Leka.
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto da se igra bez publike? Za koga se onda igra fudbal. Za ptice? Neka budu navijaci ali da ih svuku do gole koze pre nego udju na tribinu.
Odbrana busna kanta bez Krstajica...
Bez Krste sam i očekivao ovakvu odbranu...
Ali bez Klea ovakav napad nisam...
Odmah sam znao, čim je prvu utakmicu za prvi tim odigrao, da će biti veliki igrač (Marko Šćepović), a to je sada i dokazao!!!
Boja me je onim zaobilaženjem bacio na kolena...
A Stojke ni jedan gol neće nositi na duši, ali su tek sada Stanković i Jovanović pokazali kakve su rupetine, ne znam dokle ćemo ih pravdati na neiskustvo i davati im još jednu šansu, a mečevi godine predstoje, iz Brage se mora odneti tri boda, a po svemu sudeći i sa Marakane!!!
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ja mislim da je ovakvo razmisljanje pogresno. Uvek se treba nadati i ici na pobedu, ali reci da moramo da pobedimo predstavnika Portugala koji je izbacio Sevilju je, ja mislim, neozbiljno. Posle kad, ne daj Boze, izgubimo, bice "nasi slepci nisu u stanju nikoga da pobede". Za mene je najvaznije ne izgubiti kuci od Brage i Sahtjora. Osvojiti titulu pod obavezno, kupiti par dobrih igraca kako se vec najavljuje, pa sledece godine opet juris na ligu sampiona. Spojiti par godina tamo, pa tek onda da pricamo kako smo nesto uradili. Nerealno je ocekivati sa ovakvim timom, i sa neiskusnim igracima, a realno i slabijim od protivnika, ocekivati pobedu uopste, a kamoli na gostovanju Bragi.
Hocu reci, ovi momci na celu sa Stanojem su realno napravili PODVIG ulaskom u ligu sampiona. Ne treba se time zadovoljiti, i ici sa belom zastavom, ali nisu zasluzili kritike makar imali dva boda na kraju.
Izvinjavam se zbog preterivanja u prethodnom postu, tek sam sad shvatio šta sam napisao...
Ali realno bi bilo loše da izgubimo u Portugalu, ne moram govoriti da ih je uništio Arsenal, ali da ih je Šahtjor u gostima razbio, isti taj koji je pobedio na jedvite jade naš bušan tim, zašto i mi ne bismo krenuli tamo da im otkinemo bodove???
I remi bi bio podvig, a svoj klub nikada ne bi kako si ti naveo kudio, pojedince bih, kada bi izgubili, od tima koji nije dao gol, a primio 9 u prve dve utakmice...
Ipak potom sledi večiti derbi, koji će možda odlučiti i šampiona. Cigani će nas razbiti umorne i razočarane ukoliko izgubimo bodove tamo...
Naravo, u pravu si, nisam mislio da na tebe licno da ces ih kuditi, vec zelim da istaknem da se ne stvara pogresna, precenjena slika o nama. A pojedince treba kritikovati, to stoji.
napokon sjajan Scepovic, vec sam pisao da je to decko koji ima sve (visina, brzina, tehnika, snaga) i samo treba da igra hrabrije, njegov drugi gol je ono sto se trazi
Jovanovic i Kizito treba malo da odmore, a steta sto nema Fejse, pa mora reprezentativac da igra, koji je i pored asistencije i gola bio los u defanzivi
sto se tice LS, ove godine je bod realnost, sledece treba da jurimo LS i trece mesto u grupi, onda one tamo mozemo da budemo sigurno treci...
O tome govorim. Najbitnije je osvojiti prvenstvo pet, jer bi to bila cetvrta titula za redom, ne pamtim kada je pre doslo do takvog skora. Spojiti nekoliko ucesca bi bilo ekstra.
Derbi već počeo, "driblaju" se Uprave
Iz Partizana poručuju da neće biti derbija, ukoliko ne dobiju pismene garancije za bezbednost svih članova kluba. U Crvenoj zvezdi se čude i pitaju: "Šta to znači?" Derbi, ukoliko bude odigran, biće jedinstven po nekim nefudbalskim stvarima.
Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, 139. po redu, već je počeo.
Doduše, van terena…
Iako bi meč između dva najbolja srpska tima trebalo da bude odigran 23. oktobra, "trebalo" jer MUP tek treba da uradi i objavi bezbednosnu procenu, koja možda otkaže svetkovinu, uprave dva crveno i crno-belih već su počele da se driblaju.
Posle svega što se dogodilo u Đenovi, kada su navijači Crvene zvezde pokušali fizički da se obračunaju sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem, iz Humske traže pismene garancije od strane Crvene zvezde, FSS i MUP da im na "Marakani" neće faliti "dlaka sa glave" tog, 23. oktobra.
Iz Ljutice Bogdana čude se na ovakve zahteve i poručuju da toga nikada ranije nije bilo, ali ponovo, iz Partizana podsećaju da ranije nije bilo ni fizičkih obračuna sa fudbalerima drugog tima, kao ni pretnji da će završiti u kovčegu sa upaljenom svećom.
Stav crno-belih ostaje čvrst – ili garancije ili ništa od derbija.
"Rekli smo šta smo imali: Želimo pismene garancije za bezbednost najpre fudbalera i stručnog štaba, ali i svih predstavnika Partizana na derbiju. Da li je to nešto novo ili ne, to je već čisto filozofiranje u koje se nećemo upuštati", kaže generalni sekretar crno-belih Darko Grubor u izjavi koju prenose "Večernje novosti".
"Ono što zasigurno jeste novitet u srpskom fudbalu, to je fizički napad na našeg golmana Vladimira Stojkovića u Đenovi i zbog toga bezbednost svih aktera derbija mora da bude na višem nivou nego ikad".
Posle završenog uklanjanja stolica sa južne tribine, u Crvenoj zvezdi nastavljaju da rade na pripremi derbija, ne bi li utakmica protekla bez incidenata. Kao što su najavili, u Ljutice Bogdana radiće zajedno sa policijom, žandarmerijom, vatrogascima, čak i specijalnim jedinicama.
Nažalost, umesto rutine, klubovi su došli u situaciju da praznik fudbala organizuju ujedno sprečavajući mali građanski rat. Tako i ovaj 139. derbi verovatno će oboriti rekord ne po broju navijača, nego broju policajaca i redara.
Na "Marakani" još ne znaju šta u Partizanu podrazumevaju pod pismene garancije, i zato ne žele da se igraju gluvih telefona preko medija, već čekaju ponedeljak i prvi sastanak sa predstavnicima iz Humske. Organizator mora da garantuje gostima i službenim licima bezbednost od ulaska na stadion, u prostorijama, svlačionicama, restriktivnom prostoru, na terenu tako da u Zvezdi ne znaju koju još vrstu garancija traži Partizan, pišu Novosti.
U ponedeljak, crveno-beli će se sastati sa komesarima za bezbednost Partizana i Zajednice superligaša, predstavnicima policije i vatrogasaca, a biće prisutan i predstavnik FSS. Procena MUP Srbije trebalo bi da se stigne u utorak ili sredu i umnogome će zavisiti od koraka koji budu preduzeti.
Za sada planirano je sledeće:
- Smanjenje kapaciteta stadiona na oko 30.000 gledalaca;
- Skinute stolice sa tribine gde će biti gostujući navijači;
- Napravljene dve tampon zone na južnoj tribini, prema "istoku" i "zapadu", u kojima će biti smeštena policija;
- Meč će biti pomeren u dnevni termin, od 13 časova;
- Navijačke grupe Crvene zvezde i Partizana biće razdvojene i oko stadiona;
- Broj policijskih snaga i drugih organa reda biće četvorostruko veći nego obično i iznosiće oko 5.000 ljudi, što je do sada nezabeleženo na sportskim događajima;
- Posle provere stadiona, koja će biti obavljena sa psima i uređajima za detekciju metala i eksplozivnih naprava, "Marakana" će biti hermetički zatvorena 24 časa.
U Ljutice Bogdana nadaju se da će na ovaj način uspeti da spreče nemire pre, za vreme i posle utakmice i da će ona biti odigrana.
"Odluku od MUP očekujemo u ponedeljak ili utorak. Cela Evropa će pratiti šta se u subotu dešava u Beogradu na derbiju, moramo da pazimo kakvu ćemo sliku poslati u svet. Neki novi problemi i incidenti imali bi ozbiljne posledice po srpski fudbal", tvrdi Grubor.
Pa tako ce biti i na JNA...Zasto cuvati dodatno delije,kada se zna da nece razvaljivati sopstveni stadion...A i u tom prostoru izmedju tampon zona bez stolica ce biti barem 7000 ljudi...
Kako je namazan StanojevicA novinari kao ovce primaju se na sve sto treneri kazu. Covek rekao bice 6-7 promena za Bragu, a sve novine pisu kako Stanoje pobesneo, kako igraci nista ne valjaju, kako zbog toga menja vise od pola tima. Pisu da ce biti 6-7 promena zbog lose igre, a to nema veze s vezom. Krstajic sigurno igra, Lazevski i Stevanovic (jao nama) imaju prednost na svojim pozicijama, dok Savic menja Jovanovica zbog suspenzije. To je 4 zamene u odnosu na Smederevo. Dalje, Kleo sigurno igra, to je 5, za Kamaru sam 90 posto siguran da igra, to je 6, i ostaje samo da se vidi da li ce igrati Boja ili Iliev.
Znaci, i da smo pobedili 10:0, opet bi covek izvrsio toliko izmena.