Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ŠtoperMiljković u Ligi šampiona?
Ne znam kako je odigrao u subotu, ali znam kako je u LE...
Čekaj, a na kojoj poziciji igra Matija Nastasić???
Štoper
Запад 100 евра.
A Darko Brašanac?
Сама средина трибине,скроз горе,испод ложе.Ma sutra cu uzeti, rekao je da dodjem sutra pre podne i da nije frka za zapad... Mislim mora ostati bar jedno mesto, ali ja bih da budem u gornjim redovima...
jel zna neko jel Ivica Kralj zavrsio karijeru ili jos brani za Spartak iz Trnave???

De se njega seti......Brani jos u Trnavu...
Kakve je on ludacke golove primao u karijeri
Sto pitas za Kralja da nece i on da se vrati???Ја сам и даље за монархијуDe se njega seti......Brani jos u Trnavu...
Kakve je on ludacke golove primao u karijeri
![]()
Sto pitas za Kralja da nece i on da se vrati???

Zato što je Savić desni štoper, a Voja lijevi.a zasto Savic ima prednost u odnosu na Voju Stankovica?? Zasto se on ne spominje za Shahtjor??
On je neki vezni, cini mi se zadnji, nesto kao Petrovic.
A u nedelju je na programu derbi portugalskog sampionata Porto-Braga,pa da vidimo i Portugalce na delu...Kleove makazice proglasene za gol nedelje u svetu
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/184328/Goalcom-Kleove-makazice-gol-nedelje

Stanojević: Hoću zveri i ubice
![]()
Aleksandar Stanojević trener fudbalera Partizana poznat je kao emotivan stručnjak. Tako je tokom utakmice protiv Hajduka prošle subote u jednom trenutku kada mu je „roletna pala" počeo da viče, da cepa sako i na kraju kao finale Stanojević je šutnuo bočicu sa vodom. Glavni krivac za ove reakcije bio je Marko Šćepović mladi napadač crno-belog tima.
- Nije bilo loše namere u tom potezu. Energičan sam tip, bilo mi je stalo da postignemo treći gol. Osim toga u protivničkom šesnaestercu moji igrači moraju da se ponašaju poput zveri, da reaguju brzo i odlučno, da ih odlikuje instinkt ubica. Odlukom da uposli Klea umesto da šutira Šćepović je pokazao veličinu ličnosti, jer nije sebičan, samo mu je skrenuta pažnja da ubuduće reaguje drugačije - kazao je Stanojević za Sportski žurnal.
Kakva slika 
Zato što je Savić desni štoper, a Voja lijevi.
Kad je igrac levonog, i jos sa solidnim pasom i pregledom igre kao sto je Krstajic, onda je bolje da igra levog, ali nije to bek pa da se vidi tolika razlika. Treba da igraju dva najbolja stopera.Kleove makazice proglasene za gol nedelje u svetu
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/184328/Goalcom-Kleove-makazice-gol-nedelje

On je neki vezni, cini mi se zadnji, nesto kao Petrovic.
Napredovao je Miljkovic od onog meca sa Sampdoriom pre 2 godine.

Ja sam to tek kod Stanojevica video. Gde postoji razlika izmedju desnog i levog stoperaKad je igrac levonog, i jos sa solidnim pasom i pregledom igre kao sto je Krstajic, onda je bolje da igra levog, ali nije to bek pa da se vidi tolika razlika. Treba da igraju dva najbolja stopera.

Pa nego šta, onakve golčine se retko viđaju!!!![]()
Pa nego šta, onakve golčine se retko viđaju!!!
Jesi li siguran, ja sam mislio da on igra u odbrani![]()