ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema sta toliko da se zali.
Partizan je jos SVEUKUPNO bio bolji rival timu koji je predstavnik Poljske lige koje je visestruko bogatija i infrastrukturno opremljenija od nase.
Nas tim je ispao nesrecno i sta je tu je.
Nasa liga je jedna od naslabijih u Evropi i vise ne treba da ocekujemo nista od nasih klubova u Evropi.
Sta urade, urade.
Ispasce u narednom krugu i ovo dvoje sto su prosli.
Vojvodina mozda nekako uspe da se prosunja pored ovih Belorusa koji nisu bili sjajni protiv Iraca.
Ali ispasce oba predstavnika koja su nam ostala.

A i mislim da imamo PREVISE stranaca u najboljim klubovima, izuzev Vojvodine i Cukarickog.
Vodeca 2 kluba imaju previse stranaca, dovoljna su 2 do 3 i vise nam nije potrebno.
U takvom odnosu smo uvek imali najbolje rezultate u Evropi.

Tomic, ako ima i malo obraza, treba da podnese ostavku. Jer je kukavica i dunster..
Izmena u poslednjem minutu produzetaka, umesto da sa svezim igracem juris prolaz, on ceka covek penale.

E da, lepo je svinja rekla pre neki dan da Liga Evrope nije prioritet...MRS IZ KLUBA BAGROO! Svi komplet!

Jedina svetla stvar iz ovog poraza je to sto ce ovi nadam se koliko sutra napustiti klub.

Ovo je kraj sezone. Nema dalje. The End.

Poslednja izmena:
Ovo ide na dusu Tomicu. Kreten pravi izmenu u 120 minutu a igraci mu padaju od grceva. Debil. Umesto da je uveo Sasu Marjanovica da proba da sutne iz daljine ili slobodnjak da sutne on uvodi Djurickovica da sutne penal. Ebem te treneru.

Tomic je trener amater ali i s takvim trenerom smo trebali proci ove mesare...rekoh ja javlja mi se Petrzalka jos posle prvog meca u Bg

Gledajmo ovo sa vedrije strane...realno,ko bi podneo da i dalje gleda ovo mucenje.Ovako,ispali smo na vreme,jer svaka sledeca utakmica bi opet bilo nerviranje i frustriranje ovakvom mucenickom igrom.Nemamo ni tim ni igru ni ambicije ni atmnosferu...Daj da se krljamo po nasim oranicama kao ljudi.

Inace za ovako sraman rezultat i ovako ocajno vodjenje ekipe i lose odluke trener popija otkaz bez pogovora ali nam to u ovom trenutku nikako ne treba.Koga uostalom staviti umesto Tomica i da li bi neki dostojan trener hteo da preuzme ovako "vruc krompir" od ekipe.Neka ga neka se krpi kako zna i ume.

- - - - - - - - - -

I da,jos jedna Tomiceva odluka mi nije jasna - zasto Everton nije sutirao penal?
Realno,bio je najbolji danas i uz Vulicevica i Jankovica jedini zasluzuje prelaznu ocenu.Kada sam video da je Mihailovic uzeo loptu znao sam da milion posto masi.

Svi su podbacili, Tomic narocito. Evidentno je da za trenera imamo pocetnika koji je mokar iza usiju i jos uci. Da li ga sad smeniti? Ja mislim da ne. Ako je moralan covek i voli Partizan, otici ce sam. Za 5 i vise godina, kad stekne staz, znanje, iskustvo... pa da nas trenira. Ovako, eliminacija ni nije dosla bas toliko neocekivano. Ako nece sam da ode, treba ga ostaviti da radi sa ekipom koju su on i Iliev sklopili.

E, da, Iliev. To magare je jos veci zaser napravio, ova eliminacija ide njemu jos vise na dusu. Zimus i ovog leta doveo vagon igraca za "borbu na 3 fronta", i sad sta? Nema vise Evrope, a mi sa 35 igraca u prvom timu. Dakle, rasprodaja po diskontnim cenama.

Sad ce ovo opozicija da saceka na volej na skupstini. Tu ce opet lomovi da budu. I tako u krug...

Ma generalno ne znači ništa ni smena trenera, iako je Tomić pokazao da ne može da vodi Partizan u ozbiljnijim utakmicama.
Poenta je da se prestane sa ovom praksom krpačina na sto načina, da se napravi plan i da se taj plan ispoštuje.

Ovaj prelazni rok je bio skrpljen zbrda zdola.
Doveli smo gomilu JSL drveća, tri dobra igrača, ali totalno van forme i jednog za koga posle ova dva meča može da se kaže da je pojačanje (to je Janković).
I naravno da je rezultat izostao.

Partizan je jos SVEUKUPNO bio bolji rival timu koji je predstavnik Poljske lige koje je visestruko bogatija i infrastrukturno opremljenija od nase.
Nasa liga je jedna od naslabijih u Evropi i vise ne treba da ocekujemo nista od nasih klubova u Evropi.
Sta urade, urade.
Vojvodina mozda nekako uspe da se prosunja pored ovih Belorusa koji nisu bili sjajni protiv Iraca.

A i mislim da imamo PREVISE stranaca u najboljim klubovima, izuzev Vojvodine i Cukarickog.
Vodeca 2 kluba imaju previse stranaca, dovoljna su 2 do 3 i vise nam nije potrebno.

Zagleblje je u prvom polu vremenu imalo nekoliko sansi i to dobrih apartizan nije presao na njihovu polovinu . nadigrali su vas

Sad se tesite kao ispasce i Zvezda hahah

Kakvi stranci ??? za partizan su veceras igrala DVA stranca

Sad ce da optuze Bugare za veleizdaju i za losu atmosferu u timu. Bozinova ce najuriti a onaj debeli gmaz od generalnog direktora je pre neki dan dao opravdanje od ispadanja i rekao da LE nije prioritet. A mi smo se raspali u Poljskoj. Ove drvosece su se stisle pozadi i nabili u sredinu gde igla ne moze da prodje a ovi nasi mutavi se namestaju na sut kroz sredinu. Pa aman gde je mozak? Ima li neko da im kaze da promene igru u napadu? Od Djurdjica je ostalo samo ime, covek se pogubio na terenu. Vlahovic sa 1m promasuje gol a Brasanac onom vezari od golmana sutira topovski oreko gola. Umesto da kao Sasa Ilic saceka i pusti ga da padne pa plasira loptu u drugi ugao on se izapeo kao bilmez.
Ona lopovska garnitura sa 3V Vazurom, Vucelicem, Vuleticem a pozeljno je i Ilijevim da se tornjaju iz kluba u tri lepe jer su nas unakazili za godinu dana. A mogu da povedu i manekencica sa klupe sto je umislio da je Murinjo.

Nelozim ih ekipa jeste dobro selektirana dovedeni su igraci koji znaju fudbala dovic je majstor al mu treba vremena bice odlican mihajlovic je dobar igrac i ovaj jankovic ali je zelen everton je dobsr igrač to su sve igraci koji znaju fudbala skojima se moze napraviti igra i sistem ali su do bola neuigrani tek pridoali sa trenerom amaterom na celu najtanji je brasanac koji nemoze dw povezuje resove on moze biti klasican zadnii vezni jer moze da pokrihe terena taj njegiv pas mu to moze dob4o doci al nemoze dw poveze redive marjanovic je izmislio veznjaka za njega....

- - - - - - - - - -

Ja van kazem da ovde ima.dobrih igraca za djurdjica doduse nisam siguran kakav je igrac

- - - - - - - - - -

Izvinite za greske kucam brzo sa telefona a nisam jos na ovaj naviko :)

Чим сам видео да оно половче од играча узима лопту да шутира пенал знао сам да ће да промаши.

Шта рећи најбоље смо играли у првих 15 минута а како је меч одмицао све горе, пенали лутрија.

И даље мислим да смо бољи тим од ових Пољака.

Partian je bio bolji ceo prvi mec, revans poslednjih 20 minuta. Produzetke ne racunam, jer su tu svu umorni, a i meni su besmisleni. Znaci, ispali smo od tima koji je bio bolji samo prvo poluvreme, drugo je pao i prepustio inicijativu, ali se odmarao i, kao i u Bgu, dobro branio. Ovo je bilo mucenje i da smo prosli. Luzerski odigrano kao i protiv Augsburga. Sledece kolo ceo tim i uprava uplata da Zaglebje ispada. :D

Tu sansu, takav poklon, uspeh da napokon neko prodje grupu po prvi put nikad necu zaboraviti. U ls znamo da nemamo sanse ni za trece mesto, ali le nam treba biti sansa. Dnjepar je kao neka sila sto je igrao finale prosle godine.

Partizan nije mogao proci Zaglebje sem na penale ovakvim dekadentnim stilom igre, znalo se da su Poljaci tehnicki skromna ekipa ali cvrsta i da igraju tvrdo. Partizan je igrao sa dva zadnja vezna koji nemaju pas igru, bez organizatora i sa odsecenim Radovicem i Djurdjicem koji se nije video na terenu.
Radovic ne moze da igra na poziciji pleja , nije tip igraca koji ce da organizuje igru .
Tomic je igrao ziheraski, bez rizika, primarna mu je bila defanzivna postavka dok u napadu je racunao da ako individualno neko prodje medjutim to nije moglo proci pored cvrstog bedema koji su Poljaci postavili koji takodje niti jednog trenutka nisu rizikovali i oprezno su napadali a uvek je veliki broj igraca bio iza lopte.
U sudaru takve dve defanzivne postavke logicno je bilo da nema ni sansi ni golova vec se trcalo izmedju dva sesnaesterca sa sporadicnim ubacivanjima i videlo se da Poljaci gol mogu dati samo slucajno ili iz prekida dok Partizan je racunao da ce Mihajlovic, Radovic ili Jankovic individualno , iz nekog suta, polukontre dati gol ali takvih prilika nije bilo jer odbrana Poljaka je uvek bila dobro postavljena, nikada razredjena.
Partizan je imao tu nesrecu da vec u prvom kolu naleti na neugodnu ekipu i da bi izbacio Poljake ekipa je morala znatno ranije da se formira, prakticno da bude u formi na startu, ovako nije kompletirao tim .
Najveca odgovornost je na Tomicu jer je povlacio nerezonske poteze, lose postavio igru za koju bi bila primenjiva izreka "obilazi kao kiša oko Kragujevca" .

Sta urade, urade.

Šta je s tobom? Koja nesreća? Partizan ne može da da gol 210 minuta, igraju sporo i bezidejno, utakmice su bile za upucavanje od dosade i sad neko treba da se vadi na nesreću. S ovom šklopocijom od tima i trenera nemaš pravo da se pozivaš na nesreću. Mora mnogo da se radi da bi se zaslužila sreća.
Jednostavno, bure je probilo dno i možemo očekivati samo najgore u budućnosti.

- - - - - - - - - -

Licemer. Eto sta je neiskustvo.

Ma to je bahatost i bezobrazluk i time uče fudbalere kad zaigraju za prvi tim. Sećam se kako je Neca Tomić kidao kad je došao iz Teleoptika, a već sledeće sezone se vukao po terenu. Slična stvar je i sa Lolom, Marinkovićem, Džigijem, Bosančićem... a tako će biti i sa ovim Mihajlovićem i Vlahovićem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back