ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od sutra care Zvezdin grb na avatar ili ću svima na forumu da pričam da su grobari lažovi!
Od danas cu. Ne moras, to ionako pricaju.
Za one koji ne znaju Deki i ja smo se na početku LE, kad je Partizan izvukao parove kladili da nećete nikoga pobijediti... i sad Deki mora da nosi Zvezdin grb mjesec dana... biće to dugih mjesec dana :)
Ja sam posten covek i odmah stavljam grb jer sam covek od reci. Inace ja sam tebi hteo da oprostim i da je Partizan pobedio ali to sada vise nije ni vazno. 06.01.2013 skidam grb.

Poslednja izmena:
http://www.mozzartsport.com/vesti/uric-trazio-od-vermeza-da-podnese-ostavku-ali-je-on-to-odbio

Evo sta je Bezvezovic odlucio pre 20 dana, ne idem dok me ne najure ali cu malo da dramim po novinama. Jadni mi sa ovakvim trenerom i ovakvom upravom. Citam danas kako se Covic hvata za glavu od troskova u zvezdi, cekam da neko proceslja nase knjige pa da se uhvati za glavu kako smo uspeli da spiskamo tolike pare od transfera, zaduzimo klub, ne placamo plate i premije igracima ko zna koliko dugo, ne placamo porez drzavi, Uefa na ne daje pare od Europa Lige, a kad igramo evro tekme kukamo kako nam je mali budzet. Budzet mali al' dzepovi duboki! Stvarno treba znati nastimovati da klub "pojede" 25 miliona evra godisnje a najveca stavka su plate od 3-3,5 miliona evra godisnje. Lopovluk!!!

Ја овом полусезоном у ЈСЛ,у купу:roll: и учешћем у европи нисам задовољан - никако.
Од тих (е.м ли га колико утакмица,имало ли је 30-ак ?)ми смо имали можда 3 (ТРИ)са којима би се поносили.
И једно прво полувреме против једног тима "великог".
Мало.Премало.:(

Nisam gledao fudbal, sto jel igrao dobro ?

Ja sam povremeno prebacivao i stvarno je mali igrao odlicno...
To sto Lomnica pomenu promasaj, tu je zakenjalo ono drvo od Scepovica, jer se lopta od njegove noge odbila kao od drveta, a onda je Markec natrcao i pokusao nesto, mada je lopta vec bezala od njega, tako da nije uspeo da je bolje zahvati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back