ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al je lud ovaj iliev jebbo mater svoju hahahah

kaze dovodimo vanserijske igrace - bombe , kad ono neki polovnjaci iz radnickog i iz vozdovca ha ha ha

Ako su vec nesposobni da nadju neke dobre igrace za dzabe onda bolje da cute , da ne pricaju nista i da puste klince da igraju .

Ako je u Partizanu nesto dobro to je onda ta skola njihova . Tu su iskocili i markovic i mitrovic i zivkovic i jojic i pre njih isto ko sve ne . . neka puste mihajlovica , vlahovica i ostale klince da igraju . . sta ja znam koga jos , mozda tog bogosavca i od ovih ostalih klinaca valjda ce neko da iskoci kolko ima tih lukica , golubovica , kosovica , milenkovica itd . .

Sa njima necete napraviti neke rezultate ali cete makar stvoriti dobre igrace pa onda u buducnosti uzeti dobre pare sa kojima ce moci da se dovedu neki stvarno dobri igraci . a sa ovim ivicinim bombama iz vozdovca i radnickog isto necete nista da osvojite ali necete ni napraviti kapital jer radin i marjanovic i djurickovic nikad nece moci da se prodaju ni za deseti deo para kao mihajlovic i vlahovic . . . . .

ali to je sve uzalud razmisljati i pricati jer evo opet ono sto se uvek vracam , totalno nebulozni potezi preko zime su unistili partizan , saponjic prodat bez razlogaa i to za sicu , babovic oteran a nije dovedena nikakva zamena , ajde za ninkovica nema veze i za zivkovica ajde da kazes isto nema veze , ali sta je sa abubakarom , trujicem , knezevicem . . . . . zasto je subic odstranjen

to su sve bili najbolji igraci partizana . subic bio u prvom delu sezone najbolji igrac u odbrani , trujic i knezevic odlicni igraci , abubakar isto odlican maltene bio najbolji u timu uz zivkovica i brasanca najbolji , babovic bio solidan , korektan , dobar , saponjic odlican . . . a nije mu ni data prava prilika uvek ulazio sa klupe 5 minuta pred kraj i uvek davo golove za tako kratko vreme . . . i na novom zelandu pokazao da je vrh . ozbiljan napadac . a ovi ga prodali za milion i po evra a posle kako vidimo nije milion i po nego ustvari tri miliona ali je u klub uslo samo pola para a ovih drugih milion i po razdelili izmedju sebe vucelici , vuletici i vazure .

a ova nova uprava ako zavlada nista vam nece biti bolje . gde su novak nedic i savo milosevic nista tu dobro ne moze da bude . jos gore ce biti za partizan ako oni dodju .

Gljivica nam je danas najavio trojicu stranaca u navali, desetku i dve devetke, videcemo da li su to prazne price ili stvarno jurimo nekog kapitalca.

Jos nesto je veoma bitno... Valeri Bozinov je verovatno najvece fudbalsko ime koje je doslo u Partizan (uz T.Westa), ali je on sa svojih 28 godina i silom povreda daleko ispod svog maksimuma. Nije pravio razliku na terenu, nije dao gol u Evropi, takva pojacanja nam ne trebaju. Nije zlato sve sto sija. Mora se mnogo voditi racuna.

Zimus smo birali izmedju Gogue i Dose Juniora, nisam siguran da smo pogodili. Gogua je mladji, racunalo se na kasniju prodaju, ali stoper je mesto gde igraju muzevi a ne deca, to su odavno rekli Italijani.

Proslog leta smo imali havariju od prelaznog roka, jer su ga radili Milinkovic i Vazura, ovo do sada je sto se mene tice, gomilanje ligaskog proseka, koji ne zasluzuje u prvih 11, mozda da uskoci u prvenstvu u rotaciji, ako budemo opet imali 35 meceva na jesen.

''Desetka'' koju je Ilijev najavio je samo ime i nista vise!
Istrosen igrac...Neki matorac,bem li ga..... Bar se tako prica
Ma da....mozda bude sto ti Aco kazes kapitalac..

Ja se samo nadam,da nece biti drugi Djemba Djemba ili Bozinov..

Prica se da smo zvali Marka Simica..

I da smo ponovo zainteresovani za Devica..
On je ove sezone dosta dobar bio u Rusiji..

Moram da priznam,i da se lozimo malo,kao da nas ovi prelazni rokovi do sad nisu nista naucili..

EDIT:
Desetka koju je ilijev najavio je Van der Vart

Poslednja izmena:
''Desetka'' koju je Ilijev najavio je samo ime i nista vise!
Istrosen igrac...Neki matorac,bem li ga..... Bar se tako prica
Ma da....mozda bude sto ti Aco kazes kapitalac..

Ja se samo nadam,da nece biti drugi Djemba Djemba ili Bozinov..

Prica se da smo zvali Marka Simica..

I da smo ponovo zainteresovani za Devica..
On je ove sezone dosta dobar bio u Rusiji..

Moram da priznam,i da se lozimo malo,kao da nas ovi prelazni rokovi do sad nisu nista naucili..

EDIT:
Desetka koju je ilijev najavio je Van der Vart

Van der vart sto je igrao u ajaksu , REAL MADRIDU i totenhenu aahahahaahah pa dal si ti lud brate moj . . pa gde ce on da ti dodje u partizan . covek odigrao preko 100 utakmica za reprezentaciju holandije . pazi ne bugarske nego holandije . .

Taj je baja svojevremeno kostao preko 20 miliona . . .

sto da ne? nebitno gde je igrao, on je vec u godinama, a u Betisu skoro da nije ni igrao prosle sezone

ako Ferencvaros moze sebi da ga priusti zasto ne bi mogao i Partizan?

ako je Partizan ranije mogao da dovede Taribo Vesta (Inter), Zvezda Ailtona (najbolji strelac Bundeslige), Vojvodina Apiju (Juventus, Parma, Udinese, Fenerbahce), zasto ne bi sada dosao i Van der Vart?

realno on i jeste bomba za nase uslove i to nuklearna

sta Deki ti podrazumevas pod bombom?

Neko ko nije na izlaznim vratima iz sveta fudbala i nije propali talenat kao npr Bozinov vec neki igrac ispod 30 godina koji je igrao u jakim klubovima i jos uvek je u formi. Van Der Vart jeste veliko ime ali covek ima 33 godina i ne moze se vise nazivati bombom jer ce biti u klubu godinu dana i oticice u Kinu ili Indiju... batali to. Svakako da bi bio pojacanje za ovi nasu raspalu ligu ali dokle vise da budemo klub za ozivljavanje karijera i za ispracaj u penziju?

e to Deki sto ti spominjes po meni nije bomba vec san i zelja... dakle nesto dosta iznad mogucnosti, a govorimo o bombi za nase uslove

bomba je nesto izmedju klupskih finansijskih mogucnosti i sna... dakle igrac za kojeg ces morati posteno da se otvoris... kao retko kad

i dobro je sto si spomenuo Bozinova, njega sam zaboravio da navedem... on je po meni isto bomba za nase uslove i koliko god bio osporavan mislim da je svoju ulogu veoma dobro ispunio, barem sto se golova tice

slazem se jedino oko ovih godinu dana sto spominjes i odlaska na istok nakon toga

Van der vart sto je igrao u ajaksu , REAL MADRIDU i totenhenu aahahahaahah pa dal si ti lud brate moj . . pa gde ce on da ti dodje u partizan . covek odigrao preko 100 utakmica za reprezentaciju holandije . pazi ne bugarske nego holandije . .

Taj je baja svojevremeno kostao preko 20 miliona . . .

Druze,znam ja dobro koje Rafael..
Isto tako znam,da moze da zapali za Kinu. Ali..
Kezman dogovara transfer,dosta toga je zavrseno,ali dosta toga jos treba da se zavrsi.

Da je ime,jeste..
Pravice razliku na terenu..

I apsolutno moze da se nazove BOMBOM!

Eto toliko..
Cujemo se ja i ti posle promocije.
Sad dal kod nas ili kod vas,ostajje da se vidi..

Druga opcija za desetku je neki Japanac..

Poslednja izmena:
Van Der Vart ima 33 godine. Ako je on bomba onda nemam reci. Neko rece da podmladjujemo ekipu a ovi dovode coveka koji je pred istek roka trajanja.
Ако већ доводимо странце онда је боље све паре грунути на 2 до 3 странца проверена играча попут Ван Дер Варта него доводити неке анонимусе за ситније паре за које се испостави да су мачка у џаку.Екипу подмлађивати са нашом боранијом, омладинцима Партизана, Телеоптика и ови по Србији и околини.

saponjic prodat bez razlogaa i to za sicu

Pokazao se u Zelandu gde je ipak igrao sa igracima svoga uzrasta. Nazalost ono prilika sta je dobijao u Partizanu, a pogotovo u Evropi, nije pokazao nista, bio je presvilen, imas osecaj da bi ga komarac srusio, no daleko od toga da je trebao biti prodan tako rano. To je mladi igrac, perspektiva koja se ceka i na kojoj se u buducnosti moze puno zaraditi, nazalost Partizan je jurio instant rezultat i Saponjic je prodan, nema ovde sluha za mlade igrace.

,
babovic oteran a nije dovedena nikakva zamena

Od pocetka sam prosle sezone pisao da je on bio jedan od najboljih na terenu, je da zna da davi loptu ali ima ubitacan pas, kako je samo podvalio loptu Zivkovicu u Nemackoj...on je oteran verovatno zbog toga sta ga veliki deo navijaca ne voli, a svaka nova uprava ili trener koji dodju pricaju o nekom pomladjivanju a od toga redovno ne bude nista.

, ajde za ninkovica nema veze

Njega je vlastita glava shebala

Nadam se da mislis na golmana...taj je stvarno rupa bio. A sta se tice igraca..to je greh nad svim grehovima, kakva je to samo igracina, ama sve se trebalo uraditi da se njega zadrzi pogotovo jer je decko imao volje, plati koliko treba ali takvog igraca moras imati u timu, ali desila se klasicna srpska prica, kako je samo pljuvan po medijima, ma greh od Boga.

, ali sta je sa abubakarom

Jbga on trci za parama, vise nije hteo u Partizanu da igra, a Srbija ipak nije Engleska pa da kazes, ko ga hebe, ako nece da igra neka sedi na tribinama, time bi Partizan vise izgubio, nazalost on se nije mogao zadrzati dulje od ovog.

,

Ne znam sta rec o njemu, nit smrdi nit mirise.

Ponovno perspektivan igrac, ali koji nije u Partizanu puno pokazao, nema se strpljena..

. . . . . zasto je subic odstranjen

Ovo nije ni meni jasno...decko ima velika muda, takvih sta vise treba u srpskom fudbalu

http://macedonianfootball.com/index...leave-vardar&catid=13:international&Itemid=64

Hambardzumyan likely to leave Vardar.Vardar will have a tough summer to keep probably their best player on the squad. The 25-year-old right back.According to The Sun, West Bromwich Albion, Everton and champions Leicester have shown interest for Vardar's right back. Previously, the two Belgian giants Club Brugge and Anderlecht were also making contacts for him as well as Spartak Moskva and Serbian side Partizan.He is currently valued at €750.000.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back