ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok onda neka bude . Mrzi me sad da proveravam ali ajde neka bude da se Djurdjic nadavao golova u LE i LS ali on lik sad ima 32 godine . Ja sam mislio jos da je par godina mladji . Ali ne brate on je stariji od Bozinova par godina .

Pa kakav je to klub Serif iz Moldavije jel cujes ti sebe ? Taj Marjanovic ima skoro 30 godina i igra u Nisu ybt . . ako ce on i ova druga dvojica taj radin i djurickovic da budu svi oni rezerve ko ce onda da bude u prvih 11 ? Sasa Ilic ili ovaj Leonardo ?

Ok ajde o Leonardu ne znam nista pa necu da pricam . Ali onaj Gogua je najavljen kao bomba pa ispala macka u dzaku . Dao go u derbiju , odigro dobro dve utakmice i izgubio se .

Partizan nema odbranu to je cinjenica . I ne mozes je pobiti . Svi ovi igraci koje je sad Partizan doveo na sredini i u napadu su losiji od one sredine i napada koje je Partizan imao proslo leto .

Djurdjic je igrao u Svedskoj i dve godine u Nemackoj bundesligi u Grojteru i Augsburgu. To sto ima 32 godine ne znaci da je invalid i da je za penziju. I Danko Lazovic ima toliko godina pa je u Partizanu razbijao 2014-2015.
A Serif iz Tiraspola je pre nekoliko godina izbacio Dinamo iz Zagreba, pobedio Dinamo iz Kijeva sto govori o kakvoj se ekipi radi. Uostalom Volkov je odatle i presao u Partizan. Tamo trenutno igra vas Vujadin Savic. Nego sta ti to znaci taj Marjanovic igra u Nisu?
Ti ne baratas cinjenicama i informacijama nego lupetas ovde iz glave a nisi cuo za Serif iz Tiraspola. I sa kim se ja hvatam da pricam o fudbalu?

Djurdjic je igrao u Svedskoj i dve godine u Nemackoj bundesligi u Grojteru i Augsburgu. To sto ima 32 godine ne znaci da je invalid i da je za penziju. I Danko Lazovic ima toliko godina pa je u Partizanu razbijao 2014-2015.
A Serif iz Tiraspola je pre nekoliko godina izbacio Dinamo iz Zagreba, pobedio Dinamo iz Kijeva sto govori o kakvoj se ekipi radi. Uostalom Volkov je odatle i presao u Partizan. Tamo trenutno igra vas Vujadin Savic. Nego sta ti to znaci taj Marjanovic igra u Nisu?
Ti ne baratas cinjenicama i informacijama nego lupetas ovde iz glave a nisi cuo za Serif iz Tiraspola. I sa kim se ja hvatam da pricam o fudbalu?

A kolko je Djurdjic odigrao utakmica u Augsburgu ?

Kako sta znaci ? Pa gde u Evropi igra Radnicki ? U kojoj ligi igra taj klub ? Ajde da je on dosao iz Nisa kao neki mlad igrac od 20 godina a on yebote starac kome je Radnicki bio vrhunac karijere dok nije presao u Partizan a vi ga predstavljate ovde kao da je Fabregas

Ma kakav serif nemoj da me zayebavas to je ko kad bi neko sad reko da je Partizan mnogo jak klub jer je pre pet godina igrao Ligu Sampiona i izbacio Anderleht i prosle godine pobedio az-e , steauu , augsburg . ..

Mislim boli mene ****** ja bi voleo da Partizan udje u LE i da prodje grupu i da dogura sto dalje ali imam takav osecaj da ce ispasti u kvalifikacijama

Naigrali su se oni protiv Partizana kada je trebalo

Nemoj da te nastavnica uhvati da kucas poruke na casu. :rtfm:

- - - - - - - - - -

A kolko je Djurdjic odigrao utakmica u Augsburgu ?

Kako sta znaci ? Pa gde u Evropi igra Radnicki ? U kojoj ligi igra taj klub ? Ajde da je on dosao iz Nisa kao neki mlad igrac od 20 godina a on yebote starac kome je Radnicki bio vrhunac karijere dok nije presao u Partizan a vi ga predstavljate ovde kao da je Fabregas

Ma kakav serif nemoj da me zayebavas to je ko kad bi neko sad reko da je Partizan mnogo jak klub jer je pre pet godina igrao Ligu Sampiona i izbacio Anderleht i prosle godine pobedio az-e , steauu , augsburg . ..

Mislim boli mene ****** ja bi voleo da Partizan udje u LE i da prodje grupu i da dogura sto dalje ali imam takav osecaj da ce ispasti u kvalifikacijama

16 uz jedan gol. Skoro troduplo vise od ovih tvojih navedenih.
Ja imam isti broj nastupa za Benfiku kao Vijeira. :hahaha:
A gde igra Radnicki.... pa u istoj ligi gde i Zvezda!!!! I Marjanovic nije starac alo! Decko ima 28 godina. Ti sto imas 13 to je tvoj problem. A to kakav je igrac videces vrlo brzo a onda da si dosao ovde da mi se izvinis za sve gluposti koje si se nalupetao.
A ti sto bi voleo za PFC dabogda svitako voleli za Zvezdu.

- - - - - - - - - -

Ah raspust je zaboravio sam. Nastavi sa kucanjem. :super:

Djurdjic je imao tezu povredu kada je iz Grojtera presao u Auzburg ipak u sezoni kada je igrao za Grojter u Bundes ligi je dao desetak golova dok u Auzburgu je igrao manje zbog povrede. U svim ostalim klubovima je imao odlican odnos broja golova naspram odigranih utakmica izuzev Fortune. U Helsinborgu je skoro na svakoj utakmici davao gol plus sto je u LE za njih dao 4 gola, u Malmeu svaka druga u Haugesundu na 97 - 46.
Marjanovica niko ne predstavlja kao Fabregasa, vec je cinjenica da je bio ubedljivo najbolji igrac Radnickog koji je bio u vrhu, on za rolu koja mu je namenjena je dobar, nije doveden da bude nosilac igre.

Nemoj da te nastavnica uhvati da kucas poruke na casu. :rtfm:

- - - - - - - - - -

16 uz jedan gol. Skoro troduplo vise od ovih tvojih navedenih.
Ja imam isti broj nastupa za Benfiku kao Vijeira. :hahaha:
A gde igra Radnicki.... pa u istoj ligi gde i Zvezda!!!! I Marjanovic nije starac alo! Decko ima 28 godina. Ti sto imas 13 to je tvoj problem. A to kakav je igrac videces vrlo brzo a onda da si dosao ovde da mi se izvinis za sve gluposti koje si se nalupetao.
A ti sto bi voleo za PFC dabogda svitako voleli za Zvezdu.

- - - - - - - - - -

Ah raspust je zaboravio sam. Nastavi sa kucanjem. :super:

Da samo sto Benfiki nikad nije palo na pamet da dovede ni tebe a ni Marjanovica a Huga je ipak dovela . Hugo je decko igrao u Rusiji kao i Le Talek a priznaces da je Ruska liga dosta jaca od nase .

Jeste starac zato sto za tih 28 godina nije bio sposoban da zaigra u nekom jacem klubu od Radnickog iz Nisa .

Ti ces meni da se izvinis kad Partizan bude ispao u kvalifikacijama i kad vam u JSL u decembru budemo bezali 30 - 40 bodova .

- - - - - - - - - -

Djurdjic je imao tezu povredu kada je iz Grojtera presao u Auzburg ipak u sezoni kada je igrao za Grojter u Bundes ligi je dao desetak golova dok u Auzburgu je igrao manje zbog povrede. U svim ostalim klubovima je imao odlican odnos broja golova naspram odigranih utakmica izuzev Fortune. U Helsinborgu je skoro na svakoj utakmici davao gol plus sto je u LE za njih dao 4 gola, u Malmeu svaka druga u Haugesundu na 97 - 46.
Marjanovica niko ne predstavlja kao Fabregasa, vec je cinjenica da je bio ubedljivo najbolji igrac Radnickog koji je bio u vrhu, on za rolu koja mu je namenjena je dobar, nije doveden da bude nosilac igre.

Pogledaj par stranica u nazad . Opsta euforija je vladala oko dolaska tog Marjanovica .

Leonardo potpisao, definitivno.

Potpisao: Leonardo Partizanov! Tražio posebnu klauzulu u ugovoru
Brazilac danas stiže u Beograd, Božinov demantuje Bugare, Ivan Tomić odredio spisak putnika za pripreme
Evo Partizanu i osmog novajlije u letnjem prelaznom roku. Prvog stranog. Kao što je najavljeno krajem prošle sedmice, Leonardo da Silva Soza novi je fudbaler Parnog valjka. Brazilski vezista potpisao je u ponedeljak ugovor sa crno-belima, kojima će se priključiti već danas.

Nekadašnji fudbaler Anžija potpis na ugovor sa klubom iz Humske 1 stavio je putem faksa. I to tek pošto je tražio da se promeni klauzula na osnovu koje bi mogao da putuje u svoj Brazil duplo više puta od onoga što su mu prvobitno dozvolili čelnici Partizana.

http://www.mozzartsport.com/vesti/potpisao-leonardo-partizanov-trazio-posebnu-klauzulu-u-ugovoru/138841

Radovic i Djurdjic su odlicna pojacanja.Bar bi tako trebalo da bude.Za ovog Brazilca nisam cuo,za tog iz Nisa jesam ali ne znam bas kakav je igrac.Isto i ova druga dvojica sto su dosli.Znaci videcemo...
Cudi me da su raskinuli ugovor sa Jovanovicem koji uopste nije bio los u odbrani koja nam je ionako skroz krnja.Ocekujem jos par odlazaka bitnih igraca do kraja prelaznog roka.Nisam optimista po pitanju plasmana u LE jer nam za to trebaju znatno kvalitetnija pojacanja.Videcemo...

- - - - - - - - - -

I samo kod nas se igraci of 28,29,30 godina otpisuju kao starci.Valjda zato sto smo navikli da igraci iz nasih klubova odlaze sa 18,19 godina pa nam je pravo cudo imati u timu nekog starijeg od 25 godina.Ej,otpisati nekog da je prestar da dodje u neki klub jer ima 28 godina!?

Kakva vrhunska izrada! :worth:
Ovo kupili kad su bili turisticki negde,na nekoj tezgi?
Ovakve majice se koriste za stampanje :D Maturanti,firme itd :D
untitled.JPG

NAJKI HVALAA!

Udario sam Božu jer mi je psovao mrtvu majku...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-Udario-sam-Bozu-jer-mi-je-psovao-mrtvu-majku

Vazuru ne podnosim ali od ove dve njuske mi je muka. Tipicni primeri huligana u Srbiji. Bez maksimalne kazne ovoj dvojici bi ovo sudjenje bilo najobicnija farsa.

Oni su trenutno na slobodi a pokusali su da ubiju coveka sto se vidi na snimku, ne ocekujem da ce odgovarati jer evidentno je da su imali dozvolu i zaledjinu za ovako nesto. To je upozorenje aktuelnoj upravi sta im se moze desiti ukoliko ne odstupe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back