saponjic prodat bez razlogaa i to za sicu
Pokazao se u Zelandu gde je ipak igrao sa igracima svoga uzrasta. Nazalost ono prilika sta je dobijao u Partizanu, a pogotovo u Evropi, nije pokazao nista, bio je presvilen, imas osecaj da bi ga komarac srusio, no daleko od toga da je trebao biti prodan tako rano. To je mladi igrac, perspektiva koja se ceka i na kojoj se u buducnosti moze puno zaraditi, nazalost Partizan je jurio instant rezultat i Saponjic je prodan, nema ovde sluha za mlade igrace.
,
babovic oteran a nije dovedena nikakva zamena
Od pocetka sam prosle sezone pisao da je on bio jedan od najboljih na terenu, je da zna da davi loptu ali ima ubitacan pas, kako je samo podvalio loptu Zivkovicu u Nemackoj...on je oteran verovatno zbog toga sta ga veliki deo navijaca ne voli, a svaka nova uprava ili trener koji dodju pricaju o nekom pomladjivanju a od toga redovno ne bude nista.
, ajde za ninkovica nema veze
Njega je vlastita glava shebala
Nadam se da mislis na golmana...taj je stvarno rupa bio. A sta se tice igraca..to je greh nad svim grehovima, kakva je to samo igracina, ama sve se trebalo uraditi da se njega zadrzi pogotovo jer je decko imao volje, plati koliko treba ali takvog igraca moras imati u timu, ali desila se klasicna srpska prica, kako je samo pljuvan po medijima, ma greh od Boga.
, ali sta je sa abubakarom
Jbga on trci za parama, vise nije hteo u Partizanu da igra, a Srbija ipak nije Engleska pa da kazes, ko ga hebe, ako nece da igra neka sedi na tribinama, time bi Partizan vise izgubio, nazalost on se nije mogao zadrzati dulje od ovog.
,
Ne znam sta rec o njemu, nit smrdi nit mirise.
Ponovno perspektivan igrac, ali koji nije u Partizanu puno pokazao, nema se strpljena..
. . . . . zasto je subic odstranjen
Ovo nije ni meni jasno...decko ima velika muda, takvih sta vise treba u srpskom fudbalu