ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma debili obicni, dovode sve sto je besplatno, ovaj ce biti zamena Jevtovicu.. Kakvi su slepci ne bi me cudilo da na poziciji levog beka nadju zamenu Petrovicu.. 6 mil ej, ako udjemo u LS uzecemo jos 15 i nista..

Ne mora da znaci da nije dobar, ima tek 20 godina, otisao je iz Vojvodine u Standard sto sigurno znaci da ima nekog talenta, a ne zaboravi da mi i dalje imamo veliki dug :)

Ocekujem Lomica u najskorijem mogucem roku

Ne mora da znaci da nije dobar, ima tek 20 godina, otisao je iz Vojvodine u Standard sto sigurno znaci da ima nekog talenta, a ne zaboravi da mi i dalje imamo veliki dug :)

Ocekujem Lomica u najskorijem mogucem roku

Imamo dug zato sto su lopovi u klubu, mislis da sad stede pare pa ce od LS da plate dug.. Kako da ne, dug ce rasti a od Zemunela i Evrope se svake godine okrene od 10-30 miliona eura..

Vi ljudi brkate pojmove.. Verovatno momak i jeste talentovan, ali radi se o tome da se za LS dovode POJACANJA.. Mi vec na poziciji z. veznog imamo talenta, ne smeta i ovaj neka ga, ali nek dovedu i POJACANJE.. Lomic mozda i dodje jer je i on slobodan igrac a nas takvi interesuju..
Zivkovic prodat Zahaviju za 1.5 evra, toliko ima Partizan. Zahavi ce da ga proda za 10 mil i procenat i burazerskim dogovorom da cusnev 20% Popovicu.. Privatizacija ili cemo da se vecito da se vrtimo na ovom nivou..

A šta ako recimo Živković produži ugovor sa Partizanom i Zahavi ga ispuši?
Zbog čega taj Zahavi nije već prodao Živkovića?

Koliko sam ja čuo, tu se pitaju tri strane: Zahavi, Živkovićev otac i Partizan.
Svo troje mora da daju saglasnost, ako mali ode.

Ovaj dečko da ne vredi, ne bi ga uzeo Standard.
Voša ima jako taletnovane igrače i ja bih pre dao šansu ovom dečku, nego dovodio Medu koji je posvađan sa loptom i koji tera inat i neće da igra čim mu plata malo zakasni. Uz to zauzima mesto stranca.
Uostalom, Kiza je najbolje upoznat sa njegovim mogućnostima, bio mu je trener. Na njemu je odgovornost...

Ja znam da su ljudi ovde navikli na Đurine "bombe", koje su se na kraju ispostavljale kao prdež, tipa Đemba-Đembe.
Treba li opet baciti kintu na takvog nekog igrača?

Uostalom, ovo ne znači da nećemo dovesti još nekog igrača na toj poziciji.

Zahavi ne moze da ga ispusi nikako.. Mozda se pitaju tri strane kad ce da ode ali lovi ce da uzme samo Zahavi kad do toga doddje...
Pa sta sad, treba da vecito dovodimo samo slobodne igrace zato sto je Djura taksista dovodio promasaje.. Mada bilo je tu i dobrih pojacanja, tipa Kleo, Tejgo..
Ovaj decko je verovatno talenat, mada kad odete iz Standarda u Ujpešt Dožu pa i odatle vas napude i to je upitno. Pored talenata Jevte i Lukica ti na toj poziciji dovodis jos jednog klinca - GLUPOST.

Sto se Kosovica tice, gledao sam sticajem okolnosti nekoliko meceva u mladjim kategorijama Vojvodine. Rec je o igracu koji je iz CG dosao u Vojvodinu kao veliki talenat dok je Butorovic vodio klub. Ima razoran sut, potencijal ali prosto do sada mu je karijera isla pogresnim putem, kao nedokazan klinac je otisao u inostranstvo. Verujem da moze mnogo ali trebace mu sigurno utakmica i vremena kako bi dosao do forme.
Svakako su za predstojece meceve potrebna dva ozbiljna pojacanja koja trenutno mogu praviti razliku na terenu, pozeljno bi bilo angazovati levog beka, stopera i proverenog vezistu tipa box to box igraca .
Dovodjenje Kosovica nece biti greska jer je rec o igracu koji se moze vrlo brzo nametnuti i uci u uzi izbor igraca za startnu postavu .On nije klasicni zadnji vezni jer ima ofanzivne kvalitete.
Bate Borisov je rival po meri Partizana i zreb je bio dobar, to se moze iskoristiti.

Poslednja izmena:
Pa sta sad, treba da vecito dovodimo samo slobodne igrace zato sto je Djura taksista dovodio promasaje.. Mada bilo je tu i dobrih pojacanja, tipa Kleo, Tejgo..

I Đemba je bio slobodan igrač kada je došao ovde, to nema veze da li je neko slobodan ili ne.
Bitno je ne sprcati pare u neku mačku u džaku, samo da bi se udovoljilo navijačima.

Trener zna šta mu fali i on dovodi igrače koji su mu potrebni, a u krajnjem slučaju on snosi posledice ukoliko se taj igrač ispostavi kao promašaj.
Lako je da se mi ovde sad igramo menadžera, a niti dajemo kintu, niti imamo bilo kakvu odgovornost.

Ma Milinkovic je najobicnija neznalica, to cu reci i ako se plasiramo u LS.. Protiv Steaue je takticki odigrao uzasan mec, da nisu dobili crveni nema teorije da bi prosli.. Cak i sa igracem manje su stvorili par polu sansi.. Posle Stanoje, ciji odlazak i dalje ne mogu da prezalim mi nismo imali ozbiljnog trenera..
Niko ne kaze da treba da baca pare ali one su valjda prevashodno namenjene za dovodjenje igraca.. Ili bi barem trebalo.. A mi se izgleda vecito plasimo da ne ulovimo macku u dzaku pa dovodimo fraj.. Ili oni.. Kad ih stave u dzep sigurnije im..

Naravno da ne brate, ali u komsiluku nemaju svoju skolu fudbala, ili kao da je nemaju.. Pa su zbog toga duzni da dovode igrace na svakoj poziciji.. Mi pravimo nase igrace, i 6-7 prvotimaca su iz nase skole fudbala.. Za ostale ocekujem da dovedu strance koji mogu da prave razliku, pogotovo zbog toga sto svake godine poslujemo u velikom finansijskom plusu (a dug raste)..:)

Kako nemaju?
Đuričić, Srnići, Maskimović, ovaj Ožegović, da ne nabrajam dalje, sve to izdanci Zvezdine škole, a nisu dobili ni minut u prvom timu.
Zašto?
Zato što su dovođeni razni stranci, koji su kao trebali da prave razliku, i to za lepe pare, a rezultat je bio dug od 50 miliona evra i jedna titula u zadnjih osam godina.

Trebamo li i mi da krenemo tim receptom, samo da bi se udovoljilo navijačima koji misle da je svaki tamnoputi igrač ili stranac bolji od nekog našeg igrača?

Kako nemaju?
Đuričić, Srnići, Maskimović, ovaj Ožegović, da ne nabrajam dalje, sve to izdanci Zvezdine škole, a nisu dobili ni minut u prvom timu.
Zašto?
Zato što su dovođeni razni stranci, koji su kao trebali da prave razliku, i to za lepe pare, a rezultat je bio dug od 50 miliona evra i jedna titula u zadnjih osam godina.

Trebamo li i mi da krenemo tim receptom, samo da bi se udovoljilo navijačima koji misle da je svaki tamnoputi igrač ili stranac bolji od nekog našeg igrača?

Đuričić je kao klinac otišao iz Zvezde mislim u Grčku... Ožegović je igrao za prvi tim i nikad ništa nije pokazao... ovi ostali su otjerani...

To su ti sve prosecni igraci druze moj.. Igraci za osrednje lige i osrednje timove.. Nasi igraci igraju po najvecim ligama na svetu.. Ne kazem, danas bi Zvezda i sa njima bila mnogo ozbiljniji klub ali porediti ih sa Andrijom koji je sa 18 god. najbolji mladi igrac sveta ili sa Markecom, Mitrom, Matijom..(da ih ne nabrajam sve) koji sa 20 vec igraju u najvecim svetskim timovima je glupo.. Ipak mi imamo najbolju skolu fudbala u Evropi (uz Ajax)..

Pa sad, ne bih rekao da je Đuričić prosečan igrač ili ovaj mali Maksimović.
Poenta cele priče je da treba biti jako pametan prilikom dovođenja igrača.
Nekada i se Raća Petrović koji dođe iz druge, treće lige, pokaže kao bolje rešenje od Đemba Đembe na primer.

Ovaj mali je verovatno tu da pojača konkurenciju.
Ljudi koji su ga gledali kažu da nije klasičan zadnji vezni, tako da verovatno tu nije završena priča što se tiče pojačanja na toj poziciji i nema potrebe da se ovaj dečko odmah uzima na zub.

Evo nešto o BATE-u, čisto da se vidi kako jedan klub uspešno funcioniše bez nekih zvučnih pojačanja i bez mnogo para: http://www.mozzartsport.com/vesti/borisov-automobilska-i-traktorska-elektronika/112429

Lazare, što se dovođenja igrača tiče, pogledaj samo u komšiluk.
To je recept koji bi hteo za Partizan?
Jer po tvom pisanju ispada tako...
Прочитао. Реално, ми о приликама у Белорусији и у њиховом фудбалу не знамо довољно да би могли било шта да закључујемо. Овај чланак је типично новинарско хајповање на бази питајбога какових података.

Чуј, каже odavno se prilagodio novim uslovima poslovanja, а уствари је јасно да је комплетно у питању пројекат иза којег стоји држава посредством неког привредног гиганта, и да следећи клуб у лиги је по квалитету две класе испод БАТЕ-а.

Каже, играју им играчи из њихове омладинске школе, а кад треба да наведу неког од тих играча онда један једини Александар Хљеб, који сад има пуне 34 године.

Не кажу ни помоћу којих то трикова успевају да задрже све те сјајне домаће играче, с обзиром на то да им је буџет тако мали као што пише. Све у свему, ми о томе како ради тај БАТЕ не знамо ништа, што и није толико чудна пошто нама није сасвим јасно ни како функционишу ни домаћи клубови.

Danas nas je na zrebu pogledala sreca. Kao i u prethodna 2 kola, dobili smo protivnika po meri. Sve vreme putujemo po istoku ( Dila, Steaua, Bate) sto je odlicno, cim se ne nadmecemo sa germanskim mentalitetom i tehnicki superiornim igracima, itekako imamo sanse.

Danasnje pojacanje me je u prvi mah razocaralo ali sam onda promislio malo. U zavisnosti od predstavljanja, pojacanja delim u 2 grupe:
-konferncija za medije, slikanje, intervju itd itd to su nam zvucna pojacanja, prvotimci
-potpis u FS Beograda, par fotki pa razlaz, to su nam igraci za buducnost, za razvoj.

Ovo danasnje je bilo iz druge grupe. Licno smatram da nam za ozbiljnu rotaciju treba igrac namazaniji od Jeftovica a ne slabiji i podjednako zelen. Da se po potrebi i sa njim rotira u prvih 11 i da se uparuje, u zavisnosti od protivnika i taktike.

BATE je u poslednjih par sezona tri puta igrao grupu LS, imaju iskustva, i tu ce biti nasa mana u odnosu na njih, ne njihov kvalitet. Oni su manje kvalitetni od Steaue, ali ce igrati pametnije od rumuna. Na to moramo da odgovorimo sa dva pametna pojacanja, z. vezni i levi bek.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back