ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam imao ni malo zelje da gledam ovaj cirkus. Jedino sto mogu da kazem da nam je buducnost crna da crnja ne moze biti. S jedne strane osvedoceni nesposobnjakovici i lopurde, koji su nam podarili najgoru sezonu u istoriji kluba, a s druge imamo da opoziciju predvodi ni manje ni vise do jedan Dragan Djuric!!! Eeeeeeej!!!!

Jebbem ti klub i dan kada je doslo vreme da on nekome deli lekcije, da jedan Nenad Bjekovic zaboravi sve i opet se sa njim slize, sa osvrdocenim lopovom i hohstaplerom zbog koga danas nemamo nov stadion i ekipu sa direktnim ucescem u Ligi Sampiona a morali smo to da imamo na osnovu igraca i novca koje je klub proizvodio poslednjih 8 godina.

Dan kada on ponovo udje u klub je dan kada Partizan prestaje da postoji, za mene a verujem i za hiljade drugih ljudi. Ionako je klub zapao u haos i apatiju, samo jos on fali, da ugasi svetlo.

Nisam imao ni malo zelje da gledam ovaj cirkus. Jedino sto mogu da kazem da nam je buducnost crna da crnja ne moze biti. S jedne strane osvedoceni nesposobnjakovici i lopurde, koji su nam podarili najgoru sezonu u istoriji kluba, a s druge imamo da opoziciju predvodi ni manje ni vise do jedan Dragan Djuric!!! Eeeeeeej!!!!

Jebbem ti klub i dan kada je doslo vreme da on nekome deli lekcije, da jedan Nenad Bjekovic zaboravi sve i opet se sa njim slize, sa osvrdocenim lopovom i hohstaplerom zbog koga danas nemamo nov stadion i ekipu sa direktnim ucescem u Ligi Sampiona a morali smo to da imamo na osnovu igraca i novca koje je klub proizvodio poslednjih 8 godina.

Dan kada on ponovo udje u klub je dan kada Partizan prestaje da postoji, za mene a verujem i za hiljade drugih ljudi. Ionako je klub zapao u haos i apatiju, samo jos on fali, da ugasi svetlo.

Hahahahahahaha

Kako najgora kad ste zadnjih deset godina uzimali po 0 ili 1 bod u LE a sad ste uzeli 9 .

Plus ste uzeli kup i drugo mesto u JSL .

Ovo je na kraju ispala jako dobra sezona za vas . Nije mala stvar uzeti 9 bodova u LE i osvojiti kup .

Hahahahahahaha

Kako najgora kad ste zadnjih deset godina uzimali po 0 ili 1 bod u LE a sad ste uzeli 9 .

Ovo je na kraju ispala jako dobra sezona za vas . Nije mala stvar uzeti 9 bodova u LE i osvojiti kup .

Da parafraziram vaseg laznog grofa, zelim ja vama da sledece godine osvojite Kup i da zavrsite 30 bodova iza nas u prvenstvu.

Evropu smo realno igrali iznad ocekivanja, ali to pripisujem nasoj ''struci'' na celu sa Vazurom i Milinkovicem, pravili smo ekipu za cekalicu i kontranapade, koja ne ume da razbija bunkere, zato je epilog ovakav na kraju sezone.

Vi ste barem te evropske muke resili dok sam se ja jos brckao u Grckoj na moru letos. Slobodno tako nastavite, prvenstvo je dugo, treba grof da uigra ekipu za Radnik i Javor.

Da parafraziram vaseg laznog grofa, zelim ja vama da sledece godine osvojite Kup i da zavrsite 30 bodova iza nas u prvenstvu.

Evropu smo realno igrali iznad ocekivanja, ali to pripisujem nasoj ''struci'' na celu sa Vazurom i Milinkovicem, pravili smo ekipu za cekalicu i kontranapade, koja ne ume da razbija bunkere, zato je epilog ovakav na kraju sezone.

Vi ste barem te evropske muke resili dok sam se ja jos brckao u Grckoj na moru letos. Slobodno tako nastavite, prvenstvo je dugo, treba grof da uigra ekipu za Radnik i Javor.

A kako te nije sramota ?

Letos si se podsmevao i pricao kako Zvezda nema nikakve sanse da uzme titulu . Sad kao Radnik i Javor hahahah . . Koji ce da bude nov izgovor na kraju avgusta ? Hoces onda da pricas kako nas pustaju po Evropi ?

Od cega da me bude sramota i cemu spustanje na licni nivo?
Vi ste oborili rekord i ispali iz Evrope u julu, dok sam jos bio na moru, jos je trajao Vimbldon.

Posle toga, normalno, nema Sevilja, Ajax, Seltik, nego Radnik, Javor, OFK, utakmice na 7 a ne na 3 dana...

Ne trazim izgovore, prihvatio sam cinjenicu, dok je napredne Srbije, miljenica je prvi i jedini favorit za titulu, drzavna sponzorstva ima da se trpaju dok se ne saniraju dugovi. Za to ne treba biti doktor nauka da bi shvatio.

Elem, u Evropi nema pustanja, pa vam se uvek lepo namesti neka naguzna mina da vas resi te muke, putovanja po Evropi, teskog rasporeda i slicno.

Posto ti uvek imas neki fantastican argument, tipa: kako te nije sramota, lupas gluposti i slicno, necu vise da ispravljam sa tobom krivu Drinu, jer ti se takva kriva svidja. Pozdrav!

Od cega da me bude sramota i cemu spustanje na licni nivo?
Vi ste oborili rekord i ispali iz Evrope u julu, dok sam jos bio na moru, jos je trajao Vimbldon.

Posle toga, normalno, nema Sevilja, Ajax, Seltik, nego Radnik, Javor, OFK, utakmice na 7 a ne na 3 dana...

Ne trazim izgovore, prihvatio sam cinjenicu, dok je napredne Srbije, miljenica je prvi i jedini favorit za titulu, drzavna sponzorstva ima da se trpaju dok se ne saniraju dugovi. Za to ne treba biti doktor nauka da bi shvatio.

Elem, u Evropi nema pustanja, pa vam se uvek lepo namesti neka naguzna mina da vas resi te muke, putovanja po Evropi, teskog rasporeda i slicno.

Posto ti uvek imas neki fantastican argument, tipa: kako te nije sramota, lupas gluposti i slicno, necu vise da ispravljam sa tobom krivu Drinu, jer ti se takva kriva svidja. Pozdrav!

Crvena Zvezda zivi od prodaje svojih igraca - 15 miliona evra za dva prelazna roka : Rajkovic , Grujic , Jovic , Jovanovic . . . . .

Kad je ranijih godina isto tako Partizan prodavao igrace i bio prvi u JSL tad se nisi bunio .

A u sezoni 2016/2017 ces videti kako moze dobro da se igra na vise frontova : i da se pobedjuje u grupnoj fazi i da se dominira u JSL .

ma ajde te transfere ste napravili zimus, a dug vam nije od juce...

ako vam je dug bio preko 50 miliona, a 15 ste zaradili od transfera, a sada vam je dug 35 miliona, to znaci da vam je sav novac od transfera otisao na dugovanja (sto je malo verovatno) i da u proteklom periodu niste imali nikakva nova zaduzivanja

pitam se samo od kojih onda para placate sve te skupe igrace

sama cinjenica da imate sponzore koje imate i da pored svega i dalje postojite i takmicite se u Superligi je dokaz da je drzava iza vas

pa nije se Terzic dzabe zahvaljivao Premijeru pre koji dan

ma ajde te transfere ste napravili zimus, a dug vam nije od juce...

ako vam je dug bio preko 50 miliona, a 15 ste zaradili od transfera, a sada vam je dug 35 miliona, to znaci da vam je sav novac od transfera otisao na dugovanja (sto je malo verovatno) i da u proteklom periodu niste imali nikakva nova zaduzivanja

pitam se samo od kojih onda para placate sve te skupe igrace

sama cinjenica da imate sponzore koje imate i da pored svega i dalje postojite i takmicite se u Superligi je dokaz da je drzava iza vas

pa nije se Terzic dzabe zahvaljivao Premijeru pre koji dan

Pa normalno da se zahvalio , pa nije Terzic doveo GAZPROM nego drzava .

Ko je vama kriv sto vi nemate nekog tako jakog sponzora ?

Da ste nekad bili sampioni Evrope i sveta mozda biste i vi bili interesantni GAZPROMU ili tako nekom slicnom velikom sponzoru .

I sam si dao odgovor na svoje pitanje . Od GAZPROMA placamo plate . A dug nam nije 35 nego 40 .

Gasprom je sponzor Zvezde i pre Vucica, ali zanimljivo je kako dugovanja Zvezde drasticno opadaju dolaskom Vucica na premijersko mesto

a o pojacanjima koje ste doveli i koje planirate da dovedete necu da pricam... isti slucaj i sa kosarkom

samo da te podsetim da ste ne tako davno skandirali na tribinama ' Vucicu p...u izdao si Srbiju', ali se to brzo zaboravilo i vise nikome ne pada na pamet tako nesto da skandira

izgleda da su grobari u pravu kad vas nazivaju kako vas nazivaju

da eto bili ste prvaci Evrope i sveta pa je Gasprom odlucio da investira u vas, jer se zivi od stare slave... kako neko nije to objasnio Arapinu koji je kupio Siti da ne baca pare na tamo neki osrednji engleski klub, vec da ulaze u evropskog i svetskog sampiona

Da ste nekad bili sampioni Evrope i sveta mozda biste i vi bili interesantni GAZPROMU ili tako nekom slicnom velikom sponzoru .

I sam si dao odgovor na svoje pitanje . Od GAZPROMA placamo plate . A dug nam nije 35 nego 40 .

Kako ko?
Vucic_Zvezda_t_857651132.jpg

Poslednja izmena:
Gasprom, Telekom, Eps, Amss, Posta, to su sve drzavna sponzorstva, to su pare poreskih obveznika, nase pare, kojima politicari raspolazu kao da su njihove licne i upumpavaju ih u gubitase. Katastrofa!!! To nema veze sa time sto je Zvezda pre cetvrt veka osvojila KES, vec sa time za koga navija politicar na polozaju, u ovom slucaju Skundric.

Isto sam se gadio kada je nama u LS bio gen. sponzor EPS.

Ako klubovi ne umeju da namaknu jakog privatnog sponzora, nego da ih drzava izdrzava, nek se gase ili da se fudbal igra amaterski.

Hahahahahahaha
По игри приказаној на терену и стању у управи ово јесте једна од најгорих сезона у историји Партизана.
Да ли си други или пети у првенству потпуно је свеједно.Исто се односи и на ЛЕ, испао си у групи па си испао и то како, једино мало због новца добијених по основу голова и бодова.
Мало је једино куп извадио ствар.
Ајде не лупај у ком ти универзуму живиш, какав шампион Европе какави бакрачи нико не знам за вас деценијама, свако би волео да му паднете у жребу, уосталом као и за остале наше клубови.
Са Гаспромом је ствар средила држава и то пре свега мислим на тзв. нафтну мафију из СПС-а Шкундрић, Бајатовић, Антић сви у управном одбору црвених, не знам колико је удела у томе имао господар Вучић вероватно се сложио са коалиционим партнерима и да то нису урадили потпуни распад би био као што знамо, а за Телеком кривац је генерални директор Предраг Ћулибрк такође у управном одбору црвених до прошле године, исти је такође кривац заједно са пудлицом за стање у КК Партизану које као сад Телеком покушава да исправи неким већим давањима него раније.
Углавном клуб је политички патуљак и опстаје искључиво захваљујући политичарима па се често питам шта ће у делу за спорт овде на форуму јер они са спортом немају везе.Све већ одавно познато.

Него ајмо у наше двориште, удри ме до зоре...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back