ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi jel dobio ko od vas ulaznicu? Ja sam narucio u ticketline-u u sapcu, medju prvima za istok ili zapad svejedno gde medjutim evo kasni vec dva tri dana, ovi iz beograda stalno kazu "Evo sad bas pakujemo i saljemo" ali ta prica traje vec dva dana, pa me zanima da li je neko od vas stigao do ulaznice? Ili da cimam neke krupnije zverke da mi ostavljaju karte :O

Ja sam odustao od LS.Prvo,znao sam da ce jug i sever odmah planuti i da tu nemam nikakve sanse,a istok mi je skup,obzirom da pored karte,moram da placam i putovanje do BG-a.A kao drugo,to ce da bude sminkeraj i bice raznih individua,skupljenih s koca i konopca,koje namanje interesuje fudbal i Partizan.Ali se zato spremam za Spartak iz Subotice :mrgreen:

Dobar deo vas (i partizanovaca i zvezdaša) ovde s.ere...
Pljujete Stojkovića što je prešao iz Zvezde u Partizan.Mo'š misliti...nije ni prvi ni poslednji...
Nisam ja neki stručnjak pa da se ne bi pravila pametna ovde,htedoh samo da pitam ove što za Stojkovića viču da je izdajnik,al' iskreno da kažete...Jel vi ne biste prešli iz Zvezde u Partizan (ili u bilo koji klub) da vam ponude više para nego što ste ranije primali + da igrate u Ligi šampiona ?! Zamislite da ste igrač,a ne navijač...

Citam neke komentare sa pojedinih sportskih sajtova;likovi vec nude pakete za jug i sever za 10 soma :hahaha: Mada,ima svakakvih tipova,koji bi za kartu dali sve zivo.Poznata je prica za jednog navijaca Partizana,koji je da bi gledao Partizan-Lacio na JNA,dao Yuga za kartu :mrgreen:

pa ako je bio neki razdrndani jugić, razumem ga potpuno :lol:
fenomenalni Lacio, sa preskupim timom, dolazi posle 0:0 u Rimu .... a pre toga izbacili Njukasl ....

Pljujete Stojkovića što je prešao iz Zvezde u Partizan.Mo'š misliti...nije ni prvi ni poslednji...
Nisam ja neki stručnjak pa da se ne bi pravila pametna ovde,htedoh samo da pitam ove što za Stojkovića viču da je izdajnik,al' iskreno da kažete...Jel vi ne biste prešli iz Zvezde u Partizan (ili u bilo koji klub) da vam ponude više para nego što ste ranije primali + da igrate u Ligi šampiona ?! Zamislite da ste igrač,a ne navijač...

Mnogi ga pljuju zbog one izjave gde je izjavio kako ne bi presao u Partizan ni za milion dolara. Ali *** bilo je drugacije tada ko bi mislio da ce on godinama nakon toga biti rezerva i vuci se od kluba do kluba gde opet nece braniti.Ovaj potez zato i ne iznenadjuje toliko i ja mu zelim srecu i da se sto pre vrati na gol Srbije.

:klap:

...није све у парама, новцу, материјалном....:roll:

poster-pierre-boya.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back