ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:409558-Ivanov-odlazi-iz-Partizana

Evo ga još jedan potez uprave koji govori da su prodali titulu ciganima. Mutavi, dabogda se raspao...

Nije prodaja ako ti neko NAREDI da je prepustis... Ali ovo je dno, on je JEDINI koji vredi u odbrani, JEDINI koji igra skok igru i tako je dosta golova nadavao, pogotovo u startu prvenstva, kao i Dr.Mo je igrao kad mu je umrla majka, i sad ovako... Jedino da je njegova zelja da ode, za bolje i redovnije pare?

E moj Deki, jedva sam te prepoznao :lol: Vidiš na šta misle kad kažu da je kocka porok i zlo :lol:

Jako mi je krivo što su košarkaši izgubili od Barselone i da je bilo kako moguće menjao bih sva tri boda ovih paćenika u LE za pobedu protiv Barse u Pioniru.

Ma lepota je prolazna sta ces, poruzneo sam.
I ja bih menjao sva tri boda jer ih zalaganjem nisu zasluzili. Kosarkasi su makar na svakoj utakmici iscedili iz sebe svaku kap znoja i dali sve od sebe i steta bi bilo da ne prodju dalje.

Ivanov ne sme da ode !!!

Po meni jedini koji nesto vrede i treba da ostanu su Ivanov, Ostojic, Askovski, Brasanac, Ninkovic, oba Markovica i Mitrovic

Sve ostale terajte slobodno

Слажем се.
Мислим да су остатак одбране и ставили на трансфер листу Миљковића, Волкова, Лазевског, поента што нико неће да их купи.
И по мени треба да доведу једног али вредног и провереног играча, по могућству у средини, наравно за њега мора да се улете веће паре, а Ђура ће бре да дозволи да му отпадне сва коса него да тако нешто уради.

Lazar Marković potpusuje za Čelsi!

Najbolji igrač Partizana narednih dana će staviti paraf na ugovor sa prvakom Evrope. Još pre godinu dana Marković rešio da će zaigrati na „Stamford bridžu“

KOCKA je bačena, Lazar Marković narednih dana potpisaće ugovor sa Čelsijem! I ispuniće snove jer će posle Partizana poneti dres i drugog kluba koji mu je u srcu. Međutim, ozvaničenje transfera ne znači da Marković neće nositi dres Partizana i na proleće, jer klub iz Londona planira da ga pozajmi negde do kraja sezone. A, razmišljanja idu između ostanka u Humskoj i odlaska u Holandiju, jer su Tvente, Vitese i PSV zainteresovani za tu vrstu saradnje. I ta nedoumica trebalo bi da se reši u nekoliko narednih dana.

Strogo čuvana poslovna tajna da je jedan od najtalentovanijih igrača Evrope svoju ruku pružio Čelsiju, prošle godine je negirana sa svih nivoa, ali će potvrda stići ubrzo što će biti jedan od najvećih transfera iz Srbije jer bi mogao da pređe sumu od 10 miliona evra. I s obzirom na igre u Ligi Evrope i u dresu „orlova“, sasvim je očekivano da Marković ode iz Srbije i nastavi razvoj u Evropi.

Čelsi je osetno podmladio tim, Oskar i Azar su samo dve godine stariji od Lazara koji bi prema planu trebalo da im se priključi na leto, kad bi se izvršila i druga „tura“ rekonstrukcije tima. Najavljuju se odlasci Lamparda, Terija, Kola, Malude, dok bi, pored Markovića, minutažu dobili Piazon i Lukaku.

Menadžeri talentovanog Čačanina Fali Ramadani i Nikola Damjanac, kao i čelnici crno-belih, pre godinu dana su govorili da će Markec ostati u Humskoj najmanje dve sezone. Međutim, neke promenjene okolnosti, kako u Partizanu tako i u klubu iz Londona, ubrzale su samo prvobitni plan, pa će se Lazar već ove zime, ili najkasnije na leto, priključiti Branislavu Ivanoviću u boemskom londonskom fudbalskom velikanu.

INVAZIJA SRBA NA OSTRVO
ENGLESKA postaje obećana zemlja za Srbe, jer je vrlo izgledno da će pored Ivanovića, Kolarova, Nastasića, Žigića, od januara ili narednog leta zaigrati Lazar Marković, Miralem Sulejmani (traži ga Vest Hem), Zdravko Kuzmanović (zainteresovan Arsenal)...

TRENER IPAK PROGOVARA
Šef struke crno-belih Vladimir Vermezović odlučio je da se ipak pojavi pred novinarima, pa će u ponedeljak podvući crtu pod jesen srpskog šampiona. Na taj način, Vermezović bi trebalo konačno da stavi tačku na priče i o svom statusu u klubu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:409600-Lazar-Markovic-potpusuje-za-Celsi

Ja jos letos pisah da je Markec prodat Zahaviju...
Lepo nas udesi deda Avram...

Ako Ivanov ode, ode Markec, mi smo ostali bez dva kljucna igraca...
Englezi skeniraju Mitrovica i mozda i daju neku ponudu Djuratiju...
Najebali smo...

Ma nema zime za Partizan, ako ode Ivanov tu su dostojne zamene, Sreten Sretenovic i onaj Crnogorac Tomasevic

A Djura ce verovatno da nam dovede neku bombu kao i uvek. Ne brinem se ja za Partizan...

Gde će bre među te nakaze, njega smo morali da oteramo u Barsu makar mi njima dali pare. On je veliki talenat i Barsa bi od njega napravila igrača kakvog mi nismo imali od Piksija, a možda i od Milutinovića.

Sa druge strane, pretpostavljam da je mogao da nađe i gore društvo za učenje fudbala od Mate, Azara, i Oskara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back