Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.693
Savo u potpunosti opravdao nadimak,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve osmisljeno,sve poodavno izrezirano,sve je obicna predstava.Savo,Zeka,Bjeka,Vazura,Djura i ostala grupa klosara su samo (losi) glumci koji su za malo para prodali i klub i svoju cast.
Cilj cele ove (lose odglumljene) predstave je - zna se!
Nisam imao ni malo zelje da gledam ovaj cirkus. Jedino sto mogu da kazem da nam je buducnost crna da crnja ne moze biti. S jedne strane osvedoceni nesposobnjakovici i lopurde, koji su nam podarili najgoru sezonu u istoriji kluba, a s druge imamo da opoziciju predvodi ni manje ni vise do jedan Dragan Djuric!!! Eeeeeeej!!!!
Jebbem ti klub i dan kada je doslo vreme da on nekome deli lekcije, da jedan Nenad Bjekovic zaboravi sve i opet se sa njim slize, sa osvrdocenim lopovom i hohstaplerom zbog koga danas nemamo nov stadion i ekipu sa direktnim ucescem u Ligi Sampiona a morali smo to da imamo na osnovu igraca i novca koje je klub proizvodio poslednjih 8 godina.
Dan kada on ponovo udje u klub je dan kada Partizan prestaje da postoji, za mene a verujem i za hiljade drugih ljudi. Ionako je klub zapao u haos i apatiju, samo jos on fali, da ugasi svetlo.
Hahahahahahaha
Kako najgora kad ste zadnjih deset godina uzimali po 0 ili 1 bod u LE a sad ste uzeli 9 .
Plus ste uzeli kup i drugo mesto u JSL .
Ovo je na kraju ispala jako dobra sezona za vas . Nije mala stvar uzeti 9 bodova u LE i osvojiti kup .
Da parafraziram vaseg laznog grofa, zelim ja vama da sledece godine osvojite Kup i da zavrsite 30 bodova iza nas u prvenstvu.
Evropu smo realno igrali iznad ocekivanja, ali to pripisujem nasoj ''struci'' na celu sa Vazurom i Milinkovicem, pravili smo ekipu za cekalicu i kontranapade, koja ne ume da razbija bunkere, zato je epilog ovakav na kraju sezone.
Vi ste barem te evropske muke resili dok sam se ja jos brckao u Grckoj na moru letos. Slobodno tako nastavite, prvenstvo je dugo, treba grof da uigra ekipu za Radnik i Javor.
Ako dočekate kraj avgusta.
Od cega da me bude sramota i cemu spustanje na licni nivo?
Vi ste oborili rekord i ispali iz Evrope u julu, dok sam jos bio na moru, jos je trajao Vimbldon.
Posle toga, normalno, nema Sevilja, Ajax, Seltik, nego Radnik, Javor, OFK, utakmice na 7 a ne na 3 dana...
Ne trazim izgovore, prihvatio sam cinjenicu, dok je napredne Srbije, miljenica je prvi i jedini favorit za titulu, drzavna sponzorstva ima da se trpaju dok se ne saniraju dugovi. Za to ne treba biti doktor nauka da bi shvatio.
Elem, u Evropi nema pustanja, pa vam se uvek lepo namesti neka naguzna mina da vas resi te muke, putovanja po Evropi, teskog rasporeda i slicno.
Posto ti uvek imas neki fantastican argument, tipa: kako te nije sramota, lupas gluposti i slicno, necu vise da ispravljam sa tobom krivu Drinu, jer ti se takva kriva svidja. Pozdrav!
ma ajde te transfere ste napravili zimus, a dug vam nije od juce...
ako vam je dug bio preko 50 miliona, a 15 ste zaradili od transfera, a sada vam je dug 35 miliona, to znaci da vam je sav novac od transfera otisao na dugovanja (sto je malo verovatno) i da u proteklom periodu niste imali nikakva nova zaduzivanja
pitam se samo od kojih onda para placate sve te skupe igrace
sama cinjenica da imate sponzore koje imate i da pored svega i dalje postojite i takmicite se u Superligi je dokaz da je drzava iza vas
pa nije se Terzic dzabe zahvaljivao Premijeru pre koji dan
Ne razumem sta hoces da kazes ?
Da cemo ispasti u drugom kolu ?
Pa normalno da se zahvalio , pa nije Terzic doveo GAZPROM nego drzava .
Ko je vama kriv sto vi nemate nekog tako jakog sponzora ?
Da ste nekad bili sampioni Evrope i sveta mozda biste i vi bili interesantni GAZPROMU ili tako nekom slicnom velikom sponzoru .
I sam si dao odgovor na svoje pitanje . Od GAZPROMA placamo plate . A dug nam nije 35 nego 40 .
Sve je moguce.
По игри приказаној на терену и стању у управи ово јесте једна од најгорих сезона у историји Партизана.Hahahahahahaha
Kako najgora kad ste zadnjih deset godina uzimali po 0 ili 1 bod u LE a sad ste uzeli 9 .
Plus ste uzeli kup i drugo mesto u JSL .
Ovo je na kraju ispala jako dobra sezona za vas . Nije mala stvar uzeti 9 bodova u LE i osvojiti kup .
Ајде не лупај у ком ти универзуму живиш, какав шампион Европе какави бакрачи нико не знам за вас деценијама, свако би волео да му паднете у жребу, уосталом као и за остале наше клубови.Pa normalno da se zahvalio , pa nije Terzic doveo GAZPROM nego drzava .
Ko je vama kriv sto vi nemate nekog tako jakog sponzora ?
Da ste nekad bili sampioni Evrope i sveta mozda biste i vi bili interesantni GAZPROMU ili tako nekom slicnom velikom sponzoru .
I sam si dao odgovor na svoje pitanje . Od GAZPROMA placamo plate . A dug nam nije 35 nego 40 .
Са Гаспромом је ствар средила држава и то пре свега мислим на тзв. нафтну мафију из СПС-а Шкундрић, Бајатовић, Антић сви у управном одбору црвених, не знам колико је удела у томе имао господар Вучић вероватно се сложио са коалиционим партнерима и да то нису урадили потпуни распад би био као што знамо, а за Телеком кривац је генерални директор Предраг Ћулибрк такође у управном одбору црвених до прошле године, исти је такође кривац заједно са пудлицом за стање у КК Партизану које као сад Телеком покушава да исправи неким већим давањима него раније.
Samo se ti teši .
Ja se ne tešim. Rekao sam sve je moguće. Čak je i izvesno.