ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mir boziji, Hristos se rodi!

bozic-trofej.jpg

Poslednja izmena:
Pa ovi nisu u stanju nikog ni da prodaju..Pokusavaju ove bezveznjake Scepovica i Lovrea u Aziju da prodaju koliko su nisko pali..

Tomica su prodali preko tog lika iz Rada, pa ce verovatno i dobiti tog igraca iz Rada..Inace taj Radov menadzer rasprodao skoro ceo tim, to znaci da ce ih mozda napustiti..Cak cetiri igraca je prodao u Tursku za nekoliko dana (sigurno ima dobre veze sa Turcima).

Ovaj sporstski sektor koji je navodno zaduzen za pojacanja naravno nista ne radi jer im pojacanja dovode menadzeri , ovaj Tumbakovic je samo lutkica kao u fazonu da se nesto radi a on se tu nista ne pita..

Stojkovic,Ivanov i Markovic odlaze na leto, opet ce biti blamiranja u Evropi...

Metiljavi Eduardo ima samo jedan problem kad ne nas fudbal u pitanju,a i fudbal van Juzne Amerike,previse je metiljav...u Brazilu je bitno da znas sa loptom,a kod nas je bitno da si lovaci pas.

Eduardo je po meni dobar, imao je problema sa povredom pa zato..Imao je vazne asistencije i golove..Setite se da ni Klea nigde nije bilo pa je eksplodirao posle..

Kad spomenu neko Kojica i Luku iz Rada...gledao sam ih na SOS kanalu,neki turnir u malom fudbalu...samo cu ovo reci:"Mali fudbal ne mogu ni nasu 2 ligu da igraju".

A ko ne zna malu sevu da igra znaci ne zna fudbal...veliki igra na osnovu neke fizicke osobine...a kad se na to doda intelekt nasih ljudi = DRVO

Protiv Luke sam igrao u mladjim kategorijama jedno 3-4 puta,nije bio neki igrac,u nasoj ekipi bi bio rezerva da je igrao,ali eto Mladi Radnik bio u usponu kad je on usao u prvi tim i tu je gde je...jos ce napraviti neku karijeru i ispade da nije los...sto kaze nas narod:"Bar je brz".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back