crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Au, što ne odigrah singl... Ovo je bilo toliko lako za pogoditi.
Sad će krenuti kuknjava na sreću, sudije, teren...
Sad će krenuti kuknjava na sreću, sudije, teren...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putuj Evropo. Ispadosmo bez datog gola u Evropi. Prosle godine je zvezdana ispala dok sam bio na moru, sada moj Partizan. Imam samo jednu rec za njih.... sramota!!!
Ovo ide na dusu Tomicu. Kreten pravi izmenu u 120 minutu a igraci mu padaju od grceva. Debil. Umesto da je uveo Sasu Marjanovica da proba da sutne iz daljine ili slobodnjak da sutne on uvodi Djurickovica da sutne penal. Ebem te treneru.
Ovo ide na dusu Tomicu. Kreten pravi izmenu u 120 minutu a igraci mu padaju od grceva. Debil. Umesto da je uveo Sasu Marjanovica da proba da sutne iz daljine ili slobodnjak da sutne on uvodi Djurickovica da sutne penal. Ebem te treneru.
Nema sta toliko da se zali.
Partizan je jos SVEUKUPNO bio bolji rival timu koji je predstavnik Poljske lige koje je visestruko bogatija i infrastrukturno opremljenija od nase.
Nas tim je ispao nesrecno i sta je tu je.
Nasa liga je jedna od naslabijih u Evropi i vise ne treba da ocekujemo nista od nasih klubova u Evropi.
Sta urade, urade.
Ispasce u narednom krugu i ovo dvoje sto su prosli.
Vojvodina mozda nekako uspe da se prosunja pored ovih Belorusa koji nisu bili sjajni protiv Iraca.
Ali ispasce oba predstavnika koja su nam ostala.
A i mislim da imamo PREVISE stranaca u najboljim klubovima, izuzev Vojvodine i Cukarickog.
Vodeca 2 kluba imaju previse stranaca, dovoljna su 2 do 3 i vise nam nije potrebno.
U takvom odnosu smo uvek imali najbolje rezultate u Evropi.

Tomic pre dvoboja sa Poljacima: Ne očekujem da će sutrašnja utakmica rešiti plasman dalje.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:614903-Tomic-Prvi-mec-nista-nece-resiti
Tomic posle dvoboja sa Poljacima: Ispostavilo se da je trebalo da dobijemo utakmicu u Beogradu i da su nas promašaji iz tog meča koštali eliminacije.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-odgovornost-za-eliminaciju-prihvatam-na-sebe
Nema sta toliko da se zali.
Partizan je jos SVEUKUPNO bio bolji rival timu koji je predstavnik Poljske lige koje je visestruko bogatija i infrastrukturno opremljenija od nase.
Nas tim je ispao nesrecno i sta je tu je.
Nasa liga je jedna od naslabijih u Evropi i vise ne treba da ocekujemo nista od nasih klubova u Evropi.
Sta urade, urade.
Ispasce u narednom krugu i ovo dvoje sto su prosli.
Vojvodina mozda nekako uspe da se prosunja pored ovih Belorusa koji nisu bili sjajni protiv Iraca.
Ali ispasce oba predstavnika koja su nam ostala.
A i mislim da imamo PREVISE stranaca u najboljim klubovima, izuzev Vojvodine i Cukarickog.
Vodeca 2 kluba imaju previse stranaca, dovoljna su 2 do 3 i vise nam nije potrebno.
U takvom odnosu smo uvek imali najbolje rezultate u Evropi.
Licemer. Eto sta je neiskustvo.