ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igrao je za OFK, pa je za 1,2 miliona jura presao u Grashopers.

Lomic ima svoje limite ali bi nama dobrodosao jer je defanzivno bolji od Petrovica. U svakom slucaju, kogod da dolazi, stize prekasno, ali tako je to kad se ceka da igrac dobije ispisnicu i ciste papire od kluba. Po meni nama treba levi bek sa jos naglasenijim defanzivnim karakteristikama, i izneo sam jutros svoj predlog, Lee Adi. Neko ko ce da zacementira tu levu stranu, makar bio malo upotrebljiv u napadu, za Evropu nam treba taj profil igraca. Za domacu ligu nek se kali Bogosavac i eto...

Naravno, isti takav zadnji vezni, okretan brz, agresivan, koji ce da kidise na igrace sa loptom i da brzo pokriva prostor, a ofanzivno samo neka dodaje Brasancu ili prvom do sebe, nista vise. Novi Duljaj, Nadj, Medo...

Ломић има много бољи центаршут од Петровића, дали смо доста голова на његове центаршутеве и кориснији је у нападу него у одбрани.
Шта би са везним редом треба један креативац и то је то.

Lomic je odlican igrac, nije dzabe svojevremeno rekao Cleo da bi ga vodio sa sobom u svakom timu.. Petrovic je i protiv Metalca pokazao da je ranjiv, sta li ce tek biti kad nam dodju jaci rivali.. Bozinov odigrqo super, a Abubakar ako popravi realizaciju bice zlata vredan.

Lomic i plej koji pravi razliku fale samo, od Mitrovicevog transfera.. Igrac tipa Jojic (ili bas on na pozajmicu :P)

Prva utakmica sezone je u utorak, a druge dve su za 2-3 neelje protiv Steaue.....ako udjemo u grupe bice to ogromna stvar za klub jer u situaciji kad se ciganima svi zivi sklanjaju (a tek ce da se sklanjaju) treba nam svaki evro i svako moguce pojacanje jer nam treba skor najmanje 28-2-0 da bi se nadali titulu u play-ofu. Ne dajte se pasjim sinovima !!!

Posle danasnjih desavanja, i nevidjenog sklanjanja u drugom poluvremenu, bilo koji pokusaj osvajanja titule ove sezone ce biti nemoguca misija. Nisam mogao ocima da verujem, onakvo statiranje nisam skoro video. Crveni karton i penal su tek smesni. Sto je do Partizana, neka se uradi, sa svakim protivnikom maksimalno, ovakve stvari mogu samo da motivisu igrace da zapnu jos vise.

Snimak drugog poluvremena da se posalje u UEFA-u pod obavezno!!!

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=152459

Uf, kad bi ih Platini jos jednom opalio po usima, ali ovaj put obe ekipe 4. ranga takmicenja dole, pa da vidimo da li ce sledeci put da igraju fudbal ili da se suncaju na terenu dok se protivnik useta u gol sa loptom. Ovo danas je najveca sramota koju sam video, a nagledao sam se navlacenja sudija i za njih i za nas, uvek je bilo i uvek ce biti, ali ovo perfidno sklanjanje od igraca i lopte, kao i otvoreno namestanje na najvec kladionicarske kvote; prelaz iz 1 u 2, kao i 7+, ovo je za krivicnu istragu, da drzava i UEFA reaguju!!!

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=152459

Uf, kad bi ih Platini jos jednom opalio po usima, ali ovaj put obe ekipe 4. ranga takmicenja dole, pa da vidimo da li ce sledeci put da igraju fudbal ili da se suncaju na terenu dok se protivnik useta u gol sa loptom. Ovo danas je najveca sramota koju sam video, a nagledao sam se navlacenja sudija i za njih i za nas, uvek je bilo i uvek ce biti, ali ovo perfidno sklanjanje od igraca i lopte, kao i otvoreno namestanje na najvec kladionicarske kvote; prelaz iz 1 u 2, kao i 7+, ovo je za krivicnu istragu, da drzava i UEFA reaguju!!!

A sta mislis kako se smanjuje dug nego enormnim uplatama na ovakve meceve. :whistling:

A sta mislis kako se smanjuje dug nego enormnim uplatama na ovakve meceve. :whistling:

Ma jasna stvar. Samo me zanima kako ce da prikazu te prihode, verovatno kao sponzorski pul buducih sampiona, Mozzart, Meridian, Tas, Bet 365...nastavite niz :mrgreen:

Da nije zalosno, bilo bi smesno. Sad Tole moze da naguzi kompletnu bulumentu i da se osigura da bude dozivotni predsednik FSS.

Ma jasna stvar. Samo me zanima kako ce da prikazu te prihode, verovatno kao sponzorski pul buducih sampiona, Mozzart, Meridian, Tas, Bet 365...nastavite niz :mrgreen:

Da nije zalosno, bilo bi smesno. Sad Tole moze da naguzi kompletnu bulumentu i da se osigura da bude dozivotni predsednik FSS.

Ko te pita za prikazivanje. Rece Terza da je dug smanjen sa 50 na 43 miliona. Iako nije bilo prihoda vec se krpilo dupe cele sezone nekakvim donacijama i Gaspromovim parama sad odjednom uspeli da naprave 7 miliona prihoda a do decembra je u planu jos 4 miliona... Srbija je zemlja cuda. A onda dodje Kairat i unese sumnju u toliko postenje.

Malo je to sto je ceo fudbal talac te zvezde, pola lige je u dugovima jer im oni ne isplacuju transfere igraca, kompletna privatizacija klubova je stavljena na cekanje dok drzava ne servisira njihove dugove kako bi se nasla neka budala da ih kupi, a sad jos i ovo. Ovde bi u pravnoj drzavi radilo tuzilastvo, ali ce se izgleda cekati na UEFA-u i na Interpol, jer nasi kontrolori imaju malo problem sa dioptrijom.

Za Partizan postoje nekoliko zainteresovanih kupaca, klub koji igra redovno grupu evrotakmicenja, moderan sportski centar, druga omladinska skola Evrope, samo lud bi propustio ovakvu sansu da razvije, unapredi klub i zaradi pare. Ali ne, mora prvo stub srbstva da se proda pa tek onda ostala boranija. Majmunizacija od koje mi je muka!

25 miliona dinara je 200.000 evra. Profit nije bas neki, ali je svaki bolji nego gubitak. Od Mitra nam izgleda stizu nepuna 4 miliona evra, 3,6 od transfera i 250.000 od trening kompenzacije. Mi smo prema tome, do kraja godine finansijski mirni, samo treba da grebemo da dodjemo do plej ofa za LS i da u narednim danima ojacamo ekipu na kriticnim pozicijama.

Samo Dila da se prodje jer smo u dosta nekim nezgodnim okolnostima te minimalna pobeda, te igranje u sred podne na tepsiji, te Fabricio povredjen..smao njih tamo da pobedimo, a onda posle sigurno dobijamo jos bar jedno pojacanje pred Steauu i jurimo LS....imamo sanse protiv rumuna i njih ako prodjemo nece niko posle da nas zaustavi titulu da osvojimo a i u grupi LE ili LS cemo mnogo bolje da prodjemo...radujte se Grobari nije sve tako crno ima i bele svetslosti NEKI BI DUPE dali da su na nasem mestu.....

Ne bih voleo da ovo zvuci kao da sam pristrasan ili da glumim necijeg advokata ali ovo nije tesko proveriti, narocito ako ste zagrizeni partizanovac kao ja, pa redovno pratite vesti. Dakle, prihodi su od januara bili 3,2 miliona od Skuletica (800.000 uzeo Rajo Bozovic), 1 milion kredita, 1,2 miliona generalno sponzorstvo Telekom, predsednik Popovic je izjavio da je visina ostalih potpisanih ugovora 1,1 milion evra a prispela su i sredstva od trening kompenzacija za Lazara Markovica i Matiju Nastasica, obe od nepunih 500.000, neka budu ukupno obe 900.000. Sponzorski ugovori se ne isplacuju po principu kes na ruke, vec se daju u mesecnim ratama kroz predvidjeni vremenski rok trajanja ugovora.

Koliko sam razumeo u tekstu, ovo su prihodi do kraja aprila, u ovoj novcanoj masi ima para da se ukalkulise do navedenih 7 i kusur miliona evra. Posle toga smo prodali Drincica i Ilica za ukupno 500.000 evra, Lukac otisao bez obestecenja. Od Mitrovica slede nepuna 4 miliona na ime transfera i trening kompenzacije i ceka se da se vidi koja se kinta dobija od evro takmicenja.

Tu postoje 5 scenarija:
1. ispadamo od Dile -200.000 €
2. prolazimo Dilu, ispadamo od Steaue, ispadamo u plej ofu za Ligu Evrope - 400.000€
3.prolazimo Dilu, ispadamo od Steaue, pobedjujemo u plej ofu za Ligu Evrope 2 milona i 6 meceva u LE
4. prolazimo Dilu, prolazimo Steauu, ispadamo u plej ofu za Ligu Sampiona - 5 miliona i 6 meceva u LE
5. prolazimo Dilu, prolazimo Steauu, pobedjujemo u plejofu za Ligu Sampiona 14,5 milona evra i 6 meceva u Ligi sampiona.
Ovde nisu uracunate pare od TV prava ako se ekipa plasira u bilo koju grupu LS ili LE. Tu idu jos par miliona.

Sad imate sve na tacni pa vidite koliko se dobija ako se malo ulozi. Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back