gost 261152
Primećen član
- Poruka
- 509
Tacno tako, on mi je pao na pamet pa ti vidi kad je to bilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ej on propao kao ide kod Figa u Lisabon
pored Kežmana na terenu će se naći nekadašnji fudbalski asovi poput Roberta Karlosa, Dvajta Jorka, Fabija Kanavara, Đovanija Elbera, Frančeska Tolda, Fernanda Kouta, Rui Košte...

И не знам,али ми некако жао гледати Вукића на клупи.Зашто су га задржали-ако нема места?
Jedino Molde sto je dobar i sto bi namucio Partizan,ostalo buranija,Ael je posle Moldea najbolji.Serif je tanak...Moguci protivnici Partizana u sledecem kolu:
Serif
Molde
Helsinki
Ael Limasol
Nefci
Ovi svi su skoro odradili posao vec u prvom mecu tako da idemo na neki od ovih pet ( UEFA dala imena mogucih protivnika)
Ovo je sve jos nezvanicno...
Ne brzajte...
Sutra ujutro ce biti poznato ko su nam moguci protivnici...
Jel ima nesto novo oko pojacanja tacnije stopera ?
Jos uvek ne znam nista oko stopera, ali mislim da se radi na tome...
A trebao bi neko iz veznog reda da nas napusti...
Prati sajt "Zurnala" veceras; bice novosti...![]()
Dakle verovatno ide Tomic, steta
Штопер Петровић на проби у Партизану
Само дан пошто је Владимир Вермезовић поновио како му је потребан још један штопер, спортски сектор Партизана је реаговао у складу са жељама тренера и на пробу довео Михаила Петровића (22).
![]()
Дефанзивац Јединства из Бијелог Поља јуче пре подне сместио се у Спортски центар „Земунело”, а данас ће почети доказивање стручном штабу црно-белих, који ће на основу тренинга, можда и контролне утакмице за викенд, одлучити да ли ће га ангажовати.
Михаило Петровић рођен је 12. децембра 1989. године, члан је младе репрезентације Црне Горе, а пре Јединства био је члан Морнара из Бара. У минулој сезони, за тим из Бијелог Поља одиграо је 28 утакмица, 25 као стартер, постигао је гол и зарадио три жута картона.
У Партизану су проценили да им још један одбрамбени играч потребан после припремног периода, кад је првак Србије на седам утакмица примио девет голова и услед чињенице да је Владимиру Вермезовићу на позицији десног штопера једини избор Милош Остојић, због чега је одлучено да се сјајном штоперу ангажује алтернатива, за случај картона или повреде.
Вукић напушта Хумску, на корак до Катара
Ближи се растанак Звонимира Вукића и Партизана! Без обзира што је Владимир Вермезовић рекао како рачуна на све играче из постојећег кадра, сва је прилика да ће искусни везиста ускоро завршити трећи мандат међу црно-белима.
![]()
Наредна дестинација најбољег појединца екипе из Хумске минуле сезоне (у избору навијача) требало би да буде Катар. Један од тамошњих клубова месецима, посредством посредника, контактира са бившим репрезентативцем, нуди му фантастичне услове да се пресели на Блиски исток и према последњим информацијама, договор је на помолу.
У земљи домаћину Првенства света 2022. Звонимир Вукић би требало да проведе једну сезону, а за његову слободу Арапи су, наводно, спремни да плате Партизану око милион евра, на име обештећења.
Вукићу уговор са црно-белима истиче у децембру, а зимус, приликом обнове сарадње, Звонимир се договорио са председником Драганом Ђурићем и чланом Управног одбора, Албертом Нађем, да му изађу у сусрет ако на лето добије издашну понуду из иностранства.
Судећи на основу припремних и прве такмичарске утакмице, Вукић, код тренера Владимира Вермезовића, није у првом плану, што поткрепљује информацију да би после три трофеја у последњих годину и по могао да оконча боравак у Партизану и пресели се на егзотичну дестинацију.