde se postaje igrac . E pa ne znam da li si sposoban da razumes zbog cega nam je losa reprezentacija i zbog cega su klubovi losi . Saponjic i igraci poput njega koji imaju kvalitet i talenat da ostanu jos dve ili tri godine duze u srpskim klubovima stekli bi iskustvo i rutinu i ojacali bi fizicki i sve i vec kao formirani igraci bi se prodavali za vece pare i ne bi isli u neki tamo B tim kao tinejdzeri nego kao zreli igraci bi isli u prvi tim i onda bi u inostranstvo postajali jos bolji a ovako ni ne dobijaju sansu jer odlaze odavde prerano i tamo kad su bez iskustva sa po 18 i 19 godina niko nece da ih stavi u prvi tim .

Da li shvatas o cemu ja pricam sve vreme ???

Ok, subica smo stavili ad acta.

Saponja nije bio niti ce biti gol masina, i nije tacno da je igrao 5 minuta po mecu. Mozda ga usere kao na SP U19 da sa 2-3 metra na svaki drugi, treci mec mune gol, ali realno to je ispod svakog proseka. Decko ne moze da izdrzi duel, decko apsolutno ne ucestvuje u izgradnji igre, nema skok, nema ni brzinu, nije imao ni zelju da se fizicki nadogradjuje. Dok je Mitar posle treninga gruvao kao fanatik trbusnjake, gledao sam intervju sa Saponjom kako sedi na obali reke i peca. Peca ribu. To mu se svidja, kaze, da kulira malo.

trujic, kao sto rekoh, ima brzinu i nista vise. Nema dribling, nema pas kojim cepa odbranu, nema ni neki centarsut poseban. Dakle, nije bio, niti ce biti dominantan. Takodje, to se pokazalo milion puta, dresovi Partizana i Zvezde su mnogo tezi od dresova drugih klubova. Tacno je da nije dobio dovoljno sansi, ali ih nije nesto posebno ni koristio.

Sposoban sam da razumem, to sam i napisao da imamo OGROMAN problem u trenerima mladjih kategorija, jer da su ti isti igraci ostali jos 2-3 godine bili bi manje-vise isti kao i sad je stagniraju. Ne ojacavaju ni fizicki ni tehnicki, ni takticki. Stagniraju. Slika i prilika..... Brasanac. Da ne pisem previse, primer vise nego dovoljan.

Poslednja izmena:
A Radovic i Leonardo koriste sanse ? Nije tacno da Trujic nema dribling , ume on lepo da probije . ne kazem sad da je on neki vrhunski igrac ali je sigurno bolji od radovica , djurdjica , leonarda , pa i od tog jankovica koji je odigro jednu utakmicu pa nestao

Jeste Saponjic davao dosta golova veruj mi . ako se ne secas proveri na netu imas . kazem ti opet ima osecaj za gol ume da se usunja u kazneni , ima taj napadacki njuh . Svakako da bi trenutno bio daleko bolje resenje u spicu i od bozinova i od vlahovica i od djurdjica a cak i od onog tvog baldea kog ti stalno prizivas

- - - - - - - - - -

Ili ti mozda mislis da su bozinov , vlahovic i djurdjic trenutna bolja resenja od Saponjica ?

Za Radovica sam napisao onog dana kada je doveden (mozes slobodno da proveris), da je macka u dzaku. Sa 32 godine, i van svoje pozicije u timu (specijalitet Ivana Tomica jer on nije organizator igre, desetka), sa ekipom u kanalu, i dalje je bolji igrac od Trujica. Za Leonarda cu ti odgovoriti 15. septembra, nakon reprezentativne pauze, kada ocekujem da zaigra fudbal, prvo u svojoj glavi a potom i na terenu.

Saponjic je bolje resenje od Bozinova a jako puno losije od Vlahovica i Djurdjica. Djurdjic je klasa i to ocekujem da pokaze jer sam ga video da to radi.

Za Radovica sam napisao onog dana kada je doveden (mozes slobodno da proveris), da je macka u dzaku. Sa 32 godine, i van svoje pozicije u timu (specijalitet Ivana Tomica jer on nije organizator igre, desetka), sa ekipom u kanalu, i dalje je bolji igrac od Trujica. Za Leonarda cu ti odgovoriti 15. septembra, nakon reprezentativne pauze, kada ocekujem da zaigra fudbal, prvo u svojoj glavi a potom i na terenu.

Saponjic je bolje resenje od Bozinova a jako puno losije od Vlahovica i Djurdjica. Djurdjic je klasa i to ocekujem da pokaze jer sam ga video da to radi.

:dash:

Sta neces vise ?

Ja opet kazem Saponjic je uvek dobijao sansu 5 minuta pred kraj utakmice i uvek je davao golove kad udje sa klupe . Decko je talican i ima osecaj za gol , ume da se usunja u 16-terac i peterac . Statistika sve govori o njemu . I sto je najvaznije on je decko za velika dela zato sto je sposoban da i na velikim utakmicama daje golove : Novi Zeland , makazice protiv BATE-a , . . . Eto lepo si rekao teretana . To ja isto kazem za Babunskog u Zvezdi . Saponjic je trebao da ostane jos dve godine u Partizanu i da ide u teretanu da nabaci malo mase e onda bi bio zverina u pravom smislu te reci a ovako sad je zverina samo igracki ali ne i fizicki . on je strasan potencijal .

Trujic je bio dosta dobar i kada je dobijao sansu u Partizanu , dosta dobro igra i u Vojvodini , protiv Dinama je pokidao . . nije to samo protiv Partizana. on je konstantan . I nikako ti ne stoji ta teza da je pravolinijski . Evo bas u Vojvodini je to dokazao da stize na sve strane sa loptom .

Nisam te bas najbolje razumeo . Da li ti hoces da kazes da je uprava napravila dobre poteze kada se oslobodila Saponjica , Subica i Trujica ???

Saponjic strasan potencijal....:eek: srpski Falcao Jovic je izmislio fudbal za Saponjica....Nije mi samo jasno na koju prevaru su uzeli tolike pare za njega.....Trujic ima seosku tehniku....to se vidi iz aviona....Pogledaj npr Melega,Jankovica,Kataia...i odmah ti je sve jasno...

A Radovic i Leonardo koriste sanse ? Nije tacno da Trujic nema dribling , ume on lepo da probije . ne kazem sad da je on neki vrhunski igrac ali je sigurno bolji od radovica , djurdjica , leonarda , pa i od tog jankovica koji je odigro jednu utakmicu pa nestao

Jeste Saponjic davao dosta golova veruj mi . ako se ne secas proveri na netu imas . kazem ti opet ima osecaj za gol ume da se usunja u kazneni , ima taj napadacki njuh . Svakako da bi trenutno bio daleko bolje resenje u spicu i od bozinova i od vlahovica i od djurdjica a cak i od onog tvog baldea kog ti stalno prizivas

- - - - - - - - - -

Ili ti mozda mislis da su bozinov , vlahovic i djurdjic trenutna bolja resenja od Saponjica ?

i jos jedan igrac kojeg su skartirali bespotrebno je Jovanovic, a u odbrani im je bas skripelo protiv Vojvodine

Da se samobanuje svako ko pokuša da uđe u dijalog sa Sotirom :mrgreen:

Ne nego se vi sad tesite

- - - - - - - - - -

A inace na transfermarktu , sajtu koji NIKADA ne gresi , pise da je Saponjic prodat za 3 ( tri ) miliona evra . I vec mesecima tako pise .

Znaci uprava vas je ojadila za milion i po evra haha

- - - - - - - - - -

vraca vam se volkov . . .

Da se samobanuje svako ko pokuša da uđe u dijalog sa Sotirom :mrgreen:

My bad, evo necu vise...a stvarno sam hteo da argumentovano i kriticki pristupim temi skartiranih igraca.

RickRoss je u pravu delimicno za Jovanovica. Oterali smo igraca koji je bio standardan na prolece, a nismo imali spremnu zamenu. Znamo da ne valja ali nemamo boljeg. Isto smo se ogresili i o Bandalovskog. Igrao standardno dobro na prolece, produzio ugovor na jos godinu dana, i onda ga zakucali za klupu na racun Vuleta koji se raspada na desnoj strani vec godinu dana. To je epilog Tomicevog nazovi autoriteta, koji je u stvari bio manifestacija pogubljenosti na mestu trenera. Epilon nam puca pred ocima vec mesec dana.

My bad, evo necu vise...a stvarno sam hteo da argumentovano i kriticki pristupim temi skartiranih igraca.

RickRoss je u pravu delimicno za Jovanovica. Oterali smo igraca koji je bio standardan na prolece, a nismo imali spremnu zamenu. Znamo da ne valja ali nemamo boljeg. Isto smo se ogresili i o Bandalovskog. Igrao standardno dobro na prolece, produzio ugovor na jos godinu dana, i onda ga zakucali za klupu na racun Vuleta koji se raspada na desnoj strani vec godinu dana. To je epilog Tomicevog nazovi autoriteta, koji je u stvari bio manifestacija pogubljenosti na mestu trenera. Epilon nam puca pred ocima vec mesec dana.

:hahaha:

Slažem se i za Jovanovića i za Bandu.
Ovo sa povratkom Volkova mi nije jasno.
Ajd onaj Bogosavac je metiljav, ali o onom Miletiću slušasmo bajke da je jedan od najspremnijih igrača u Partizanu, da je fizička aždaja...
Šta sad bi?

Ne znaju vise gde biju. Bice repriza od proslog leta, da se u sezonu ne ulazi dok ne kompletiras 4 leva beka. Cirkus.

Nasa karta za povratak je temperament Nikolica, da razmrda guzice, da pronadje dobitnih 11 i da krenemo da pobedjujemo u ovoj nasoj jadnoj ligi. Sad su nam i Javor i Cuka problem. Jadno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back