ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je "Aci Krcunu" u interesu da **** Grobare, videce se na izborima...

sad mu je svejedno jer im je rejting daleko ispred svih. al sta ces kad su partizanovci u politici mutavci. jedino mile sto je dobar, ovi ostali zali boze. zamisli da je zvezda u nekom klubu za predsednika imala coveka koji otvoreno kaze da je navijac najveceg rivala. al dobro, covek se menja, eto sad vise nije zvezdas, sad je partizanovac. i premijer je postao.

http://www.mondo.rs/s273873/Sport/Fudbal/PARTIZAN-_Eduardo_se_ipak_ne_vraca.html

ovaj se ipak ne vraca.

"...Odigrao je 43 utakmice za Partizan i dao devet golova..."

dal je moguce da je odigrao 43 utakmice? meni se cini da je brojka netacna. u sezoni ima 30 kola+5-6 tekmi u kupu, to je 35 po sezoni. ove sezone je bilo 15 tekmi u prvenstvu i par u kupu. sve ukupno, to je izmedju 50 i 55 tekmi od kako je dosao, bez euro meceva. dal je moguce da je cak na 43 igrao. meni izgleda nerealna cifra, jer nit je nesto igrao, jedno vreme je bio kao neadaptiran, bio je i povredjen, pa je bio u drugom planu.

http://www.mondo.rs/s273873/Sport/Fudbal/PARTIZAN-_Eduardo_se_ipak_ne_vraca.html

ovaj se ipak ne vraca.

"...Odigrao je 43 utakmice za Partizan i dao devet golova..."

dal je moguce da je odigrao 43 utakmice? meni se cini da je brojka netacna. u sezoni ima 30 kola+5-6 tekmi u kupu, to je 35 po sezoni. ove sezone je bilo 15 tekmi u prvenstvu i par u kupu. sve ukupno, to je izmedju 50 i 55 tekmi od kako je dosao, bez euro meceva. dal je moguce da je cak na 43 igrao. meni izgleda nerealna cifra, jer nit je nesto igrao, jedno vreme je bio kao neadaptiran, bio je i povredjen, pa je bio u drugom planu.

Igrao je na pripremnim mecevima, on se rano u prvenstvu povredio ali smo imali 10-ak ili i vise pripremnih od koje je neke igrao...

Steta za Edua, ali je bio preveliki balast sa primanjima ovim zlotvorima...
Sve najbolje u nastavku karijere...

Elem, samo za brata Crnog, jedan od nasih ex-asova se javio :mrgreen:

582031_454216521277285_1819074981_n.jpg

Poslednja izmena:
Imamo dosta problema, sa ovakvom ekipom necemo nista uraditi u Evropi, Bodurov bi nam bio prekopotreban, treba nam desni bek, Vermez forsira igru sa 2 zadnja vezna a mi tu imamo Sasu Markovica i Lolu, Brasanac, nedovoljan kvalitet za Evropu, posebno sto tu cesto igraju Jojic i ostali kojima to nije prirodna pozicija. Ako dodje Luka pokrpicemo krilo mada ko zna i kakav je on kvaliter za Evropu, na drugom krilu dati sansu Jojicu, Ninkovicu.
Treba nam plej, Sasa Ilic definitivno nije za Evropu sledece sezone, jedino sto imamo "kvalitetno" jeste napad ako bismo igrali s 2 spica, npr Mitrovic i L Markovic....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back