ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste da smo ocajno selektirani, ali smo zato fizickinespremni. Ekipa u avgustu izgleda kao da nikakve pripreme nije prosla. Mogli smo lagano da primimo 5 komada danas, zasluzeno.

Ne moze Nikolic mnogo da promeni, barem ne za kratko vreme. Bolje bi bilo da mu je debi pao protiv neke slabije ekipe, mozda bi se malo trgli. Ovako je jos dublji kanal, jos uvek se nismo upisali ove sezone.

A u sredu vec ide novo kolo i utakmica kod Javora koji zna da zaljulja opasno i nema poraz u ove tri utakmice a onda u subotu dolazi Cuka. Sve lepse do lepseg.

Moze Nikolic da dovede sve ovo u red, ali kiksnuo je i on veceras.
Jako losa izmena, izvodi Evertona koji je jedini borben i ubacuje Leonarda kako bi bili ofanzivniji.Ok, ali trebao je da ga zameni sa Brasancem.
Od kad je on izaso, raspali smo se ko Jugoslavija.

Stefan Babovic je igracina i Pirlo za Brasanca i Radovica. Realno, Radovic je malcice bolji u odnosu na prosle utakmice.
Mihajlovic u Teleoptik malo na kalenje. Decko je procitan igrac, jedino sto zna da uradi je da prebaci loptu na desnu nogu i da sutira.
Gogua nece neko vreme igrati.

Vosi skidam kapu. Ljudi u cetvrtak igrali u Belorusiji, u nedelju dodju i odrade nas rutinski.

Meni je ladno Buljavi vise gadljiv od Vazure i ostalih. To je bila moja zelja, pogedio sam sa ovim onim itd.. Selektirao si tim, skidam kapu.

Poenta svega je: Od govana se pita ne pravi !

.

Imace celavi jos mnogo posla da stvari dovede u red. A i jos 1-2 pojacanja ne ginu.

Da. Definitivno se treba zahvaliti nekim igracima ili ih prebaciti u Teleoptik a kupiti bar 2 igraca stranca koja znaju da igraju fudbal. Fali nam pismen stoper i neko ko zna da igra na sredini i da zna da postigne gol. Dzaba nam Djurdjic i Bozinov kad su obojica precizni kao moja baba. U stvari fale nam vise od dvojice igraca sto govori koliko su ovi glupaci u upravi sposobni. Jedva cekam taj sou od skupstine da im vidim ledja pa makar Hitlera doveli na celo kluba. Jedino se plasim da nastane jos veci cirkus nego prosli put i da po ko zna koji put odloze skupstinu i ova marva ostane u foteljama.

FK-Partizan-FK-Vojvodina-Foto-MArko-Todorovic779.jpg

FK-Partizan-FK-Vojvodina-Foto-MArko-Todorovic780.jpg

Samo opusteno u lozi. Gospoda se smeju sa predsednikom Vojvodine. Mozda jer su nabili plate kao sto imaju najskuplji fudbaleri pa ne mogu da skinu osmeh s lica i pored 1:3 na semaforu.

da krenemo lepo svi da navijamo za vojvodinu

dok neko drugi ne zasluzi da se navija za njega

Vojvodina nista sada nije ucinila sto nije i prosle godine

izbacila Sampdoriju, bez mnogo muka pobedila Partizan na Karadjordju, euforija na viskom nivou...

i onda se desila Viktorija, kiksevi protiv slabijih klubova... potop

- - - - - - - - - -

Kako je odigrao Alen Stevanovic ???

mlako

ima repriza na Areni 4 u sad u 11

Ja mislim da vise nema uopste svrhe komentarisati igrace,strucni stab ili rad uprave.Nema poente.Partizan je sistematski unisten klub.Igracki je na nivou Bezanije,Vozdovca,Rada...a po organizaciji na nivou neke tamo beogradske zone.Znaci samo slep covek ne vidi da sve ovo sto se desava poslednjih meseci ide ka tome da se Partizan sasvim eliminise sa fudbalske mape Srbije.
Sad nema sanse da to nadjem ali pre 2 ili 3 godine sam na ovoj temi pisao da je ono sto se tada desavalo Zvezdi,a bili su tada u nevidjenim go''nima,nista u odnosu na ono sto ceka Partizan i sto ce se u njemu desavati samo je razlika u tome sto Partizan tad nece imati ko da vadi iz tih go"ana.To se upravo i desava.

Navescu jos jedan apsolutno apsurdan i u svetu fudbala,verujem,nezabelezen detalj koji je mnogima prosao nekako neprimecen kako vidim.Dan pred utakmicu u Poljskoj protiv Zaglebja Tomic eliminise iz tima Bozinova koji je,kakav je-takav je,budimo realni,ubedljivo najveca zvezda u timu,javno ga preko medija disciplinuje da je predebeo posle 2 meseca priprema i kontrolnih utakmica - dan pred utakmicu.U Poljskoj se desilo to sto se desilo,pukla nam je pi''ka a vec sutradan Tomic je u igracki pogon vratio tog istog Bozinova koji je verovatno nekom magicnom dijetom smrsao za dan i tada je bio po volji majmuncini Tomicu.Dakle ne znam kako se niko nije setio da slepcu postavi pitanje po cijem nalogu je odstranio Bozinova iz ekipe.Iliev,Vucelic,Nedic,Vazura ili svi zajedno.

I ovaj Leonardo, grandizono pojačanje, igrač kakav nikad nije igrao do sada u JSL, ima izgleda da leti na tribine...
Dečko izigrava rekreativca, došao ovde da pokaže par finti i da uzme lovu...

Božinov, i pored gola, katastrofa i mislim da je zreo za nogobulj...
Dominatora ne bih komentarisao...

Ja sam to rekao posle 5 minuta utakmice sa Backom.Decko je rahitican i operisan od lopte.A sve je bilo jasno jos pre nego sto je stigao kada se preko instagrama zhvaljivao Isusu i Devici Gvadalupe i svim svetcima sto su ga doveli u Parizan.Decko je cirkuzant.

Ma boli vas k...c, sto bi Drula rekao, ima onaj plej of. Molim vas, nedostajete na delu naseg foruma da nam strucno objasnite zakone funkcionisanja kluba i zasto ce Zvezda da propadne jer je kupila strendzere kojima daje platu od nekoliko triliona evra. I naravno, Vucicu pedere, uprava napolje, Tomicu odlazi, Misa Tumbas za predsednika institucije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back