ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Играч је недисциплинован онолико колико му то тренер дозволи.Или "управа".(Значи мрш из тима или "по џепу).

Istina, ali i autoritet trenera umnogome zavisi i od podrske UO koji te iste igrace dovodi da igraju. Svojevrsno vrzino kolo. Cak i ako bi bio beskompromisan i apsolutno principijelan, pre ili kasnije zakacio bi se prvo sa nekim iz UO, a onda bi te taj isti baja iz UO cekao na prvom kiksu da kaze ostalima u UO da treba trener da ode. u Partizanu x primera takvih ljiga. trener kod nas tesko da moze da ima autoritet, sem ako ne pokusa od samog pocetka da bude surovo beskompromisan. Stanoje je to hteo, ali je popustio, zato je i oteran. Popustio je prvo pred malim kompromisom, pa je dosao malo veci,pa posto je izgubio principe posle su ga mazali na hleb, na kraju oterali. a opet ako nisi spreman da se uvlacis u pedu predsedniku i nekima iz UO tesko da ces i doci u priliku da budes trener igde. Vrzino kolo.

Ja stvarno ne znam šta će vam Luka?!Pa vi imate mnogo bolje igrače iz vaše omladinske škole (neko je to već od vas ovde postavio sa njihovim imenima).
Ovde je bitno koliki će procenat Stojić da uzme !

silna omladinska skola. jel ume neko iz te skole da sutne na gol sa 20-25m? izbacila li je ta skola i jednog igraca sa dobrim sutem? koliko igraca iz te vajne skole zna da ubaci dobar centarsut? koji je poslednji dobar golman izasao iz te skole? kod vas skoro svako moze da sutne dobro iz daljine i svi vam centriraju dobro. to su osnovni elementi igre. a ako skola izbacuje igrace koji nemaju kvalitete u osnovnim elementima igre postavlja se pitanje kakav je to skola. realno pokazalo se da ta skola moze da da potencijale za prvi tim, ali samo na nekim pozicijama, i ne treba imati iluzije kako takva skola moze da izbacuje igrace za ceo tim.

da li nam treba luka? pa na transfermarktu pise da je desni vezni, tu igra knezevic. Dakle, nije nam najpotrebniji. da li je luka zapazani igrac nase lige? jeste, vec par godina. da li je bilo za ocekivati da on vec predje u neki od klubova ili ode u inostrantsvo? jeste. da li ce Partizan dobiti njegovim eventualnim dolaskom (naravno pod kvalitetnim uslovima, za neveliku platu i za vecinsko vlasnistvo nad njegovim ugovorom, a ne da stojic ima 50 i vise %, sto ce verovatno biti slucaj)? da, hoce. u Partizanu trenutno igraju klinci, mutavci, igraci koji ne poznaju osnovne elemente igre. luka tu ima itekako sanse da se izbori za prvi tim.

videcemo. vise bi nam odgovarao grbic iz ofka ali on je zvezdas tako da od toga nema nista.

Па оно,јес вала.
А на коју функцију да ги метнемо ?

Na predsednicku naravno. Partizanu treba neko iskren i nepokvaren, neko ko nece gledati svoj interes u svemu. djani je veliki partizanovac. sigurno ce biti onih koji ce se smejati ovome, ali posle silnih biznismena i budza od kluba ostade razvalina koja dobija 1 utakmicu u zadnjih 20 u evropi. umesto da imamo zescu sumu novca na klupskom racunu, mi poslujemo oko "pozitivne nule". dosta mi je vise pametnih, ozbiljnih, koji samo gledaju svoj interes i licnu promociju u upravljanju klubom. treba nam neko prost, iskren i ko mnogo voli klub. zasto da djani ne dobije sansu? jel su drugi bli mozda dobri? naravno sve pod uslovom da covek zaista i zeli. a zamislite tu situaciju, djani, navijac, predsednik kluba.

msm treba neko takav i zvezdi, da se ne lazemo. ne treba njima kompromitovani dzaja.

Poslednja izmena:
Na predsednicku naravno. Partizanu treba neko iskren i nepokvaren, neko ko nece gledati svoj interes u svemu. djani je veliki partizanovac. sigurno ce biti onih koji ce se smejati ovome, ali posle silnih biznismena i budza od kluba ostade razvalina koja dobija 1 utakmicu u zadnjih 20 u evropi. umesto da imamo zescu sumu novca na klupskom racunu, mi poslujemo oko "pozitivne nule". dosta mi je vise pametnih, ozbiljnih, koji samo gledaju svoj interes i licnu promociju u upravljanju klubom. treba nam neko prost, iskren i ko mnogo voli klub. zasto da djani ne dobije sansu? jel su drugi bli mozda dobri? naravno sve pod uslovom da covek zaista i zeli. a zamislite tu situaciju, djani, navijac, predsednik kluba.

msm treba neko takav i zvezdi, da se ne lazemo. ne treba njima kompromitovani dzaja.

Ma koja funkcija, Đaniju treba dati loptu i da igra. Pored ove šake debila koje imamo u ekipi Đani bi mogao da bude glavni igrač dok ne napuni 45 godina...

Luka i Brana Ilic skoro da nemaju nista zajednicko...

Luka je brzo krilo...nema kilazu da se obesi.

Brana je spic koji je takve konstitucije da ima nisko teziste,snazan(sto Luka nije) a brz...Brana ima 74-75 kg na 174-175 cm

Najveci razlog zasto Luka ne treba da dolazi u Partizan je taj sto mislim da ga sredina nece dobro prihvatiti.u Zvezdi bi mozda bolje prosao,ima manje "Zvezda i Zvezdica",a i manje Beogradjana(oni koji jesu su klinci),a u Partizanu kolo vode Lola,Sasa Ilic...a takvi su skloni rasnim predrasudama (za Lolu znam da jeste).Tu fali samo Babovic i Tomic i Luka bi jos bio predmet sprdnje...Kako god se ovo vama cinilo jako je bitno kako ekipa prihvati nekog...

Zato je njemu najbolje da bezi u inostranstvo,Turska ko rodjena za njega...

Ja ne znam da je neko u Partizanu bio lose prihvacen zbog svoje nacionalne,rasne ili verske pripadnosti,medjutim vrlo je moguce da bi Luka imao los prijem kod onog retardiranog dela navijaca,a njih fala bogu imamo za izvoz,eto jos jednog razloga zasto ne treba da dodje...

Kod takvih tupana (Lola i kompanija) nije isto da li si crnac i da li si ganci...

Znam 3-4 momka koji su cigani a odlicni igraci,ipak nisu nista napravili jer ni jedan ozbiljniji klub nije hteo da im pruzi sansu,zato je Luka imao srece sto je Mladi Radnik krenuo iz 3 lige u prvu kad je on dosao do prvog tima...A crnce svi zele u ekipi,oni su atrakcija...

Ja ne znam da je neko u Partizanu bio lose prihvacen zbog svoje nacionalne,rasne ili verske pripadnosti,medjutim vrlo je moguce da bi Luka imao los prijem kod onog retardiranog dela navijaca,a njih fala bogu imamo za izvoz,eto jos jednog razloga zasto ne treba da dodje...

Kako su ga prihvatili United Force...sto se tice rasizma oni su br.1 bez premca...secam se koliko su samo prozivali onog brazilca sto je igrao za njih..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back