samo pivo
Primećen član
- Poruka
- 598
Verujes li Zecevicu ?
Ne vjerujem, ali mi neologićno da sjede zajedno. Ne znam kakvu dodirnu tačku mogu oni da imaju, jer je ovaj potpuno nebitan lik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujes li Zecevicu ?
Gooovna ciganskaaa.....znaci ne mogu da verujem sta se radi...
Igracemo sa velikim hendikepom....jug ce biti smanjen na 4000....stvaraju se nenormalno losi uslovi po nas dok ce sever verovatno biti pun i gotovo sam siguran da ce biti ceo zapad i 2/3 istoka biti njihovo..Moraju da se kupuju karte za zapad i istok da bi bar mogli koliko toliko da im pariramo u navijanju...
sto se tice bezbednosti igraca,a pogotovu Stojkovica,dobro je sto je nas klub trazio pismenu garanciju za njihovu bezbednost...mudar potez...mada je manje realno da ce romi to potpisati..
uglavnom bice jako opasna tekma...sto se tice bezbednosti
ako im natovarimo 2-3 komada u prvom poluvremenu bice svasta
Kad su danas gadjali sudiju pri rezultatu 3:0 u njihovu korist ,mozete misliti sta ce biti na derbiju u slucaju da ih nabijemo kao sto umemo...
inace...cigani su vec spremili odvratnu koreografiju za stojkovica 30x15 ....Dace bog da je ne vidimo na derbiju!
NA OVOM DERBIJU MORAMO DATI SVE OD SEBE!!! DA NABIJEMO GOOVNIMA JOS VECE KOMPLEKSE!!! Oni vec nekoliko godina ne znaju sta je pobeda u derbiju....!
I ja mislim da je preterana tenzija pred derbi, nista od toga nece dobro doneti ni klubovima ni navijacima ni igracima a ni zemlji. Jel ima prenos?
Mislim da će ova nova tv Prva da prenosi.Nezvanično se spominje da će utakmica početi u 13:00.
U 13:00 ili u 14:00 pocinje utakmica, kao preventiva od huligana. Izgleda da policija smatra da huligani kasno ustaju iz kreveta pa nece doci na utakmicu.
Sama činjenica da si se opet vratio na svoju poruku da dodaš ovo boldovano govori o tebi koliko si iskompleksiran.
Sama činjenica da si se opet vratio na svoju poruku da dodaš ovo boldovano govori o tebi koliko si iskompleksiran.
![]()
imamo komplekse....
Delije su opsednute Stojkovicem ne znam samo dokle ce,a grobari su me razocarali ovim dupelizackim saopstenjima..smeta im sto cigani napadaju Stojkovica a zaboravili su sta su oni radili sa Gurovicem,zaboravili su da je Guroviceva zena trudna morala da bude pod prismotrom policije 24 sata!I jedni i drugi su bruka Srbije!Lepo je biti Firmas,ne znate koliko!
Šta je to "Firmaš"?