deki_pfc
Aktivan član
- Poruka
- 1.029
golmanu petrovicutaj brani samo ako ga lopta pogodi.
Bar ne ispada ko onaj vaš Bajko. Hahaha.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar ne ispada ko onaj vaš Bajko. Hahaha.
On je Grobar ukoliko nisi primetio.

Ваша једина нада је ако због нечега (Паре,претње,или добробит Србије???) ови наши реше да продају титулу.Као прошли "преокрет" дерби...Naša jedina nada za titulu su Šćepa, Miljkon i Lola... ako oni budu igrali možda i imamo neke šanse...
Ваша једина нада је ако због нечега (Паре,претње,или добробит Србије???) ови наши реше да продају титулу.Као прошли "преокрет" дерби...

Не брате,нисам рек'о све.hahahaha ma jest' brate sve derbije koje smo mi dobili ste nam prodali...![]()
hahahaha ma jest' brate sve derbije koje smo mi dobili ste nam prodali...![]()
I ja sam video ljude a viđam ih i ovih dana kako se šetaju ulicama ali još uvek ne znam ko je od njih bio u svlačioniciPricaju ljudi da je na poluvremenu usao neki covek u Partizanovu svlacionicu i zapretio da Zvezda mora da dobije derbi
Zato je pauza na poluvremenu trajala toliko
Za ona 3 derbija koja smo izgubili pod Grantom verujem da je sve cisto, ali za ovaj poslednji ni slucajno

Tako ste i prosle sezone sralii i to bas na polusezoni kako Partizan poklanja Zvezdi titulu,pa posle mi jedva samo kup osvojismo.

http://kapiten.rs/fudbal/medunarodni-fudbal/kleo-postao-slobodan-igrac/
Ali nama ne treba napadač, jer mi imamo Zabiju...![]()
Zar Zabija nije otišao u Jagodinu?
Znači imate samo Šćepu mlađeg i Mitrovića od klasičnih centarfora?!
Tako ispada. Eduardo se izgleda nece vracati iz Brazila ako je verovati novinarima. Ne znam samo na kojoj poziciji igra Filip Knezevic.
Hoćete li dovoditi koga, šta bi sa Lukom?
Tako ispada. Eduardo se izgleda nece vracati iz Brazila ako je verovati novinarima. Ne znam samo na kojoj poziciji igra Filip Knezevic.
Posto igrate sa 1 spicem i imate samo jedno takmicenje kao i mi,a u tom jednom takmicenju je sigurno 10 utakmica namesteno,nema ni potrebe za vise napadaca...samo trosite lovu...Ovako otprilike Djura razmislja.