PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
Sta je ovo? Kada znackatrazi odu na kosarku,zabranjenima je dozvoljeno da pevaju?
Gledao sam fudbal mozda 5 minuta, ali koliko sam video na juznoj tribini je bila Alcatrazova zastava (Al Capone)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovo? Kada znackatrazi odu na kosarku,zabranjenima je dozvoljeno da pevaju?

Da li postoji gori napadac od ovih Scepovica. Panjevi. Nikakva kretnja na terenu, prijem nula, zalaganje nepostojece... da mi daju 2 meseca da udjem u kondiciju garantujem da bih dao vise golova od ova 2 mongoloida zajedno.
Od danas cu. Ne moras, to ionako pricaju.Od sutra care Zvezdin grb na avatar ili ću svima na forumu da pričam da su grobari lažovi!
Ja sam posten covek i odmah stavljam grb jer sam covek od reci. Inace ja sam tebi hteo da oprostim i da je Partizan pobedio ali to sada vise nije ni vazno. 06.01.2013 skidam grb.Za one koji ne znaju Deki i ja smo se na početku LE, kad je Partizan izvukao parove kladili da nećete nikoga pobijediti... i sad Deki mora da nosi Zvezdin grb mjesec dana... biće to dugih mjesec dana![]()
Da li postoji gori napadac od ovih Scepovica. Panjevi. Nikakva kretnja na terenu, prijem nula, zalaganje nepostojece... da mi daju 2 meseca da udjem u kondiciju garantujem da bih dao vise golova od ova 2 mongoloida zajedno.
Od danas cu. Ne moras to ionako pricaju.
Ja sam posten covek i odmah stavljam grb jer sam covek od reci. Inace ja sam tebi hteo da oprostim i da je Partizan pobedio ali to sada vise nije ni vazno. 06.01.2013 skidam grb.

Sad ce administratori da pomisle da smo ih zajebali, i da je ubacen jos jedan Delija za moda.![]()
Брана Илић: Сви знамо како Партизан добија утакмице
http://www.zurnal.rs/2012/12/06/brana-ilic-svi-znamo-kako-partizan-dobija-utakmice/index.html

Ovaaaaaaj, nije nigde precizirao da ne smes da cackas avatar malo, secnes ovde, ofarbas crveno u crno onde...![]()
Kakav je Lazar majstor...![]()
http://www.sportal.rs/news.php?news=88237
Ovaj definitivno nije normalan. jako lijep način kad završiš takmičenje na poslednjem mjestu iza onih divljaka gdje igra onaj majmun lignjoslav.
Doduše, mogla bi da bude lijepa sezona ako ode ovaj prevarant Vermezović zajedno sa onim kriminalcima...
Nismo poslednji, 3. smo na tabeli. Zato sto je ovde bilo Partizan - Nefci 0:0 a u gostima smo postigli gol 1:1
Bilo kako bilo izgleda da mi samo sa Vermezom mozemo da uzmemo neke bodove u grupi

Nisam gledao fudbal, sto jel igrao dobro ?