ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгубили смо од Апоела 1-0 са пенала.
13537530_1170794276295832_6418833376987783196_n.jpg

Prilozi

• PARTIZAN-APOLON_01.jpg
    PARTIZAN-APOLON_01.jpg
    69,5 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
Dresevi su odlicni.Odavno nismo imali lepse.

Elem,ovaj Brazilac mi ne uliva nikakvo poverenje i mislim da je teski sarlatan.Cim se on prokenjava sa "hvala ti Boze sto me dovede u Partizan" nema od njega nista.A poslednje decenije je brdo tih Brazilaca prodefilovalo nasom ligom i osim Zuke ne mogu da se setim ni jednog jedinog koji se proslavio.Cak su u glavnom bili zesci promasaji.
Sto se stopera tice,izgleda da ce Iliev na kraju dovesti bombu koja nije dobila pravu priliku u CSK Pivari.

Koliko vidim na izvestaju, mi smo ove kiprane sve vreme stiskali i imali lepe akcije, i to u oba poluvremena, iako su igrala dva tima.

Prelazni rok obecava, bice uspesan ukoliko u naredna 5 dana dovedemo stopera za prvih 11, a u nareda 20 dana utopimo Bozinova i dovedemo nekog razbijaca tipa Balde. To nam fali.

@djomla za Leonarda ima da castim, nego sta!!! Decko ima kapacitet da bude prvi igrac lige, samo da krene snazno. Bitno je i to sto ima u timu Evertona, nije jedini brazilac, znacice mu sigurno.

Ovaj Leonardo dobro tuce penale nema sta znacice vam ove sezone :D pravo pojacanje tamo gde vam je skripilo....

- - - - - - - - - -

Koliko vidim na izvestaju, mi smo ove kiprane sve vreme stiskali i imali lepe akcije, i to u oba poluvremena, iako su igrala dva tima.

Prelazni rok obecava, bice uspesan ukoliko u naredna 5 dana dovedemo stopera za prvih 11, a u nareda 20 dana utopimo Bozinova i dovedemo nekog razbijaca tipa Balde. To nam fali.

@djomla za Leonarda ima da castim, nego sta!!! Decko ima kapacitet da bude prvi igrac lige, samo da krene snazno. Bitno je i to sto ima u timu Evertona, nije jedini brazilac, znacice mu sigurno.

Da da odlicno sutira penale...

Ne znam,ne bih se ja tek tako odricao Bozinova.Jesam zbog njega bezbroj puta pizdeo prosle sezone i jeste svaku bitniju utakmicu bio najgori na terenu ALI...opet je dao 18 golova i jesmo zahvaljujuci njegovim golovima osvojili neke bitne bodove da se bas totalno ne izblamiramo i moguce da ce sad kad se adaptirao biti bolji.
A osim toga nemamo alternativu,nemamo para i nemamo potencijalno pojacanje u napadu ni na puskomet.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:612132-Stevanovic-potpisuje-za-Partizan

Stevanović potpisuje za Partizan

Odakle sad pa ovo? Tomic bas resio da na svakoj poziciji ima po 2 ravnopravna igraca. Cekamo stopera!!!

Ovaj moze da bude zamena Saranovu.
Pricao sam sam ocem Ace Jovanovica koji mi je rekao da su iz Partizana trazili njega za golmana ali da su neki beogradjani kvarili taj posao i forsirali ovog Pavlovica. Ne znam o kojim ljudima je rec ali ispostavilo se da mozda i ima istine u tome. Treba nam jedan kvalitetan rezervni golman a ovaj Pavlovic moze da odradi posao. Svakako je bolji od Kljaljica i Zivka Zivkovica i takvih diletanata.

Ne bih voleo da ovaj predje kod nas..
Iskreno se nadam da necemo ostati na njemu i da kao i obicno sada krenomo da stvaramo nove rupe.
Taman kad smo mislili da smo ih pokrpili... U svakom slucaju, dobrodosao ako dodje.
Nego,da ne prodaju Saranova,a ovaj da bude zamena..

A ovako kao drugog golman,boljeg od njega necemo naci..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back