ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brazilac iz Intera želi u Partizan

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/276511/Brazilac-iz-Intera-zeli-u-Partizan

Eh da je levi bek... Na njegovoj poziciji smo i vise nego kvalitetni. Nego na transfermarketu pise da je desno krilo a po potrebi moze da igra i iza napadaca. Cena 4 milke... za nas nedostizno a i ne znam gde bi mu nasli mesto u timu. Ta desna strana je fenomenalna a i napad je isto dobar. Jedino kada bi igrao umesto Baboja iako nisu isti tip igraca.

Pa ti gledas kvote kad je Steaua domacin, merodavno su kvote na prolaz a one su podjednake po 1,85.

Istina.

U svakom slucaju, vise se slazem sa prognozom kladionice za danasnji mec, da je Steaua generalno favorit(blagi) bez obzira sto su trenutno u haoticnom stanju.

I njima i nama duva promaja pozadi, jedina sigurna stvar je 3+ terza-tips-dojave-blogspot :mrgreen:

Ne pamtim ovakav optimizam pred iole ozbiljnu utakmicu u Evropi...napred Partizan! :)

I ja isto. Imamo stvarno dobar tim i razlog vise za optimizam. Najslabija karika je trener ali pored ovakvih igraca ne trebas biti neki strucnjak.

Nisam vala nesto posebno upucen u desavanja u Steaui, ali kazu da im je ovo najlosija ekipa poslednjih nekoliko godina. S druge strane po imenima ovo je Partizanova najbolja ekipa jos od Mateusa, naravno da trebate biti optimisticni jer realno ste favoriti u ovom dvomecu.

Ne bih se slozio da je najlosija. Oni su u rasulu sto se tice finansija ali opet imaju skuplji tim nego Partizan. Opasna je to ekipa a i liga im je jaca. Ako tamo damo gol mozemo se nadati prolazu.

Neka dodje Dzonatan, konkurencija moze samo dobra da bude, uostalom neka od igra desnog beka a Vulicevic neka ide napred na krilo, ili obrnuto

Nemojmo da se varamo, nama su i dalje potrebna pojacanja, ovaj tim je tanak za Evropu, bar za one jace utakmice

Ne moze Vule na krilo jer je tu Andrija na krilu. Nije nam toliko potreban ovaj Brazilac tj. Francuz koliko nam je potreban levi bek i jedan zadnji vezni. Ako izbacimo Steauu eto love za dva jaka igraca.

I ja isto. Imamo stvarno dobar tim i razlog vise za optimizam. Najslabija karika je trener ali pored ovakvih igraca ne trebas biti neki strucnjak.

Ne bih se slozio da je najlosija. Oni su u rasulu sto se tice finansija ali opet imaju skuplji tim nego Partizan. Opasna je to ekipa a i liga im je jaca. Ako tamo damo gol mozemo se nadati prolazu.

Ne moze Vule na krilo jer je tu Andrija na krilu. Nije nam toliko potreban ovaj Brazilac tj. Francuz koliko nam je potreban levi bek i jedan zadnji vezni. Ako izbacimo Steauu eto love za dva jaka igraca.

pa ne misliš valjda da će živković da doćeka jesen u pfc?

Je li u Partizanu i dalje ona ista uprava koju je navodno drzava postavila kako bi rasprodala sve sto iole valja i time utabala stazu Zvezdi ka tituli?

Uprava je kriticna. Vucelic stari komunista sa jezikom do kolena koji ne moze gospodski da iskulira prozivke vec mora da laje na sve sto mrda, onaj Vazura sa sponzorcicima od 20000 evra koji sluzi samo za slikanje i sta reci o Popovicu koji je upropastio svaku firmu koje se dohvatio. Da ne pricam za idiotsku odluku da postave za trenera coveka koji je vodio fenjerasa u to vreme. Imaju i neke dobre poteze sto se tice prelaznog roka ali realno ti ljudi su jako ljigavi.

pa ne misliš valjda da će živković da doćeka jesen u pfc?

Ako se plasiramo u LS itekako. Cena ce mu drasticno porasti.

1304329_FK_Partizan_Beograd.jpg

Ovako sam ih ja poredjao a mislim da su svi u liniji na sredini i u napadu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back