ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se Moreire tice, ja mislim da je Stanojevic napravio gresku sto mu je dozvolio da bude starter. Trebao je da postavi defanzivniju igru sa Smiljanicem i Medom kao zadnjim veznim, a tek u drugom poluvremenu da ubaci ofanzivnijeg Moreiru. Al dobro, borili su se i trudili, jos uvek ulaze bojazljivo u ovakve susrete, verujem da ce sa vremenom steci neophodno samopouzdanje. Sad moraju da se dignu na noge i okrenu ka derbiju.

Bas sam komentarisao u sebi u drugom poluvremenu kako nam je Moreira potreban kada jurimo rezultat. Videlo se koliko je bolji od Kamare, iako jos nije onaj stari.
Stanoje me malo razocarao sto je drzao Ilica do kraja.
Lazevski, SMiljanic i Krstajic najbolji. Boja nije uneo zivost kada je usao. I tu mislim da je bolje da je on poceo, a Scepovic usao.
Kleo odlicno cuvan, ali je imao dve vrhunske asistencije i jedan sut koji nije morao da odbrani onaj golman, jjebem ga usta.

A Zvezdin tim je sastavljen sav od mladih nada Srpskog fudbala Koromana i Tosica...

Pa i Zvezdin je raspad.

Samo kazem da mi je lozenje grobara pred start LS kako ce biti drugi u grupi i sl. bilo tragikomicno.
Pa taj Sasa Ilic,Smiljanic,Bbaovic,Stojkovic,Boja,Ilijev.....da su ista valjali i da su mogli da zaebu jos nekoga da ih angazuje iz inostranstva ne bi se vracali u nas fudbal ...isto vazi i za Milovanovica,Tosica,Koromana.....

Meni se svidelo kako je Kamara igrao. Decko je bas pozrtvovan i agresivan, na svaku loptu jurisa kao pit bul. Ilic je igrao uzasno. Falili su nam prodori po krilima, sve smo isli po sredini gde je najgusca odbrana. Lazevski je prolazio po levoj strani ali nije imao podrsku krila. Onu drugu stranu necu ni da pominjem jer je Tomic za mene otpisan kao igrac.

Meni se svidelo kako je Kamara igrao. Decko je bas pozrtvovan i agresivan, na svaku loptu jurisa kao pit bul. Ilic je igrao uzasno. Falili su nam prodori po krilima, sve smo isli po sredini gde je najgusca odbrana. Lazevski je prolazio po levoj strani ali nije imao podrsku krila. Onu drugu stranu necu ni da pominjem jer je Tomic za mene otpisan kao igrac.

Potpisujem za ovo :ok: I jos bi da dodam da me je Kleo posebno razocarao.... :mrgreen:

Potpisujem za ovo :ok: I jos bi da dodam da me je Kleo posebno razocarao.... :mrgreen:

Sto te razocarao. Pa on je napadac...on zavisi od ostatka ekipe. E sad napadaca nekada uke.nja da sam odradi neki posao ali to je retko.
On je tu da daje golove a ostali da mu prave sanse. Ako nema sansi nema ni golova.
Aj da ste imali neke sansetine pa se on ispromasivao pa da se kaze da je razocarao. Ali kako da razocara kada sansi nije ni bilo.

Generalno utakmica je bila mizerija.

Pa i Zvezdin je raspad.

Samo kazem da mi je lozenje grobara pred start LS kako ce biti drugi u grupi i sl. bilo tragikomicno.
Pa taj Sasa Ilic,Smiljanic,Bbaovic,Stojkovic,Boja,Ilijev.....da su ista valjali i da su mogli da zaebu jos nekoga da ih angazuje iz inostranstva ne bi se vracali u nas fudbal ...isto vazi i za Milovanovica,Tosica,Koromana.....

Tacno tako. Kad se mlad igrac vrati za 2-3 sezone u nasu ligu sve je jasno. Vecina su propaliteti iza kojih stoji neki krimos pa ovde imaju obezbedjeno mesto u prvoj postavi.

Sto te razocarao. Pa on je napadac...on zavisi od ostatka ekipe. E sad napadaca nekada uke.nja da sam odradi neki posao ali to je retko.
On je tu da daje golove a ostali da mu prave sanse. Ako nema sansi nema ni golova.
Aj da ste imali neke sansetine pa se on ispromasivao pa da se kaze da je razocarao. Ali kako da razocara kada sansi nije ni bilo.

Generalno utakmica je bila mizerija.

Da ali to isto vazi i za Zigica....A meni se cini da Zigu bas dosta kako ti kazes "k*nja" pa svaki put nadje put do mreze... Razocarao me je zato sto je za 90' minuta samo jednom uspeo kao covek da pripreti golmanu...Ilicu u kljucnom trenutku baca pas iza ledja i propada nam akcija(i posle neko izjavi da je imao sjajnu asistenciju)...Dosta je spor,Ilic mu pusta loptu u prostor a on sam ispred gola,dok stigne do sesnaesteraca tri igraca su ispred njega...A izgleda da je za neke samo Kleo dobro cuvan i samo Kleo nema lopte,sto ne vazi ovde za Zigu...

Da ali to isto vazi i za Zigica....A meni se cini da Zigu bas dosta kako ti kazes "k*nja" pa svaki put nadje put do mreze... Razocarao me je zato sto je za 90' minuta samo jednom uspeo kao covek da pripreti golmanu...Ilicu u kljucnom trenutku baca pas iza ledja i propada nam akcija(i posle neko izjavi da je imao sjajnu asistenciju)...Dosta je spor,Ilic mu pusta loptu u prostor a on sam ispred gola,dok stigne do sesnaesteraca tri igraca su ispred njega...A izgleda da je za neke samo Kleo dobro cuvan i samo Kleo nema lopte,sto ne vazi ovde za Zigu...

Molio bih te da ne pominjes Zigica na ovoj temi. Malo je sto dosadjujes na Kleovoj temi, na temi Reprezentacije pa si sada naso i ovde da pominjes tu banderu. Deluje mi kao da si opsednut tim Zigicem koliko ga pominjes. Vodi ga kuci ako ga toliko volis.
Tema je Partizan!

:eek::eek::eek::eek::eek::dontunderstand::dontunderstand:

I molim te da ne pominjes vise svog idola na Partizanovoj temi.

Sta za Zigu???

Pa kad je repka u pitanju nije Zigic kriv sto su nam treneri jajare pa covek je vise na sredini terena nego u protivnickom sesnaestercu....Zigic je spor ali ima druge kvalitete ....pravi trener bi te kvalitete znao da koristi.Plus treba da imas igrace koji znaju da nabace loptu.

U principu napadac igra onoliko koliko mu njegovi igraci iz sredine terena dopuste. Ako oni igraju lose ili defanzivno i bojazljivo ne moze ni od napadaca na tom mecu mnogo da se ocekuje.

Sredina vam je igrala ocajno....koliko samo izgubljenih lopti,losih pasova.....niste mogli 3 dobacivanja da spojite a da ne pogresite .....

Odgledaj na SOS pregled utakmice pa isprati pazljivo akiciju do kraja....Sta drugo da ti kazem...A iz aviona se videlo da je lopta prosla Ilicu iza ledja...

A covece to je jedna akcija. Pa i Ronaldu se to desi....ali Ronaldo i Real u kome igra napravi 50 sansi za utakmicu a vi jedan napad neuspeli i sada drvlje i kamenje na igraca sto nije dobro dodao loptu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back