ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ова победа се ,наравно, подразумевала,и нема се шта много коментарисати.
Забрињавајуће је што су се већина слабо показали-доказали против оваквог тима - нејаког !
И не знам,али ми некако жао гледати Вукића на клупи.Зашто су га задржали-ако нема места?
И Бабовић је баш потврдио свој "статус":може да игра ако хоће(посебно против оваквих тимова;) и довољно је
сулуд да добије картон за глупост.Није изненађење.

Inace onaj omaleni Brazilac iz Vallete Deni je odlicno odigrao tekmu mislim da bi za nase uslove bio dobar igrac,doduse Partizanu ne treba jer na mestu ofanzivnog veznog imate dovoljno igraca...

Ono sto se meni svidelo na utakmici je sto je Ivanov bio jedini stranac na terenu,cak 10 nasih igraca. :)

Ako Medo ne bude igrao,tj. ako ode,morate dovesti defanzivnog veznog,Lovre i Markovic su dobri ali ni jedan nije klasican defanzivac a to je neophodno za Evropu za nasu ligu ne,ali u Evropi nema sta da se trazi bez takvog igraca.

И не знам,али ми некако жао гледати Вукића на клупи.Зашто су га задржали-ако нема места?

Nema sta da ti bude zao, ne dobija za platu kikiriki. Ali se slazem da su u situaciji gde je Ilic neprikosnoven, i na svojoj poziciji, plus Babovic, Vukica trebali da puste da ode. Jedino ako misle da menjaju Ilica i Vukica jer Ilic definitivno nema snage za celo prvenstvo, posebno sad na pocetku sezone kad se igra i Evropa.

A zuti karton Babovica je cista detinjarija. Dobio je karton ni za sta, van igre, ostetio je klub i treba da ga kazne novcano.

Vermez je najavio mlade igrace za revans, moguce da ce biti ovaj sastav

-------------------- Zabija --- Mitrovic --------------------

Ninkovic -------------- Vukic -------------- Knezevic

----------------------- S.Markovic -------------------------

Askovski --- Ivanov ------ Ostojic -- Aksentijevic

------------------------ Petrovic -----------------------------

Штопер Петровић на проби у Партизану

Само дан пошто је Владимир Вермезовић поновио како му је потребан још један штопер, спортски сектор Партизана је реаговао у складу са жељама тренера и на пробу довео Михаила Петровића (22).

Petrovic-Mihailo-2011.jpg

Дефанзивац Јединства из Бијелог Поља јуче пре подне сместио се у Спортски центар „Земунело”, а данас ће почети доказивање стручном штабу црно-белих, који ће на основу тренинга, можда и контролне утакмице за викенд, одлучити да ли ће га ангажовати.

Михаило Петровић рођен је 12. децембра 1989. године, члан је младе репрезентације Црне Горе, а пре Јединства био је члан Морнара из Бара. У минулој сезони, за тим из Бијелог Поља одиграо је 28 утакмица, 25 као стартер, постигао је гол и зарадио три жута картона.

У Партизану су проценили да им још један одбрамбени играч потребан после припремног периода, кад је првак Србије на седам утакмица примио девет голова и услед чињенице да је Владимиру Вермезовићу на позицији десног штопера једини избор Милош Остојић, због чега је одлучено да се сјајном штоперу ангажује алтернатива, за случај картона или повреде.

Izvor: Zurnal

Bio sam u pravu...

Вукић напушта Хумску, на корак до Катара

Ближи се растанак Звонимира Вукића и Партизана! Без обзира што је Владимир Вермезовић рекао како рачуна на све играче из постојећег кадра, сва је прилика да ће искусни везиста ускоро завршити трећи мандат међу црно-белима.

Vukic-IvanMilutinovic1022.jpg

Наредна дестинација најбољег појединца екипе из Хумске минуле сезоне (у избору навијача) требало би да буде Катар. Један од тамошњих клубова месецима, посредством посредника, контактира са бившим репрезентативцем, нуди му фантастичне услове да се пресели на Блиски исток и према последњим информацијама, договор је на помолу.

У земљи домаћину Првенства света 2022. Звонимир Вукић би требало да проведе једну сезону, а за његову слободу Арапи су, наводно, спремни да плате Партизану око милион евра, на име обештећења.

Вукићу уговор са црно-белима истиче у децембру, а зимус, приликом обнове сарадње, Звонимир се договорио са председником Драганом Ђурићем и чланом Управног одбора, Албертом Нађем, да му изађу у сусрет ако на лето добије издашну понуду из иностранства.

Судећи на основу припремних и прве такмичарске утакмице, Вукић, код тренера Владимира Вермезовића, није у првом плану, што поткрепљује информацију да би после три трофеја у последњих годину и по могао да оконча боравак у Партизану и пресели се на егзотичну дестинацију.

Izvor: Zurnal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back