ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево једно "наивно" питање,ако би рецимо заборавили на реч ИНАТ,дакле:
-Зашто није дозвољено Андрији Живковићу да игра и ову полусезону ? Он је хтео да игра.Дакле ?
По мени шта би ту било добро за Партизан:имао би одличног играча цело пролеће,самим тим и више успеха,бољи углед клуба,а ко зна можда би након играња и било могуће
неко "договарање" око уговора...
А шта би било лоше:ја не видим.Ако неко мисли на "непотребно одржавање форме већ туђег играча" - зар смо то мало радили ? Или зар то није било ко нов ко дође краткорочно
или недоказан па игра пола сезоне и шутнемо га.Било је пуно таквихАко неко мисли да би то био лош пример за убудуће-опет нетачно.Зар смо са једним раскинули,одјурили,
и опет ће Партизан бити магнет за све са ових простора.Ако неко мисли да би Партизан изгубио "понос" што је ето попустио "алавом тати и менаџеру" и то мислим да је глупост.
Да се одмах кренуло са договарањем,док нису почела писма и саопштења,не би ни било "попуштања" само једне стране.
Дакле ?
П.С Ко хоће да пише и да свој одговор,ако може без...О,не опет неко о АЖ,или ...о овоме је већ писано ...или...и не осуђујем никога.Само питам.

Zamislite po jednom krilu Zivkovic a po drugom Mihajlovic a u spicu imate varijante Saponjic , Bozinov , Vlahovic . Desete Babovic , Ninkovic , Sasa Ilic . Na klupi od krila imate Alena Stevanovica , Trujica , Knezevica a u centrali Brasanac , Everton .

Da li biste se sa takvim igracima pribojavali da li cete proci do grupne faze LE ovog leta ? Ne verujem . Cisto sumnjam . Takav tim bi sad trebalo da imate a nemate ga samo zato sto vam lopovi sede u upravi koji zele da odma prodaju Saponjica za tri miliona a prikazu javnosti da je prodat za milion i po kako bi onih drugih milion i po razdelili izmedju sebe .

I da ne bude zabune i opozicija vam je takva . Ovi sto hoce da smene Vazuru i Vucelu nisu nista bolji od njih . Meni je zao sto se ovo zimus desilo sa Partizanom jer je Srbija mogla lagano da ima dva sigurna tima u grupnim fazama za sezonu 16/17 .

Da u upravi sede ljudi koji zele nesto dobro da urade za Partizan Zivkovic bi jednog dana otisao za MINIMUM 15 miliona evra . Slovima : petnaest miliona evra . A Mihajlovic i Vlahovic isto ili barem za po deset . Kad dodje vreme za njihovu prodaju jednog dana . Ali ovako ni jedan ni drugi nece otici za vise od pet miliona i daj Boze da bude i za toliko .

Odstranjivanje Zivkovica iz tima je verovatno jedini potez ove bogaljske uprave koji podrzavam.

ОК,наравно,тако мислиш .Али зашто ? Мислим на коментар који сам писао изнад и образложио разлоге .Волео бих да чујем твој разлог против.

ОК,наравно,тако мислиш .Али зашто ? Мислим на коментар који сам писао изнад и образложио разлоге .Волео бих да чујем твој разлог против.

Zato sto Zivkovic u prvom delu sezone nije odigrao ama bas nista podebno.Najblaze receno.Ako poredimo njegove partije iz prvog dela sezone i Mihailoviceve iz drugog,ja tvrdim da je Mihailovic bio mnogo bolji.A da je Zivkovic bio u timu Mihailovic bi imao mnogo manju minutazu.Tomic bi bez sumnje vise forsirao Stevanovica od Mihailovica.
Da,Zivkovic jeste odigrao dobro protiv Steaue,jeste odigrao par dobrih utakmica u LE ali sta cemo sa ocajnim igrama u prvenstvu,ocajnim derbijem,ocajnom igrom protiv BATE-a?
Fora je da je svima njima Partizan odskocna daska i igraju samo da bi se sto bolje prodali.Zivkovic je (mada je bolje reci njegov otac) podigao taj stav na jos visi nivo i nije ga bilo briga za interes kluba koji je od njega napravio jednog od najvecih talenata Evrope.
Istina,veliki deo krivice snose i Djuric i ekipa koja je napravila taj ludacki ugovor sa tim Kipranima i menadzerima ali ova uprava,ako cemo posteno,nema nista sa tim.Oni su dobili igraca koji je imao bezvezan ugovor i kojo se poneo neprofesionalno i koji je,pri tom,pruzao sve dlabije partije verovatno opterecen pritiskom medija koji su ga vec proglasili novim Mesijem i poturali mu pod nos price o milionima i interesovanjima Celzija,Juventusa,Bajerna...

Zato sto Zivkovic u prvom delu sezone nije odigrao ama bas nista podebno.Najblaze receno.Ako poredimo njegove partije iz prvog dela sezone i Mihailoviceve iz drugog,ja tvrdim da je Mihailovic bio mnogo bolji.A da je Zivkovic bio u timu Mihailovic bi imao mnogo manju minutazu.Tomic bi bez sumnje vise forsirao Stevanovica od Mihailovica.
Da,Zivkovic jeste odigrao dobro protiv Steaue,jeste odigrao par dobrih utakmica u LE ali sta cemo sa ocajnim igrama u prvenstvu,ocajnim derbijem,ocajnom igrom protiv BATE-a?
Fora je da je svima njima Partizan odskocna daska i igraju samo da bi se sto bolje prodali.Zivkovic je (mada je bolje reci njegov otac) podigao taj stav na jos visi nivo i nije ga bilo briga za interes kluba koji je od njega napravio jednog od najvecih talenata Evrope.
Istina,veliki deo krivice snose i Djuric i ekipa koja je napravila taj ludacki ugovor sa tim Kipranima i menadzerima ali ova uprava,ako cemo posteno,nema nista sa tim.Oni su dobili igraca koji je imao bezvezan ugovor i kojo se poneo neprofesionalno i koji je,pri tom,pruzao sve dlabije partije verovatno opterecen pritiskom medija koji su ga vec proglasili novim Mesijem i poturali mu pod nos price o milionima i interesovanjima Celzija,Juventusa,Bajerna...

Zivkovic je u prvom delu sezone bio najbolji igrac. U LE je igrao jos bolje. I Mihajlovic i Zivkovic igraju na razlicitim stranama terena tako da Zivkovic nikako ne bi mogao da ugrozi Mihailoviceve igre. Alan Stevanovic je po vokaciji desno krilo a po potrebi igra i po levoj strani a Mihailovic je bolje levo krilo i to se vidi iz aviona. Na Tomicu bi bila krivica ako bi izbacio Mihailovica zarad Alana Stevanovica ali nikako na racun Zileta.
Mislim da su mnogi od njega ocekivali da sam nosi igru Partizana a da ostali lade jaja po terenu. Ne ide to bas tako. Ima svako pravo na neki los dan. Njegov otac vuce veliki deo krivice za ovu situaciju jer mu je zinula ****** za pare. Trguje sopstvenim detetom kao da prodaje kupus na pijaci a ne rodjenog sina. Ali veliki deo krivice je i na staroj ali i na tadasnjoj upravi na celu sa Vazurom, Vucelicem i ostalom bagrom. Evo tek sada se vidi kakvi su oni "fudbalski radnici" sa stomacinama do kolena i sa platama vecim od najskupljeg igraca u klubu. Najobicnije pijavice koje su videle priliku da isisaju velike pare koje nikada nece zaraditi na bilo kojem drugom mestu. Zasmetalo im je sto nece lapnuti jos malo od prodaje Zivkovica pa odlucili da ga kazne. A kaznili su klub.

Zivkovic je u prvom delu sezone bio najbolji igrac. U LE je igrao jos bolje. I Mihajlovic i Zivkovic igraju na razlicitim stranama terena tako da Zivkovic nikako ne bi mogao da ugrozi Mihailoviceve igre. Alan Stevanovic je po vokaciji desno krilo a po potrebi igra i po levoj strani a Mihailovic je bolje levo krilo i to se vidi iz aviona. Na Tomicu bi bila krivica ako bi izbacio Mihailovica zarad Alana Stevanovica ali nikako na racun Zileta.
Mislim da su mnogi od njega ocekivali da sam nosi igru Partizana a da ostali lade jaja po terenu. Ne ide to bas tako. Ima svako pravo na neki los dan. Njegov otac vuce veliki deo krivice za ovu situaciju jer mu je zinula ****** za pare. Trguje sopstvenim detetom kao da prodaje kupus na pijaci a ne rodjenog sina. Ali veliki deo krivice je i na staroj ali i na tadasnjoj upravi na celu sa Vazurom, Vucelicem i ostalom bagrom. Evo tek sada se vidi kakvi su oni "fudbalski radnici" sa stomacinama do kolena i sa platama vecim od najskupljeg igraca u klubu. Najobicnije pijavice koje su videle priliku da isisaju velike pare koje nikada nece zaraditi na bilo kojem drugom mestu. Zasmetalo im je sto nece lapnuti jos malo od prodaje Zivkovica pa odlucili da ga kazne. A kaznili su klub.

Ja se bas ne bih slozio da je Zivkovic bio najbolji igrac jesenas.Nikako.Najveci teret su izneli Brasanac i Abubakar.Dok je Zivkovic igrao po sistemu jedna dobra pet slabih utakmica.Ali dobro sad,to je tvoje vidjenje.

Druga stvar,da je uprava odlucila da dozvoli Zivkovicu da igra i da je on bio prvotimac proletos,kakvu bi to poruku poslalo mladim,talentovanim igracima koji dolaze u klub - potpisi ugovor,igraj,sacekaj da ti igovor istekne i onda biraj klub jer ce interesovanje za tebe kao besplatnog igraca biti neuporedivo vece nego da si pod ugovorom.Da li je to sistem po kojem Partizan treba da funkcionise?

I jos ovo - mi smo u katastrofalnoj sezoni sa katastrofalnom igrom osvojili kup i drugo mesto u prvenstvu (sto izmedju ostalog govori i o "kvalitetu" lige).E sad,da li mislis da smo mogli bolje sa Zivkovicem u ekipi u trenutku kada imamo 30 i kusur bodova manje od Zvezde i kada nam je cak i ucesce u plej ofu bilo u pitanju?Mi i tako i tako nikakve koristi od njega ne bi smo imali i jasno je da ni sa Zivkovicem u ekipi sigurno ne bi prosli bolje.

Slazem se da je on mlad igrac i da je na njega stavljen preveliki teret i da je bio zrtva pohlepe sopstvenog oca koji je navodno hteo da produzi ugovor ali je trazio marsovski ugovor na koji nisu hteli da pristanu ni mnogo bogatiji evropski klubovi.

Sta lupa ovaj gluposti ? Kakvo moje i tvoje vidjenje . ? Decko je bre POKIDAO i Mihajlovic nikada nece dostici njegov nivo . Ne kazem da je Mihajlovic los ali brate moj nemoj da se lazemo lako je da dajes golovu Jagodini i Spartaku iz Subotice . Zivkovic je druga prica jer je on u isto vreme punio mrezu i Jagodini i Subotici ali i Steaui , AZ-e Alkmaru , Augsburgu . . . . .

Cuj ti njega pet slabih jedna dobra haha a decko za celu polusezonu mozda samo na dve utakmice nije bio najbolji igrac Partizana na terenu .

A kakav je Mihajlovic to cemo najbolje da vidimo sad u Evropi .

Situacija u FK Partizan preti da eskalira buduci da opozicija najavljuje svoju skupstinu zakazanu za 6 juni dok pozicija uvodi prinudnu upravu jer 6 meseci je klub bez predsednika i upravnog odbora, ta uprava ce zakazati skupstinu kluba.
Videcemo kakav ce epilog biti ali na jednoj strani garnitura oko Nedica tj SNS cvrsto je odlucna da se klub preuzme po svaku cenu to se videlo i po instrumentalizovanim navijacima koji su napali funkcionere kluba, pokusali ubistvo dva coveka koji su se zatekli u blizini Vazure, Zecevic tvrdi da su pokusali i da mu provale u kucu.
Buduci da niko od njih nije odgovarao a da inace vec imaju pravosnazne presude gde su odavno trebali biti na robiji plus se ne kriju vec smeju u kamere, jasno je da su dobro pokriveni.
Pozicija okupljena oko Zecevica, Djurkovic, Vucelic, Vuletic i Vazura za koga se nezvanicno prica da vise nije u SNS-u zbog ovih previranja mada nije nikada bio neko relevantan tamo tu bi dodao i Raju Bozovica koji je blizak njemu trenutno ima tesnu prednost u broju delegata ali daleko veci uticaj ima opozicija .
U principu obe varijante su lose za klub, prva da ukoliko Zecevic odbije napada i sacuva pozicije, bice permanentno meta napada, saradnje sa drzavnim firmama i do sada je bila minimalna u odnosu na Zvezdu a sada je nece ni biti mada Partizan moze i bez toga ali imace manji priliv od sponzora i stalne pritiske.
U takvoj situaciji tesko da klub moze biti konkurentan Zvezdi.
Ukoliko druga opcija dodje, to ce biti kratkorocno mozda bolje ali srednjorocno losije. Partizan ni tada nece biti konkurentan Zvezdi a njegova uloga ce biti dok je trenutna konstelacija da bude kao u kosarci dok ce stanje biti daleko losije jer dolazi dosta nedobronamernih ljudi koji su tu iskljucivo zbog interesa a Bjekovic je trojanski konj koji bi se tu kratko zadrzao, uz to on ima 70 godina i nema vise ni uticaja, snage ni energije da kasnije tu bije bitke sa vetrenjacama.
Iskoriscen ce biti samo zbog imena i sportske javnosti kako bi se lakse prihvatilo sve ono sto dolazi.

Poslednja izmena:
Sta lupa ovaj gluposti ? Kakvo moje i tvoje vidjenje . ? Decko je bre POKIDAO i Mihajlovic nikada nece dostici njegov nivo . Ne kazem da je Mihajlovic los ali brate moj nemoj da se lazemo lako je da dajes golovu Jagodini i Spartaku iz Subotice . Zivkovic je druga prica jer je on u isto vreme punio mrezu i Jagodini i Subotici ali i Steaui , AZ-e Alkmaru , Augsburgu . . . . .

Cuj ti njega pet slabih jedna dobra haha a decko za celu polusezonu mozda samo na dve utakmice nije bio najbolji igrac Partizana na terenu .

A kakav je Mihajlovic to cemo najbolje da vidimo sad u Evropi .

Da li u polusezoni koja je bez sumnje bila najgora u istoriji kluba bilo koji igrac zasluzuje da dobije epitet najboljeg igraca?Zato sam i naveo da su Brasanac i Abubakar izneli najveci teret a ne da su bili najbolji.Zivkovic je bio "provaljen" vec posle treceg kola i cak su i poluamaterski bekovi iz nase lige izlazili na kraj sa njim.
Na kraju krajeva neka bude da nisam u pravu i da je on stvarno bio toliko dobar i da je samo bio zrtva taktike "dodaj loptu Zivkovicu i cekaj sta ce on da uradi" - koja je poenta bila drzati igraca koji ce na kraju sezone otici za dzabe na ustrb momka koji hoce da se dokaze i koji ima veliki potencijal?Da nismo mozda jurili titulu na minus 30 i kusur pa nam je bas on bio sraf koji nedostaje.Sezona je vec bila ussrana i citav tim je bio zreo za rekonstrukciji.Ukljucujuci i Zivkovica.
I na stranu da li je bio dobar ili ne postoji previse razloga zasto je on morao biti odstranjen iz prvog tima a samo jedan da se zadrzi - da bi se momku pomoglo u karijeri.E toga nema u danasnjem fudbalu koji je surovi biznis bez emocija i sentimentalnosti.

Ma komplet Zivkovici su se poneli dzukacki prema klubu i apsolutno se slazem da je trebao da bude odstranjen. Sad neka ga tatko prodaje kao polovni dvosed po Evropi.

A ovaj Djubre opet vredja clanove i spusta diskusiju na prizeman nivo, cisto mala sugestija za moderaciju.

- - - - - - - - - -

Ma komplet Zivkovici su se poneli dzukacki prema klubu i apsolutno se slazem da je trebao da bude odstranjen. Sad neka ga tatko prodaje kao polovni dvosed po Evropi.

A ovaj Djubre opet vredja clanove i spusta diskusiju na prizeman nivo, cisto mala sugestija za moderaciju.

Da li u polusezoni koja je bez sumnje bila najgora u istoriji kluba bilo koji igrac zasluzuje da dobije epitet najboljeg igraca?Zato sam i naveo da su Brasanac i Abubakar izneli najveci teret a ne da su bili najbolji.Zivkovic je bio "provaljen" vec posle treceg kola i cak su i poluamaterski bekovi iz nase lige izlazili na kraj sa njim.
Na kraju krajeva neka bude da nisam u pravu i da je on stvarno bio toliko dobar i da je samo bio zrtva taktike "dodaj loptu Zivkovicu i cekaj sta ce on da uradi" - koja je poenta bila drzati igraca koji ce na kraju sezone otici za dzabe na ustrb momka koji hoce da se dokaze i koji ima veliki potencijal?Da nismo mozda jurili titulu na minus 30 i kusur pa nam je bas on bio sraf koji nedostaje.Sezona je vec bila ussrana i citav tim je bio zreo za rekonstrukciji.Ukljucujuci i Zivkovica.
I na stranu da li je bio dobar ili ne postoji previse razloga zasto je on morao biti odstranjen iz prvog tima a samo jedan da se zadrzi - da bi se momku pomoglo u karijeri.E toga nema u danasnjem fudbalu koji je surovi biznis bez emocija i sentimentalnosti.

Evo jedno logicko pitanje . Kako je moguce da najgora polusezona u istoriji kluba bude ona u kojoj ste izbacili Steauu , pobedili Augburg i dva puta pobedili AZ Alkmar . Zadnjih 6 , 7 godina ste redovno u LE uzimali 0 ili 1 bod a sada ste uzeli 9 bodova . To vam je realno bila najbolja polusezona a ne najgora . E sad sto je u prvenstvu Zvezda napravila toliko razliku to nije do vas nego do Zvezde koja je igrala perfektno i napravila istorijski niz pobeda .

I molim te mi objasni kako su to bekovi u nasoj ligi provalili Zivkovica kad je on celu polusezonu redjao golove i asistencije ? ? ?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ne vredjam nikoga nego je tebi krivo sto iznosim istinu o tome da je Andrija Zivkovic najbolji fudbaler koji je zaigrao u dresu Partizana jos od Pedje Mijatovica .

Napisao si: Sta lupa ovaj gluposti?

Ne moras bas do te mere da delis sa nama svoje kucno vaspitanje.

Andrija je fantastican igrac, jedino mi je krivo sto nece ostaviti dublji trag u klubu koji ga je stvorio, vec ce ga dzukacki uvesti u dugove.

Da li ce napraviti vrhunsku karijeru ne znam jer ima mnogo losih i alavih savetnika.

Nije najbolji igrac od Mijata naovamo, najbolji je (a i moj omiljeni) Simon Vukcevic, koji je takodje prerano otisao i uludo procerdao vrhunski talenat.

Onaj vaš štoper crnac je dokazao da je bolje da strance ne kupujemo... na 2-3 totalna promašaja dolazi jedan dobar stranac (mada ih je bilo stvarno koji su unaprijedili naš fudbal da ih ne nabrajam sad)... ja mislim da je mnogo bolje dati šansu našim mladim igračima, a najviša 2-3 dobra iskusna stranca angažovati...

Umjesto što smo mi kupovaili onog štopera Brazilca i prije njega Mbođa, bolje da smo davali pomalo šansu onom mladom Stojanoviću (ako nisam promašio prezime)... do sad bi se uklopio i mogli bismo da računamo na njega... sad mi nemamo malte ne nijednog krštenog štopera i ne znamo šta ćemo... najgora opcija bi bila da kupe opet 2-3 stranca na toj poziciji.

- - - - - - - - - -

kad kažem kupovali ne mislim da smo davali pare za transfer i raskid ugovora (uglavnom nismo) već za plate koje su više nego što se daje (ili im se duguje) našim igračima...

Bas tako slovenac izlazi iz teske povede dok se on i Gogua koliko toliko uigraju mi ispadosmo.

http://www.telegraf.rs/sport/216814...ac-iz-indije-i-produzice-ugovor-sa-partizanom
Saša Ilić će da igra još malo… pošto je doneo odluku da i sledeće ostane u Humskoj i sa kapitenskom trakom predvodi ekipu Partizana naredne sezone!

Malo je falilo da do toga dođe prema saznanjima Sporta, pošto je imao unosnu ponudu da karijeru nastavi u Indiji, za ozbiljan novac. Tamo bi trebalo da se zadrži samo četiri meseca, kako bi bio jedan od promotera lige koja je u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji sveta tek u povoju.

http://informer.rs/sport/partizan/7...ic-preporucio-Sibusisa-Vilakazija-crno-belima
IZ AFRIKE U PARTIZAN! Vermezović preporučio Sibusisa Vilakazija crno-belima!Skauti Partizana tri meseca su pratili igre Sibusisa Vilakazija u Južnoj Africi i spremili su ponudu klubu Bidvest Vits za njega.Srpsku klub je, navodno, spreman da ponudi 300.000 evra Bidvest Vitsu za igrača, ali procenjuje se da ta prva ponuda neće biti prihvaćena, jer je klub prošle sezone odbijao i bogatije.

Poslednja izmena:
Zavađene strane u Partizanu pronašle rešenje: Bjeković novi predsednik?

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...anu-pronasle-resenje-Bjekovic-novi-predsednik

Ako je ovo tacno najbolje od svega je sto odlazi famozni 3V. Vucelic, Vazura, Vuletic. Taj sljam se mora isterati napolje i zabraniti im ulaz na stadion zauvek. Ono sto ne valja je dolazak Zeke... Curkovic kao pocasni predsednik nema nikakva ovlascenja i nema nikakve funkciju u klubu. To je dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back