ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Steauin predsednik je u zatvoru a trener ima 3 utakmice iskustva. U sloveniji jesu pobedili 2-0 ali su bili losiji tim, prosto su imali vise srece. Takodje su remizirali u prvom kolu peotiv neke leve ekipe a kup izgubili. Tako da su daleko od jakog rivala..

A koliko smo mi jaki, videcemo. Fali nam levi bek, plejmejler.. Petrovic nije za prvi tim, sto se pleja tice Babovic je daleko od idealnog ali boljeg nemamo.. Sto se napadaca tice i tu po meni skripimo, crnac je brz i bice dobar za kontre, Bugarin nije pokazao nista, izgleda mi kao da ima 10 kg viska ali rano je za zakljucke..

Ne znam šta ste zapeli za tu Steuu.
Ma nama i dalje fali pola tima, a trener nam je pacer. Imamo solidnog golmana, kvalitetne beka, štopera i jedno krilo i jednog veznog (Brašanac) i dvojicu napadača (Abubakar i Bugarin) za koje nismo sigurni šta možemo da očekujemo...
Nama se stvarno klima prolaz protiv ovih Gorija. O Steui ne treba ni da se razmišlja...

Na dan zreba sa Dilom Gori sam napisao da ozbiljna ekipa to resava duplom pobedom i koristi ovakve zicere da popravi klupski koeficijent. Sa Rumunima ce biti neizvesno, nismo cvecke ni mi ni oni, i ocekujem da se ne zna ko ide dalje do kraja revansa, neizvesno do kraja. Ako nas je Ludogorec prosle godine izbacio sa dva X, mozemo ove godine da prodjemo i mi sa 2 X (neresena). Videcemo i veceras da li igra ide uzlazno ili je isto, staro, dobro, kilavljenje i davljenje lopte.

Чини ти се није Металац толико лоша екипа, надам се да ће то да покажу већ у следећем колу, једноставно се нису снашли вечерас, али свакако да им предстоји борба за опстанак са Радником, Лучанима и Јавором.

Чини ти се није Металац толико лоша екипа, надам се да ће то да покажу већ у следећем колу, једноставно се нису снашли вечерас, али свакако да им предстоји борба за опстанак са Радником, Лучанима и Јавором.

Nadam se i ja,naravno :lol: (posebno jer im gostuje Zvezda)
Gledao sam ih prosle godine svaku utakmicu koju su igrali kuci.Potanki su bili i tamo a ove sezone igraju sa manje vise istim timom kao prosle sezone.Ne kazem da su i ovi ostali iz JSL sad neka klasa ali,ipak,mislim da je za Metalcev igracki kadar prva liga preveliki zalogaj.

Cim smo dobili malo prostora odmah druga prica.
Abubakar, Zivkovic i Bozinov pokazali da ce biti ozbiljan trio.
Umorio sam se od komentarisanja Babovica tako da cu samo da kazem da - ne postoji dobar plejmejker sa jednom nogom i jednom stranom mozga....
Abubakar pokazao sta moze cim je dobio na koriscenje malo vece parce terena tad je svoj na svome. Svidja mi se sto Bozinov cesce "pada" u sredinu i odatle pravi nemir jer mu to ocigledno odgovara nije on igrac da visi u 16 i ceka sansu....cim je malo "pobegao" od protivnickih stopera odmah se otvorio "tunel" ka golu za Oumarua i Zivkovica, a rezultat toga 2 asistencije i 1 gol + 1 cist gol ponisten....
Sto se napada tice mnogo stvari raduje ali za odbranu ne znam sta da mislim jer nisu ni imali postenog posla u ove dve utakmice jer tesko je ocekivati da ce protiv Steaue ili mozda vec sad u utorak imati malo posla kao u ove dve utakmice tako da se plasim da ih sve ovo ne uspava.

I da.....Sale...k'o od sale :worth:

Kad odigramo lose, treba da se pljuje, ali kad odigramo kao veceras, treba i mora da se pohvali!

Sve golove smo postigli iz vrlo lepih i tecnih akcija, iz viseminutnih poseda lopte, gde se trazila rupa u odbrani. Utisak dana je svakako Bojinov, dijametralno suprotna partija u odnosu na onu od pre 3 dana. On mora da ucestvuje u igri a ne da glumi sidrasa. Neka postigne i 5 golova za sezonu, ako ovako bude razigravao i otvarao prostor bice sjajno.

Babovic nije petljao (mnogo), Brasanac delio lopte i trcao non-stop, Jeftovic je tehnicki vrlo limitiran igrac ali je odgovoran izuzetno i ima zelju da opravda poverenje, Petrovic je rupa u odbrani, Abu i Zile udarne igre i brzinski dominantni igraci, Cirkovic ima ozbiljan problem sa samopouzdanjem prilikom ulaska u utakmicu, neko mora da poprica sa njim, kako mec odmice on je sve bolji, Balazic standardan i pouzdan, Vule takodje.

Ovo je igra koju treba nametati svakom protivniku, barem u ligi. Bandalovski obavezno da ide na levog beka cim se oporavi, fali nam brz zadnji vezni jer Jeftovic nema okretnost i desavalo se i veceras da imamo veznjaka licem ka golu a on na 5-6 metra od njega trci da ga zatvori, pleja verovatno ne dovodimo jer ce tu da uskacu Ilic, Lukic i Ninkovic (umesto Babovica i Brasanca).

Lomić na putu da raskine ugovor sa Mordovijom

Partizan?

- Onog trena kad dobijem raskid ugovora moći ću da razmišljam o novoj sredini, ne znam kako će Partizan da se postavi, da li ima potrebu da me angažuje... Ako ima, onda ćemo i da pričamo, da se dogovaramo oko finansijskih uslova... Sve ima cenu, pa i moj dolazak u Humsku. Polako, korak po korak, najpre da raščistim situaciju u gradu Saransku, jednom od domaćina na Svetskom prvenstvu 2018. godine - zaključio je Marko Lomić.

Novosti

Za Petrovica je Marko Lomic Roberto Carlos, licno. E, sad, nije igrao standardno dugo, nije prosao pripremni period, i vidim da ce da trazi jacu platu, tako da, mislim, dok ne ode Bandalovski nema nista od njega. Imamo trenutno 2 odlicna desna beka a nijednog normalnog levog beka.

Meni je na pamet pao jedan igrac koji bi po potrebi mogao da resi sve goruce pozicije u ekipi (levi bek, stoper i zadnji vezni), a to je Lee Ady iz Dinama. Tamo vidim da nije u prvom planu, igrao je na pozajmici u Lokomotivi proslu sezonu, ima sve potrebne predispozicije koje nam nedostaju na navedenim pozicijama i moze da ih pokriva. Jednom platom da se zatvori cela rotacija, a ta plata moze da bude zbir plata Kojica, Luke i Grbica, da njih liferujemo nekako a da dovedemo jednog ali vrednog igraca. Jeste malo lujka, ali mislim da bi nam leg'o kao budali samar.

Bas taj. Imao je tendenciju da ne igra kad ne primi platu, sto ne mogu da mu zamerim :mrgreen:

On je igrac koji pre svega fizicki moze da odgovori potrebama ekipe i da da ono sto nam nedostaje. Cvrstina, brzina, defanziva a igra na stoperu, levom beku i zadnjem veznom. Pozajmica sa pravom otkupa na kraju sezone i molim lepo. Mamicu jedna plata manje, nama igrac koji ce nam koristiti i kraj.

http://www.transfermarkt.co.uk/lee-addy/profil/spieler/133553

Bas taj. Imao je tendenciju da ne igra kad ne primi platu, sto ne mogu da mu zamerim :mrgreen:

On je igrac koji pre svega fizicki moze da odgovori potrebama ekipe i da da ono sto nam nedostaje. Cvrstina, brzina, defanziva a igra na stoperu, levom beku i zadnjem veznom. Pozajmica sa pravom otkupa na kraju sezone i molim lepo. Mamicu jedna plata manje, nama igrac koji ce nam koristiti i kraj.

http://www.transfermarkt.co.uk/lee-addy/profil/spieler/133553
Ja sam vise za Lomica,sto se tice levog beka,a ovaj Lee Ady je dobar sto igra na vise pozicija,pre svega potreban nam je levi bek.Lomic je mnogo kvalitetniji od ovog.A i ne bi zauzimao mesto stranca..Ja sam vise za Lomica.Lomic po levoj, Vule po desnoj. :d

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back