ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako mozete da pisete da je Ilic bio dobar, svaka mu cast, bori se ko lav, imao dobre lopte... sta ti ja znam
Sasa Ilic je bio katastrofalan i najveci je krivac za to sto nismo imali vise sansi (i ovo sto smo imali bilo je jadno)
Lazevski je istrcavao svaki napad po levoj strani i Sale mu je pustio samo jedan pas i to kad mu je pruzio pas bio je korektan centarsut i pa ona nova dubinska Smiljanica i jedina kakva takva prilika u prvom poluvremenu
Moreira je bio dobar samo prenervozan (verovatno je jos nespreman) i zbog glupavog zutog kartona je zamenjen, dodatno smo izgubili sigurnost na sredini kad je izasao
Tomic je retard i od njega mozemo samo gore da ocekujemo
Scepovic je nezreo i plasljiv, treba mu psiholog, on ima sve da postane vrhunski napadac, ali je plasljiv cudo jedno
odbrana i Smiljanic korektni, samo mi Miljkovic visi
Stojovic je kriv za prvi gol, on izgleda ima problem sa sutevima iz daljine (Sahtjor, Australija, Estonija, pre toga Portugal...), mozda da ode kod ocnog :roll:
zamene gore ili iste kao i oni koje su zamenili
Kleu treba prava lopta, a kako se u LS igra vrhunski fudbal kome nasi srednjaci nisu vicni, on ne moze bolje

sa ovakvim timom realnost je bod protiv Brage u Beogradu i to je to

i za kraj :

posto je u poslednje vreme praksa da pretrcimo vise ( ma koliko to cudno zvucalo , a da izgubimo utakmicu ) neki pametan covek skorije rece : nije bitno samo koliko se trci , vazno je i gde i kako ( objasni tu on za eksplozivno utrcavanje u prostor `de se zavrsava posao ) .

sto ovo sve pisem : ne znam da li ste primetili da je nesrecni tomic u trenutku zamene ( mislim oko 75 min ) imao pretrcanih 11 km ( sto je zaista dosta ) ? a ucinak ? pa , mogao je ladno tih 75 min da pije pivo i pali pljuge , isti bi ucinak bio ... :dash:

razrada : tomic - igrac manje . nesrecni raca - igrac manje ( i da , raca mi je kriv i kad ne igra ) , veceras i scepovic ( inace iliev - boya ) - igrac manje ... ne moze to ...

zakljucak :STANOJEVIC ? :sad2:

Stanojevic od ove ekipe izvlaci koliko je to moguce, ti igraci koje si nabrojao su jednostavno losi, a zamene nemamo
kad bi se nesto i pojavilo u Teleoptiku prodali bi ga sa sve protezom i omiljenim cebencetom

kako mozete da pisete da je Ilic bio dobar, svaka mu cast, bori se ko lav, imao dobre lopte... sta ti ja znam
Sasa Ilic je bio katastrofalan i najveci je krivac za to sto nismo imali vise sansi (i ovo sto smo imali bilo je jadno)
Lazevski je istrcavao svaki napad po levoj strani i Sale mu je pustio samo jedan pas i to kad mu je pruzio pas bio je korektan centarsut i pa ona nova dubinska Smiljanica i jedina kakva takva prilika u prvom poluvremenu
Moreira je bio dobar samo prenervozan (verovatno je jos nespreman) i zbog glupavog zutog kartona je zamenjen, dodatno smo izgubili sigurnost na sredini kad je izasao
Tomic je retard i od njega mozemo samo gore da ocekujemo
Scepovic je nezreo i plasljiv, treba mu psiholog, on ima sve da postane vrhunski napadac, ali je plasljiv cudo jedno
odbrana i Smiljanic korektni, samo mi Miljkovic visi
Stojovic je kriv za prvi gol, on izgleda ima problem sa sutevima iz daljine (Sahtjor, Australija, Estonija, pre toga Portugal...), mozda da ode kod ocnog :roll:
zamene gore ili iste kao i oni koje su zamenili
Kleu treba prava lopta, a kako se u LS igra vrhunski fudbal kome nasi srednjaci nisu vicni, on ne moze bolje

sa ovakvim timom realnost je bod protiv Brage u Beogradu i to je to

Citam dve tri strane u nazad, i ovo je jedino sa cim se 90 posto slazem. Kako mozete da pljujete Stanoja koji nas je, mimo svih ocekivanja, odveo u LS? Drugo, Ilic je stvarno bio uzasan, sto ne znaci da meni ne bi igrao itd., samo kazem da je imao slab dan.
Pitate otkud Smiljanic celu utakmicu? Meni je on bio najbolji. Imao je dosta uzetih lopti, a zna i da stane na loptu, da smiri, da se zagradi.

Imamo dva gol igraca, a nemamo krila. Tu je sustina. Ko da im nabaci loptu?

kako mozete da pisete da je Ilic bio dobar, svaka mu cast, bori se ko lav, imao dobre lopte

pa zato što se zaista bori kao lav a pred penzijom je, zato mu svaka čast :lol:
a da ne mora da krpi bekove i igra oko našeg šesnaesterca, imao bi i više dobrih lopti ... ja mu samo zameram zašto uopšte daje i jednu loptu bekovima koji kao nešto istrčavaju, kad zna da će Lazevski i Miljković centrirati (uh kako ova reč ne ide uz njih dvojicu :lol:) u golmana ili gol aut :lol:

mali off: priča se da je Roj u panici ... zvao ga Rafa i rekao mu "eee prijatelju, puk'o si ... CL te turio u lokaciju na forumu krstarica, pakuj kofere" :lol:

po meni , nije nas stanoje odveo u LS NEGO KLEO ( preko 2 amaterske ekipe , od kojih bi jedna ispala iz nase 2. lige , a druga bi ispala iz nase prve lige i loseg anderlehta ( uz 100 kila srece ) .:rtfm:

nemam ja nista licno protiv stanojevica ( cak mi je i simpatican ) , ali po meni , ne mozes se uciti trenerskom poslu u partizanu ( polazuci ispite u LS ) . :rtfm: i opet , po ko zna koji put ponavljam , jedini koje stvarno hejtujem ( i zbog kojih fc partizan pratim samo rekreativno ) su mafijasi iz uprave ( cela bulumenta , mora da ih ima desetine , sto u uzem , sto u sirem krugu , oko kluba ) . :rtfm:

kao sto antic nije odgovarao mafiji iz fs srbije ( nisu mogli da mu kazu : " ubaci veceras ovog naseg malog , da ga prodamo , bices i ti dobar " ) , tako ni ovima u partizanu ne odgovara trener koji bi sastavljao tim i vodio ekipu . :rtfm:

Posto vidim da su se ovde javili dezurni mrsomudi,koji posle svakog poraza dodju ovde da mamudisu,malo cu se distancirati od ove teme.Samo cu vam reci da gresite za Sasu Ilica,jer je covek jedini znao da stane na loptu,da odigra bar neki pas,za razliku od ostalih u timu,koji su samo cekali da se ratosiljaju lopte i trckarali kao rekreativci na malom fudbalu(kao na primer gore pomenuti Lazevski,koji nije mogao jedan centarsut da isporuci kako treba,vec sve nesto po zemlji,k'o da nije jeo 'leba tri dana).Odigrali smo lose,priznajem,ali vi ga sine zamraciste samo tako.

pa zato što se zaista bori kao lav a pred penzijom je, zato mu svaka čast :lol:
a da ne mora da krpi bekove i igra oko našeg šesnaesterca, imao bi i više dobrih lopti ... ja mu samo zameram zašto uopšte daje i jednu loptu bekovima koji kao nešto istrčavaju, kad zna da će Lazevski i Miljković centrirati (uh kako ova reč ne ide uz njih dvojicu :lol:) u golmana ili gol aut :lol:

mali off: priča se da je Roj u panici ... zvao ga Rafa i rekao mu "eee prijatelju, puk'o si ... CL te turio u lokaciju na forumu krstarica, pakuj kofere" :lol:

nije on krpio nikoga posebno, tu je bio Lola iza njega koji je relativno dobro odradio defanzivni deo na srednini terena
a kome da daje loptu ako ne Lazevskom, koji ima sasvim solidan centarsut
Saletovo je da bude organizator napada, a upravo smo tu zakazali

sto se tice off-a, da su me odmah poslusali za Rafu sad ne bi bilo problema koji su snasli Roja, ali me ne slusaju :lol:

Posto vidim da su se ovde javili dezurni mrsomudi,koji posle svakog poraza dodju ovde da mamudisu,malo cu se distancirati od ove teme.Samo cu vam reci da gresite za Sasu Ilica,jer je covek jedini znao da stane na loptu,da odigra bar neki pas,za razliku od ostalih u timu,koji su samo cekali da se ratosiljaju lopte i trckarali kao rekreativci na malom fudbalu(kao na primer gore pomenuti Lazevski,koji nije mogao jedan centarsut da isporuci kako treba,vec sve nesto po zemlji,k'o da nije jeo 'leba tri dana).Odigrali smo lose,priznajem,ali vi ga sine zamraciste samo tako.

Lazeski je imao jedan centarsut ceo mec jer mu je Sale poslao jednu loptu u prazan prostor
nismo ga zamracili, ali je fora u tome sto je upravo Sale odigrao lose i njegova igra je uzrok ovog poraza protiv krajnje osrednje ekipe Brage

Poraz...tako to biva kad nemas krila a vezni red ti previse nepokretljiv...odbrana je bila sasvim solidna, obzirom kakve bekove imamo...
Sve u svemu realnost...a i los raspored je ucinio svoje donekle...

O tome ja pricam 1000 godina.Danasnji fudbal bez kvalitetnih bocnih igraca,sa guzenjem kroz sredinu,osudjen je na neuspeh.Mi,'ajd sto smo tanki na bekovima,ali mi jednog klasicnog krilnog igraca nemamo

"Moreira nije bio lošiji nego drugi, dao sam mu šansu zbog hitrine. Šćepović je bio opasniji po gol od Klea, Boja nije spreman, a Iliev je u padu forme. Uvek kad se izgubi meč ide priča u stilu 'zbog čega nije igrao neki drugi fudbaler", dodaje Stanojević.

proslo je 2 dana , mozemo da unesemo i malo humora u diskusiju . moj omiljeniji deo je pad forme ilieva :eek: :zcepanje: :rotf:

Ma mora da se na Partizan gleda realno....Taj Ilic nije ni igrao u Salzbugu,Moreira je sedeo u HSV-u,Stojke je bio drugi golman u Sportingu,Hetafeu i Viganu,Ilijev se nije nadavao golova u Izraelu a nije nista pokazao ni u Mesini...Stevanovic nije ni dobijao sansu u Sosou a Babovic je igrao u Feynord ali nije mnogo pokazao....Boja je za celu sezonu samo dao jedan gol za Grenobl,Lola je celu sezonu bio na tribini Espanjola,doduse igrao je u Hihonu,a Bogunovic je samo 2 meca odigrao za Kadiz u polusezoni.A EVROPSKI PARTIZAN...Jedino bih pohvalio Krleta koji je bio kapiten u Salkeu i koji je jedni od povratnika u Partizan koji je imao uspesnu karijeru u inostranstvu..

Poslednja izmena:
Spurs slazem se sa tobom za Krstajica ali bih dodao i Moreiru,ne zovu njega dzabe dr MO :) on je meni stvarno igrac za respekt
Stojkovic ima problema kod slobodnih udaraca,cesto izlece ali je dobar 1 na 1 ali mislim da bi Radisa bio bolje resenje,medjutim protiv Zvezda Stojkovic ce braniti kao nikad do sad,imam neki osecaj.Bice 0-2 za franjine protiv cigana...

Spurs slazem se sa tobom za Krstajica ali bih dodao i Moreiru,ne zovu njega dzabe dr MO :) on je meni stvarno igrac za respekt
Stojkovic ima problema kod slobodnih udaraca,cesto izlece ali je dobar 1 na 1 ali mislim da bi Radisa bio bolje resenje,medjutim protiv Zvezda Stojkovic ce braniti kao nikad do sad,imam neki osecaj.Bice 0-2 za franjine protiv cigana...

A zasto se sad ti ulizujes navijacima Partizana???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back