ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On je neki vezni, cini mi se zadnji, nesto kao Petrovic.

Ja mislim da je on ofanzivni vezista,kao Sale ili Dr.Mo...Nego,nikako da naletim na neku utakmicu Aresenala na TV-u,pa da ih malo "skautiram" i da vidim koliko su jaki ove sezone...Vidim da Sport klub + daje njihov mec sa Boltonom u subotu,pa je to odlicna prilika da se vidi "strasni" Arsenal na delu :mrgreen: A u nedelju je na programu derbi portugalskog sampionata Porto-Braga,pa da vidimo i Portugalce na delu...;)

Poslednja izmena:
Stanojević: Hoću zveri i ubice

00034867.jpg

Aleksandar Stanojević trener fudbalera Partizana poznat je kao emotivan stručnjak. Tako je tokom utakmice protiv Hajduka prošle subote u jednom trenutku kada mu je „roletna pala" počeo da viče, da cepa sako i na kraju kao finale Stanojević je šutnuo bočicu sa vodom. Glavni krivac za ove reakcije bio je Marko Šćepović mladi napadač crno-belog tima.

- Nije bilo loše namere u tom potezu. Energičan sam tip, bilo mi je stalo da postignemo treći gol. Osim toga u protivničkom šesnaestercu moji igrači moraju da se ponašaju poput zveri, da reaguju brzo i odlučno, da ih odlikuje instinkt ubica. Odlukom da uposli Klea umesto da šutira Šćepović je pokazao veličinu ličnosti, jer nije sebičan, samo mu je skrenuta pažnja da ubuduće reaguje drugačije - kazao je Stanojević za Sportski žurnal.

:worth: Kakva slika :mrgreen:

Pa nego šta, onakve golčine se retko viđaju!!! :worth:

On je neki vezni, cini mi se zadnji, nesto kao Petrovic.

Napredovao je Miljkovic od onog meca sa Sampdoriom pre 2 godine.

Jesi li siguran, ja sam mislio da on igra u odbrani :?:

Ja sam to tek kod Stanojevica video. Gde postoji razlika izmedju desnog i levog stopera :dontunderstand: Kad je igrac levonog, i jos sa solidnim pasom i pregledom igre kao sto je Krstajic, onda je bolje da igra levog, ali nije to bek pa da se vidi tolika razlika. Treba da igraju dva najbolja stopera.

Savić je najveći talenat... A Voja je još uvek nesiguran, iako se protiv Anderlehta videlo da ima veliki potencijal (ne mislim na penal), u ligi je mnogo puta kiksirao, i to mora da popravi, ali ne u Ligi šampiona.

A sećate li se Siniše Stevanovića, desnog beka koji je prošle sezone često bio i starter u Patizanu? Dečko mi se mnogo sviđao, a oterali su ga u Spartak, koliko je on samo sigurniji od svog prezimenjaka... :(

Pa nego šta, onakve golčine se retko viđaju!!! :worth:

Ретко се виђају и онаква три билмеза што гледају док противнички центрфор пимплује лопту у 16 метара.

Али што јесте јесте, гол је за антологију па таман да га је дао и на тренингу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back