Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Ma nek' povampire Dragana Stojisavljevica ili Darka MalticaA zamenu za Necu ''agency model'' Tomica je tesko naci...Malo je dobrih,a jeftinih krila...

Nego,kako "Zurnal" javlja:
Повратак Мореире
![]()
После месец дана паузе и девет узастопних утакмица на којима није био ни у протоколу, Алмами Мореира враћа се у конкуренцију за први тим Партизана. Дан после меча са Арсеналом, који је посматрао са трибина, Португалац је играо за резерве црно–белих у Лиги других тимова, и по свим оценама био најбољи на гостовању у Младеновцу (2:1).
– Спреман сам, могу да играм – објаснио је Мореира уочи јучерашњег поподневног тренинга. – Једини разлог што сам оволико дуго одсуствовао је повреда, ништа друго није у питању, никаква афера, спор са било ким. Само ме је бол у мишићу спречавао да тренирам максималним интензитетом, али то је сад прошлост.
У међувремену су Београдом кружиле разне приче, почело је гласинама како није повређен, а наставило се онима да намерно неће да тренира и игра док му се не исплате дуговања. Клуб није ни потврдио ни демантовао такве приче, само је тренер Александар Станојевић после меча са Арсеналом замолио новинаре да га у будуће о Мореири не питају.
– Жао ми је што су неки новинари у последњих месец дана само ружне ствари писали о мени. Њих су занимале афере, а њих нема. У Србији сам три године, сматрам да су у том периоду људи могли да се увере какав сам професионалац и никад не бих дозволио себи да лажирам повреду – истакао јеМореира.
Да ли ће играти против Војводине, сад зависи само од тренераСтанојевића.