Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
ĐANI ĆURČIĆ: Vraćam se, a u Partizanu ne veruju
http://www.telegraf.rs/sport/486065-djani-curcic-vracam-se-a-u-partizanu-ne-veruju
A Tumba ne veru'e...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ĐANI ĆURČIĆ: Vraćam se, a u Partizanu ne veruju
http://www.telegraf.rs/sport/486065-djani-curcic-vracam-se-a-u-partizanu-ne-veruju

Играч је недисциплинован онолико колико му то тренер дозволи.Или "управа".(Значи мрш из тима или "по џепу).
Ja verujem u Đanija i želim da se vrati u Partizan![]()
Па оно,јес вала.ma on bi preporodio Partizan. kakav god da je nije kvaran i voli Partizan. sta ces vise.
Pojacanja su nam zaista dobra, ne zna se koje je bolje
Da li ovaj vazduh koji sam sad udahnuo, ili ovaj vazduh sto sam sad udahnuo
Ja stvarno ne znam šta će vam Luka?!Pa vi imate mnogo bolje igrače iz vaše omladinske škole (neko je to već od vas ovde postavio sa njihovim imenima).
Ovde je bitno koliki će procenat Stojić da uzme !
Па оно,јес вала.
А на коју функцију да ги метнемо ?
Odjebao nas Javor za Elomara...
Na predsednicku naravno. Partizanu treba neko iskren i nepokvaren, neko ko nece gledati svoj interes u svemu. djani je veliki partizanovac. sigurno ce biti onih koji ce se smejati ovome, ali posle silnih biznismena i budza od kluba ostade razvalina koja dobija 1 utakmicu u zadnjih 20 u evropi. umesto da imamo zescu sumu novca na klupskom racunu, mi poslujemo oko "pozitivne nule". dosta mi je vise pametnih, ozbiljnih, koji samo gledaju svoj interes i licnu promociju u upravljanju klubom. treba nam neko prost, iskren i ko mnogo voli klub. zasto da djani ne dobije sansu? jel su drugi bli mozda dobri? naravno sve pod uslovom da covek zaista i zeli. a zamislite tu situaciju, djani, navijac, predsednik kluba.
msm treba neko takav i zvezdi, da se ne lazemo. ne treba njima kompromitovani dzaja.
Luka je dobar igrač, to sve stoji. Samo ja se bojim da će proći isto kao i Brana Ilić.
Ja ne znam da je neko u Partizanu bio lose prihvacen zbog svoje nacionalne,rasne ili verske pripadnosti,medjutim vrlo je moguce da bi Luka imao los prijem kod onog retardiranog dela navijaca,a njih fala bogu imamo za izvoz,eto jos jednog razloga zasto ne treba da dodje...
Ja ne znam da je neko u Partizanu bio lose prihvacen zbog svoje nacionalne,rasne ili verske pripadnosti,medjutim vrlo je moguce da bi Luka imao los prijem kod onog retardiranog dela navijaca,a njih fala bogu imamo za izvoz,eto jos jednog razloga zasto ne treba da dodje...