ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kretenski naslov u sportalu "Krstajic teze povredjen". Ne kazem da je naivna povreda nosa, ali mislim da ce igrati sa maskom. Ne bi bio ni prvi ni poslednji.

Postujem rotaciju koju pravi Stanojevic, ali mogao je danas da odmara Ilica, Krstajica i Klea. Boja bi opet dao ove golove (jer oni nisu ucestvovali u akcijama), tako da bismo i bez njih sigurno pobedili.

Postujem rotaciju koju pravi Stanojevic, ali mogao je danas da odmara Ilica, Krstajica i Klea. Boja bi opet dao ove golove (jer oni nisu ucestvovali u akcijama), tako da bismo i bez njih sigurno pobedili.
slazem se mislim da je velika greska da rizikuje sa 3 kljucna igraca Krstajicem, Ilicem i Kleom protiv Rada. Ja sam bio ubedjen da ce se Kleo povrediti na ovoj utakmici, hvala Bogu nije ali zato jeste Krstajic. I sta cemo sad ako on ne bude igrao ne igra nam 3 od 4 standardna igraca odbrane. Ne smem ni da pomislim kako ce Eduardo da se seta pored Stankovica i Savica.

Tek sad vidim kolko je jadna liga,Boja u Grenoblu je za celu sezonu dao jedan gol a evo u Partizan na mecu sa Radom dva. :rtfm: :dash: :dash: :dash:
to uopste ne mora da ima veze sa ligom.

argumenti:

1. Grenobil je bio na zacelju tabele tako da je Boja u Grenobilu dobijao manje lopti dok ovde igra za prvaka u kome prirodno dobija vise lopti na utakmici
2. Nije dao ove golove danas zato sto je slaba liga vec zato sto je ekstra motivisan sto se vratio i da popravi los utisak
3. Boja je imao golgeterski post u nasem prvenstvu od 2 godine, pa je onda presao u Rapid Bukurest i na prvoj utakmici u Rumunskoj ligi dao 3 gola. I jel to znaci da je nasa liga prema tome jaca od Rumunske??

to uopste ne mora da ima veze sa ligom.

argumenti:

1. Grenobil je bio na zacelju tabele tako da je Boja u Grenobilu dobijao manje lopti dok ovde igra za prvaka u kome prirodno dobija vise lopti na utakmici
2. Nije dao ove golove danas zato sto je slaba liga vec zato sto je ekstra motivisan sto se vratio i da popravi los utisak
3. Boja je imao golgeterski post u nasem prvenstvu od 2 godine, pa je onda presao u Rapid Bukurest i na prvoj utakmici u Rumunskoj ligi dao 3 gola. I jel to znaci da je nasa liga prema tome jaca od Rumunske??

1.I Ljuboja je igrao u isti taj tim,sa istim igracima pa je dao 10 gola,a jedan od njih je dao za minimalnu pobedu protiv Liona ;)
2. :hahaha: Sta ti je motivacija u pi*ku materinu.
3.Mislim,skor mu je za svaku pohvalu,pojedini stoperi cesce tresu mreze......a ni u Rapid mu nisu cvetale ruze,na 32 meca je dao 8 gola.:rtfm:

1.I Ljuboja je igrao u isti taj tim,sa istim igracima pa je dao 10 gola,a jedan od njih je dao za minimalnu pobedu protiv Liona ;)
2. :hahaha: Sta ti je motivacija u pi*ku materinu.
3.Mislim,skor mu je za svaku pohvalu,pojedini stoperi cesce tresu mreze......a ni u Rapid mu nisu cvetale ruze,na 32 meca je dao 8 gola.:rtfm:
pa u Srbiji su mu tek manje cvetale ruze. Znaci u Srbiji nije dao gol 2 godine a u Francuskoj godinu dana. Ako tako gledas onda je Srpska liga jaca od Francuske.

1. samo mi nemoj Ljuboju da spominjes molim te :)
2.motivacija ti je najvaznija, kako u zivotu tako i u fudbalu.

Poslednja izmena:
Da je Srpska liga bolja od Francuske on bi ovde igrao u Cukaricki i Hajduk iz Kule a u Francusku za Bordo,Marsej ili Lion...a ne obrnuto...
pa ti si jacinu lige merio po Bojinom skoru. Prema njegovom skoru je nasa liga jaca od Rumunske a to sigurno nije tacno. Samo ti kazem da ti je merilo lose, i da ako tako gledamo po tome ne mozemo zakljuciti ni da je nasa toliko slaba ni da je Francuska toliko jaka. Znamo svi kako stvari stoje samo kazem da Bojin skor nije merilo toga. Uostalom odkud znas mozda ce mu ovo biti dva poslednja gola, tako je bilo i protiv Lacija.

OK...razumem...ali u svakom slucaju on nebi mogao da prismrdi na klupu u solidnom Francuskom klubu.
pa to se zna, da je kvalitet igrao bi u PSZu a ne u Grenobilu ali nije ni za bacanje. Boja je igrao u tandemu sa Samuelom Etoom na africkom kupu nacija ako se secas i imao je prednost u odnosu na Weba iz solidnog tima spanske lige.

Poslednja izmena:
Dobar deo vas (i partizanovaca i zvezdaša) ovde s.ere...
Pljujete Stojkovića što je prešao iz Zvezde u Partizan.Mo'š misliti...nije ni prvi ni poslednji...
Nisam ja neki stručnjak pa da se ne bi pravila pametna ovde,htedoh samo da pitam ove što za Stojkovića viču da je izdajnik,al' iskreno da kažete...Jel vi ne biste prešli iz Zvezde u Partizan (ili u bilo koji klub) da vam ponude više para nego što ste ranije primali + da igrate u Ligi šampiona ?! Zamislite da ste igrač,a ne navijač...

koliko vise,ja mislim da on prima isto kao u Sportingu ( :dash:) tj. oni daju jedan deo a Partizan drugi,takodje sta znaci njemu 100-200 000 evra,to bi meni znacilo ali njemu sigurno ne posto ima vremena za zaradu vecu. Spomenula si Ls ,a to cemo tek videti,sta ako primi xxx komada i obruka se ,sta onda znaci LS. Jedan Ljajic ili Tosic nisu igrali u LS pa opet su super prosli :rtfm:Znaci jasno je nema opravdanja za ovaj njegov potez :mrgreen:

...aha....OK...sve u svemu kako je dosao kao slobodan igrac nije los...mozda mune jos po neki u nasu ligu....ali za Evropu SLABO!!!

Mislim da pravilno razmisljaju iz uprave sto su ga doveli. Jer, treba neko da igra i nasu ligu. E sad, znam da smo svi voleli da dodje neko tipa Mutu ili Fonlanten, pa da Iliev igra vise u nasoj ligi, ali sta je tu je. U svakom slucaju, ne skodi kao zamena, doveden za dzabe, a protiv jadnika iz nase lige ce uvek biti dobar. Mada, potajno se nadam da ce dati pobedonosni gol protiv Sahtjora u 90-om minutu :D

koliko vise,ja mislim da on prima isto kao u Sportingu ( :dash:) tj. oni daju jedan deo a Partizan drugi,takodje sta znaci njemu 100-200 000 evra,to bi meni znacilo ali njemu sigurno ne posto ima vremena za zaradu vecu. Spomenula si Ls ,a to cemo tek videti,sta ako primi xxx komada i obruka se ,sta onda znaci LS. Jedan Ljajic ili Tosic nisu igrali u LS pa opet su super prosli :rtfm:Znaci jasno je nema opravdanja za ovaj njegov potez :mrgreen:

Ko kaze da ce primiti xxx golova? Pricas o tome sta bi bilo kad bi bilo a ne sta moze ili sta je realno. Mozda ne primi ni jedan, jeste tesko ali nije nemoguce. Ko bi rekao da nece primiti gol protiv Nemacke? Decko mozda postane veliki igrac posle velikih meceva bas kao Keselj u kosarci gde je dokazao tek u najtezim utakmicama da je igracina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back