Ne bih voleo da ovo zvuci kao da sam pristrasan ili da glumim necijeg advokata ali ovo nije tesko proveriti, narocito ako ste zagrizeni partizanovac kao ja, pa redovno pratite vesti. Dakle, prihodi su od januara bili 3,2 miliona od Skuletica (800.000 uzeo Rajo Bozovic), 1 milion kredita, 1,2 miliona generalno sponzorstvo Telekom, predsednik Popovic je izjavio da je visina ostalih potpisanih ugovora 1,1 milion evra a prispela su i sredstva od trening kompenzacija za Lazara Markovica i Matiju Nastasica, obe od nepunih 500.000, neka budu ukupno obe 900.000. Sponzorski ugovori se ne isplacuju po principu kes na ruke, vec se daju u mesecnim ratama kroz predvidjeni vremenski rok trajanja ugovora.
Koliko sam razumeo u tekstu, ovo su prihodi do kraja aprila, u ovoj novcanoj masi ima para da se ukalkulise do navedenih 7 i kusur miliona evra. Posle toga smo prodali Drincica i Ilica za ukupno 500.000 evra, Lukac otisao bez obestecenja. Od Mitrovica slede nepuna 4 miliona na ime transfera i trening kompenzacije i ceka se da se vidi koja se kinta dobija od evro takmicenja.
Tu postoje 5 scenarija:
1. ispadamo od Dile -200.000 €
2. prolazimo Dilu, ispadamo od Steaue, ispadamo u plej ofu za Ligu Evrope - 400.000€
3.prolazimo Dilu, ispadamo od Steaue, pobedjujemo u plej ofu za Ligu Evrope 2 milona i 6 meceva u LE
4. prolazimo Dilu, prolazimo Steauu, ispadamo u plej ofu za Ligu Sampiona - 5 miliona i 6 meceva u LE
5. prolazimo Dilu, prolazimo Steauu, pobedjujemo u plejofu za Ligu Sampiona 14,5 milona evra i 6 meceva u Ligi sampiona.
Ovde nisu uracunate pare od TV prava ako se ekipa plasira u bilo koju grupu LS ili LE. Tu idu jos par miliona.
Sad imate sve na tacni pa vidite koliko se dobija ako se malo ulozi. Pozdrav!