Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ok onda neka bude . Mrzi me sad da proveravam ali ajde neka bude da se Djurdjic nadavao golova u LE i LS ali on lik sad ima 32 godine . Ja sam mislio jos da je par godina mladji . Ali ne brate on je stariji od Bozinova par godina .
Pa kakav je to klub Serif iz Moldavije jel cujes ti sebe ? Taj Marjanovic ima skoro 30 godina i igra u Nisu ybt . . ako ce on i ova druga dvojica taj radin i djurickovic da budu svi oni rezerve ko ce onda da bude u prvih 11 ? Sasa Ilic ili ovaj Leonardo ?
Ok ajde o Leonardu ne znam nista pa necu da pricam . Ali onaj Gogua je najavljen kao bomba pa ispala macka u dzaku . Dao go u derbiju , odigro dobro dve utakmice i izgubio se .
Partizan nema odbranu to je cinjenica . I ne mozes je pobiti . Svi ovi igraci koje je sad Partizan doveo na sredini i u napadu su losiji od one sredine i napada koje je Partizan imao proslo leto .
Djurdjic je igrao u Svedskoj i dve godine u Nemackoj bundesligi u Grojteru i Augsburgu. To sto ima 32 godine ne znaci da je invalid i da je za penziju. I Danko Lazovic ima toliko godina pa je u Partizanu razbijao 2014-2015.
A Serif iz Tiraspola je pre nekoliko godina izbacio Dinamo iz Zagreba, pobedio Dinamo iz Kijeva sto govori o kakvoj se ekipi radi. Uostalom Volkov je odatle i presao u Partizan. Tamo trenutno igra vas Vujadin Savic. Nego sta ti to znaci taj Marjanovic igra u Nisu?
Ti ne baratas cinjenicama i informacijama nego lupetas ovde iz glave a nisi cuo za Serif iz Tiraspola. I sa kim se ja hvatam da pricam o fudbalu?