ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada opet situacija kao sa Kleom posle Šahtjora...

Da li vi očekujete da Stojković brani u stilu Lava Jašina ili šta??!

Uopšte nije kriv za gol, ono bi teško bilo ko osim gorepomenutog odbranio...

Braga je dala evrogol, ali ni po čemu APSOLUTNO nije zaslužila ovo vođstvo, ništa u napadu uradila nije, a Partizanu kao da hvali hrabrost, kao da imaju neki strah, iako nemaju čega da se plaše...

Podhitno napolje Tomića, unutra Davidova ili Boju.

Sad samo hrabro, moramo da dokažemo zašto smo ŠAMPIONI!!!

Samo cu reci da Zigi nisu trebala dva penala da bi dao gol Arsenalu....Tolko o Evropskom Partizanu.....A Djuric ciljao drugo mesto.... :dash:

Dosadan si sa tim ZIgicem!!! Elem, nista nije gotovo. Ukoliko odigramo hrabro protiv Sahtjora i uzmemo bod, pobedom nad Bragom kuci ostajemo u Evropi. To je neka racunica koja nije nemoguca, ali moramo mnogo bolje od ovoga veceras.

Stvarno mi je žao što se ovo desilo, ali sam ovakav rasplet i očekivao u dubini duše...

Ostaje veeeliki žal, jednu šansu nisu imali (onaj drugi gol su morali dati), mi smo se plašili, parirali smo im, ali je Tomić svaki napad morao da uništi, smučio mi se, podhitno u B tim!!! :dash:

Moreira je mnogo nervozno počeo i odigrao utakmicu, još dosta vremena treba da to bude onaj stari, daj Bože da to bude do novembra, ja one njegove igre ne mogu da zaboravim...

Ovo nismo zaslužili, sledi večiti derbi, sada moramo biti najjači, moramo istrpeti sve poraze, moramo napuniti stadion do poslednjeg mesta 2.novembra i pokazati ko smo i šta smo!!!

Sada nek nam je Bog u pomoći... :(

Poslednja izmena:
Sto se Moreire tice, ja mislim da je Stanojevic napravio gresku sto mu je dozvolio da bude starter. Trebao je da postavi defanzivniju igru sa Smiljanicem i Medom kao zadnjim veznim, a tek u drugom poluvremenu da ubaci ofanzivnijeg Moreiru. Al dobro, borili su se i trudili, jos uvek ulaze bojazljivo u ovakve susrete, verujem da ce sa vremenom steci neophodno samopouzdanje. Sad moraju da se dignu na noge i okrenu ka derbiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back