Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
http://www.mozzartsport.com/vesti/m...islja-samo-kako-da-popravi-keca-iz-matematike
"Ono što je sigurno, Partizan neće dobiti ni evro od ovog transfera, pošto je Markec je još proletos prodat agenciji izraelskog menadžera Pinija Zahavija, koji polaže stopostotno pravo na brzonogog napadača."
Ne znam do kada Markovic ima ugovor sa Partizanom ali ako Partizan ne polaze pravo na prodaju on ima pravo da zadrzi tog igraca dok ugovor ne istekne. Tu se menadzer nista ne pita, jedino ako ponudi neku kintu Partizanu da se igrac proda pre isteka ugovora.
A onaj Babic je u klubu verovatno jos od njegovog osnivanja 
. to sto je bolji od rnica i ostojica ne znaci da je dobar igrac vec da je bolji od njih. a realno od njih je tesko bolji biti. ocigledno tebi treba vise realnosti nego meni. ja sam izneo argumente, ti ni jedan. umesto toga ti izmisljas kako imam animozitet prema ivanovu. leba ti kako ti to mozes da znas ako sam izneo argumente za tvrdnje? jesam li negde rekao mrzim ivanova? nisam, samo sam rekao da je los i da nije za Partizan. i jos se pozivas na realnost.