ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam razocaran, jer smo pokazali jajarski mentalitet i zbog toga smo izgubili...
Primili smo kiks gol i to nas je saseklo odmah na startu...
Medjutim, ja ne kapiram na cemu su nasi igraci bili u nastavku...
Toliko gluposti, pada koncentracije, bojazljivosti...
Plasili smo se kontri, to razumem, ali ovakva bezmudost, to nisam davno video...
Vermez je ocigledno igrao na 0:0, to se vidi po postavci igre i markaciji, a u napadu je bilo, ako udje, dobro je, a ako ne udje, uci ce u Beogradu...
AEL je tehnicki limitirana ekipa, ali nas je njihov trener procitao i iskoristio pozitivne karakteristike svojih igraca: brzinu i snagu...
AEL nas je razbio presingom...
U revansu mora mnogo drukacije: pritisak na zadnju liniju konstantno, brze oslobadjanje lopte i jedan brz igrac u ofanzivi (Markec)...

Sad citam po sajtovima i neki lik je napisao jedan veoma pametan komentar da nasi igraci jednostavno nemaju mentalitet pobednika, plase se pobede !

I ako u Beogradu sledece nedelje budemo krenuli dobro protiv AEL-a opet ce se naci neki Aksentijevic koji ce jednom greskom zasrati stvar (Miljkovic protiv Genka, poznato ?)

Nama je ceo fudbal u kyrcu, mi proizvodimo talente ali ne proizvodimo igrace. Igraci ne znaju da se otvaraju, ne znaju da prime loptu, salju netacne pasove...Vazno je da umeju da rade biciklu i misle da su fudbaleri, ne ide to tako...

Sta raditi u revansu - recept je jednostavan

U revansu nam treba sto vise mladih i brzih igraca koji mogu da pritisnu protivnika od prvog minuta

Staviti Miljkovica na bok (Ako Pauljevic ne bude spreman) a Aksentijevic na desno krilo. Ninkovic mora da igra od prvog minuta !

Ne mozes raditi presing sa igracima kao sto su Ilic, Babovic, Lovre, jednostavno ne mozes, to se danas lepo videlo

Igraci treba da kidisu od prvog minuta na gol ! Desno krilo da bude Aksentijevic a Lazar Markovic i Scepa da budu napadaci

U revansu treba pristiskati zadnju liniju, a ne da se Scepovic setka i pusta ove njihove stopere da organizuju igru...
Treba nam brzina napred, svakako...
Treba nam Splav i treba Vermez da utuvi u glavu Babovicu i Tomicu da pokrivaju bokove, kad Volkov i Aksent odu napred...
Ako se Paulj oporavi, bili bi interesantno videti tandem Paulj-Aksent na desnoj strani...
Miljkovic je suvise inferioran u napadu...
Mozda probati opet sa Saletom na krilu, ispred Volkova, jer jedini on moze da "hrani" Volkova loptama u prostor, a moze i dobro da pokrije pozadi, za razliku od Kuronje ili Tomica...

Sad posle prespavane noći mogu da vam kažem da ovi Kiprani nisu ništa posebno. Problem je u tome što smo mi mrtva puvala. Ova utakmica me je podsetila na one mečeve sa Bragom. Jednako smo nepovezani i bezidejni ko i na tim mečevima. Ako mislimo nešto da uradimo u Beogradu, onda treba da se krene agresivno od prvog minuta, da utakmica bude kao pre neku godinu protiv Groningema. U suprotnom potop. :neutral:

Al ponavljala bi se utakmica u svakom slucaju...:mrgreen:
A libela je inace vaser vaga kolko se ja razumem u hemiju...:mrgreen:

Utakmica bi se ponavljala dok god bi imalo šta da se sruši. ;) Hemija ti je jača strana :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back