ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Untitled-1-copy5.jpg

Oslobođeni su posta,tj nije obavezno za one koji imaju povećanu neku fizičku aktivnost ili tako nešto,baš sam pre neki dan pročitao da neki naši olimpijci Kolašinac,Toskić itd.upravo zbog toga neće postiti na OI jer je nemoguće da ne jedeš i ne piješ ništa ceo dan a da se takmičiš tamo,kolabirao bi ,xD:

Oslobođeni su posta,tj nije obavezno za one koji imaju povećanu neku fizičku aktivnost ili tako nešto,baš sam pre neki dan pročitao da neki naši olimpijci Kolašinac,Toskić itd.upravo zbog toga neće postiti na OI jer je nemoguće da ne jedeš i ne piješ ništa ceo dan a da se takmičiš tamo,kolabirao bi ,xD:

Tacno. Bio i muftija Jusufspahic na tv i sve lepo objasnio davno jos. Cini mi se da je to bilo aktuelno jos dok je Aval Isah bio u Zvezdi. Inace muftija je partizanovac.

Poslednja izmena:
Jedan pametan cika je rekao:"Najteze je igrati protiv onih koji ne znaju". :)

Ne mislim da je Valeta toliko losa da ne znaju nista,ali nije nikakvo merilo utakmica sa ekipom ranga sredine tabele nase druge lige...A opet ovu su im prve takmicarske utakmice + Srpski karakter dobili su prvu,poveli su rano,sve to dovodi do situacije u kojoj nasi igraci igraju koliko moraju,to je mentalitet kod vecine Srba...

Generalno gledano, ja strepim pred Kiprane...
Strepim, jer pozadi duva promaja, jer nam je vezni red supalj u defanzivi, a najvise strepim od kvazi-umetnika Kuronje...
Jedan veliki naklon za gospodina Saleta Ilica, kapitena naseg, i coveka koji u 34 godini sam nosi ceo tim...
Odlican je Aksent danas bio, koristio svoju brzinu, probijao, centrirao, za razliku od onih mrsomuda na krilnim pozicijama (Lazara i Tomica), a i ovaj mali Mitrovic mi je bas prijatno otkrovenje...
Decko je jak, stamen centarfor, a zna sa loptom...
Danas me je neprijatno iznenadio Sasa Markovic...
Odigrao je kriminalno...

Ljudi, mi moramo da budemo svesni jedne cinjenice: u svakoj utakmici, i na pripremama, i od ovih amatera, sto ne znaju loptu da prime, mi smo primili po gol (negde i dva)...
Ako to nije dovoljno da se upali crvena lampica da se dovede stoper, da se resi sudbina Mede Kamare, igraca koji je krpio sve rupe na sredini terena, ja ne znam sta je...
Protiv AEL-a Lola i Lovre na sredini moraju da igraju, Aksenta gurnuti u vezu, a Lazar na hladjenje...
Kuronju, nazalost, moramo trpeti, ali neke stvari moraju da se iskristalisu i promene...

Jedan pametan cika je rekao:"Najteze je igrati protiv onih koji ne znaju". :)

Ne mislim da je Valeta toliko losa da ne znaju nista,ali nije nikakvo merilo utakmica sa ekipom ranga sredine tabele nase druge lige...A opet ovu su im prve takmicarske utakmice + Srpski karakter dobili su prvu,poveli su rano,sve to dovodi do situacije u kojoj nasi igraci igraju koliko moraju,to je mentalitet kod vecine Srba...

To zna bilo ko je negde trenirao pa cak i u mladjim kategorijama, nasi ljudi su takvi... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back