ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne igra ni sa kim. Zvezda je u raspadu al to ne menja činjenicu da vas je izbacio Šamrok.
Itekako menja tu cinjenicu jer je nas izbacio Samrok u pod 1) PLAY-OFU za LE, a vi ste ispali u prvom kolu zajedno sa ekipama iz andore, san marina....
Pod 2) Mi smo posle Samroka uspevali da stizemo do grupne faze, a vi ste pretprosle sezone ispali u 2 ili 3 kolu cini mi se, ove se ispali u prvom...sledece necete ni da ucestvujete ako Terza ne zatvori jos neku utakmicu.....
Dupe bi dali da budete u situaciji u kakvoj je Partizan.....

Brasanac je sa Jevtovicem drzao celu sredinu terena i ne mogu da shvatim zasto ga ljudi kritikuju zbog promasaja? Jbg nije taj igrac prosto ne ume da da gol nema tu mirnocu u tim situacijama i kraj, a s druge strane ima osecaj kad treba da se ubaci znaci jedno ga nosi, a drugo koci istovremeno...sto 10-ka ne udje u neku sansu???!! Krije se celu utakmicu jjebo ga Milija da ga jjebo...
U Beogradu pobedjujemo ubedjen sam 100%

Sto je najveci fazon sa svima osim Bazela se u plej ofu moze igrati..Salzburg,Seltik,Apoel,Dinamo,BATE su sve timovi sa kojima se moze igrati..Svi oni su slabiji nego npr. prosle ili prethodne dve-tri sezone..Vidite njihove prve meceve i sve ce biti jasno..To je dosta tanko na nivou Partizana ali za njih je to tanko s obzirom da su nosioci..Pored Bazela cenim da bi sa Plzenjom i Salzburgom bilo zesce cupavo ali se i sa njima moze nadigravati..Jedino mi Bazel tu odskace dosta , stvarno su jaki..

Poslednja izmena:
Koje rezultate? Čovek je odigrao nerešeno sa Steauom, kakav je to rezultat?

Kako se zove onaj momak koji je igrao protiv jagodine, Lukić ili tako nešto. On je trebao danas da igra, a ne ova krntija od čoveka Babović. Koliko god da je momak mlad i neiskusan ne bi bio lošiji od ove stoke...

Demonstrirali smo igru u skladu sa evropskim standardima.
To sto je Nikovic po ko zna koji put pokazao kakav je,nije Kiza kriv..

Nereseno u gostima je super rezultat,jos sa postignutim golom.Steta sto smo ispistili pobedu..

Mali Lukic je pokidao protiv Jagodine i nzm zasto forsiraju Babinja..

Ali mene nervira onaj njohov gazda Bekali!
Cini mi se kao da nas ponizava..

čitam bugarske portale danima, pokrivaju partizan kao da je njihov otkad su božinov i bandalovski potpisali, i oni kažu da imamo veće šanse bez božinova :D

- - - - - - - - - -

Steta za Bojinova (ne znam sto ga svi zovu Bozinov), a Oumaru nista nije pokazao...nedostaje mu tehnika, brz je al dzaba mu to kad ne zna sta ce sa loptom. Koristan je samo ako se igra na kontre. Saponjic takodje jos uvek ne moze nista da uradi. Zivkovic i Brasanac su u sjajnoj formi i bitno je da oni igraju, kao i Jevtovic.

šaponjić ne može ništa da uradi, a živković i brašanac u sjajnoj formi? u kom paralelnom univerzumu ti živiš???

šaponjić ne može ništa da uradi, a živković i brašanac u sjajnoj formi? u kom paralelnom univerzumu ti živiš???

Saponjic je slab, nijedan duel nije dobio. Ne znam sta ti nije jasno. Brasanac pokidao protiv Dile, ubedljivo najopasniji bio. Dobar je i sinoc bio, Zivkovic jos bolji. Ne znam da li si ti gledao tekmu uopste.

Saponja realno nema snagu da se bori sa onim prekaljenim stoperima Steaue. Oduvase ga u svakom duelu. U mladjim kategorijama moze da se nosi sa klincima od kojih je realno jaci ali u seniorskoj konkurenciji moze da uradi nesto samo u skoku jer je jako visok. Videli smo u Bukurestu da je bio bespomocan protiv odbrane Steaue mada mu za pozrtvovanje ne mogu prigovoriti nista jer je dao sve od sebe.
Sto se tice Brasanca on je protiv Dile bio najbolji pojedinac u obe utakmice. O Ziletu ne bih ni trosio reci, tata.

Mene je sinoc najvise iznervirao Ninkovic. Na krilu je beskoristan, nisam mogao da verujem kad je napravio onaj izuzetno glup faul...

Brasanac konacno ispunjava svoj potencijal, steta za onaj promaseni zicer ali je van toga sa Jevtovicem radio veliki posao na sredini.

Babovica nisam ni video na terenu, sakrio se kao s*sa, mozda je tri puta dodirnuo loptu...

Mene je sinoc najvise iznervirao Ninkovic. Na krilu je beskoristan, nisam mogao da verujem kad je napravio onaj izuzetno glup faul...

Brasanac konacno ispunjava svoj potencijal, steta za onaj promaseni zicer ali je van toga sa Jevtovicem radio veliki posao na sredini.

Babovica nisam ni video na terenu, sakrio se kao s*sa, mozda je tri puta dodirnuo loptu...

Ma Babovic samo mulja sa loptom umesto da se brzo oslobadja on i dalje ide na kontakt a slab je kao devojcica.

Steta za Bojinova (ne znam sto ga svi zovu Bozinov), a Oumaru nista nije pokazao...nedostaje mu tehnika, brz je al dzaba mu to kad ne zna sta ce sa loptom. Koristan je samo ako se igra na kontre. Saponjic takodje jos uvek ne moze nista da uradi. Zivkovic i Brasanac su u sjajnoj formi i bitno je da oni igraju, kao i Jevtovic.

Jel ovaj Božinov onaj Bojinov što je bio opasno napucan u PES-u 05 i 06?

To je taj Bozinov....
Steta je sto smo se povukli posle datog gola bez zelje da napadnemo cekajuci kraj utakmice jer je Steaua bila zrela da prodje kao Sampdorija......bice prilike sad u sredu Milinkovic je potvrdio da ce Partizan napasti svakoga samo mu eto malo zameram sto je odustao od te filozofije u zadnjih 10-15 min....podlegao pritisku. Moramo da naucimo da se izborimo sa pritiskom....

Umaru spreman, Božinov nije, Žonatan skup

Partizan bi mogao da bude oslabljen u revanšu protiv Steaue neigranjem Valerija Božinova, dok će Abubakar Umaru biti spreman za sredu.
Овај наслов истичем јер је ово редак пример да је Абубакарово презиме Умару написано како треба. Што се Бугарина тиче, он је Божинов, тако бар пише на бугарској Википедији а они ваљда знају. https://bg.wikipedia.org/wiki/Валери_Божинов

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back