Ma debili obicni, dovode sve sto je besplatno, ovaj ce biti zamena Jevtovicu.. Kakvi su slepci ne bi me cudilo da na poziciji levog beka nadju zamenu Petrovicu.. 6 mil ej, ako udjemo u LS uzecemo jos 15 i nista..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma debili obicni, dovode sve sto je besplatno, ovaj ce biti zamena Jevtovicu.. Kakvi su slepci ne bi me cudilo da na poziciji levog beka nadju zamenu Petrovicu.. 6 mil ej, ako udjemo u LS uzecemo jos 15 i nista..

Evo pojačanja: http://www.sr.partizan.rs/119584-nebojsa-kosovic-potpisao-za-partizan/
Odakle li smo ovog iščupali...

Ne mora da znaci da nije dobar, ima tek 20 godina, otisao je iz Vojvodine u Standard sto sigurno znaci da ima nekog talenta, a ne zaboravi da mi i dalje imamo veliki dug
Ocekujem Lomica u najskorijem mogucem roku

Već vidim atmosveru tamo,2 sata odzvanjaju nekakve trube sa monumentalnog socijalističkog stadiona,pogled kao sa meseca igrači sićušni i gubimo jedno 2:0.
Pa sta sad, treba da vecito dovodimo samo slobodne igrace zato sto je Djura taksista dovodio promasaje.. Mada bilo je tu i dobrih pojacanja, tipa Kleo, Tejgo..

Kako nemaju?
Đuričić, Srnići, Maskimović, ovaj Ožegović, da ne nabrajam dalje, sve to izdanci Zvezdine škole, a nisu dobili ni minut u prvom timu.
Zašto?
Zato što su dovođeni razni stranci, koji su kao trebali da prave razliku, i to za lepe pare, a rezultat je bio dug od 50 miliona evra i jedna titula u zadnjih osam godina.
Trebamo li i mi da krenemo tim receptom, samo da bi se udovoljilo navijačima koji misle da je svaki tamnoputi igrač ili stranac bolji od nekog našeg igrača?
Прочитао. Реално, ми о приликама у Белорусији и у њиховом фудбалу не знамо довољно да би могли било шта да закључујемо. Овај чланак је типично новинарско хајповање на бази питајбога какових података.Evo nešto o BATE-u, čisto da se vidi kako jedan klub uspešno funcioniše bez nekih zvučnih pojačanja i bez mnogo para: http://www.mozzartsport.com/vesti/borisov-automobilska-i-traktorska-elektronika/112429
Lazare, što se dovođenja igrača tiče, pogledaj samo u komšiluk.
To je recept koji bi hteo za Partizan?
Jer po tvom pisanju ispada tako...