ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su sisetine obicne...
Onaj Tomic se ponasa kao da je na takmicenju za mistera univerzuma: bitno mu je da uradi biciklicu, a to sto odmah posle izgubi loptu, to nista...
Sasa Markovic zesca prevara od igraca, a tek Dzigi...
Taj nikad igrac nece da postane...
Em ima seljoberski mentalitet, sa sve onim rumenilom na licu, em ne zna pas da sastavi...
Aksentijevic me podsetio na Milivoja: gurni glavu napred, pa trci jablane...
E pa jablane, malo si se zajebao: ovo nije korida, iako se ti mozda osecas kao bikcina...
Lazar Markovic sa ovom konstitucijom ne moze da igra ni u drugoj bugarskoj ligi, a kamoli u Celziju...
A i u drugoj bugarskoj moras da das gol sa 5 metara...
Volkov - covek-ratluk: nema utakmice da se taj nije valjao po terenu i zalio na povredu...
Ove ostale nemam nameru da komentarisem, a posebno Kuronju, kome su sad navijaci krivi jer mu zvizde, pa ne moze da pruzi svoj maksimum...
Jedino mogu u mojim ocima cisti da ostanu Stojke, Bugarin i Casa...
I brat Zabija, koji je plakao na kraju utakmice...
Sramota je ko nam sve igra za tim, a jos veca je sramota kakvu disciplinu i karakter imaju igraci...
Vermez je pokazao da nije pomerio tim od Grantovog rasula, ni za milimetar...

Poslednja izmena:
Dobro ima nade da se spase sezona, za vikend BSK Borca, ozbiljnost mora biti do maksimuma:lol: Valjda ce tada imati srece:lol:

Cekati petak zreb i posle moliti boga da im dodje maksimum 3.000 ljudi na stadion:whistling:

Izgleda da je je jedino Stanoje znao najbolje sto se moze od ovoga napraviti ali to je sada neka druga prica..

Ako, nek se zayebavaju s boranijom. Bolje i to nego da se nerviraju igrajući protiv fudbalskih giganata poput AEL-a i izvesnog irskog tima. Izgleda da je Partizan u fudbalu k'o moje društvo i ja u Doti: AI (komp) deljemo sve u 16 a kad se okuražimo da igramo protiv drugih ljudi, razvale nas k'o ništa. Jednostavno, moraš znati gde ti je mesto ili će ti neko drugi to staviti do znanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back