ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krstajić operisan, u ponedeljak odluka o putu u Donjeck

Partizanov kapiten operisan je u subotu uveče na VMA u Beogradu, pošto je u prvom poluvremenu utakmice sa Radom polomio nos. Neizvesno da li će moći da putuje u Donjeck na meč sa Šahtjorom.

krstajic21444020100912072529.jpg

Do povrede je došlo posle sudara Krstajića i Radosava Petrovića tokom prvog poluvremena utakmice sa Radom. Stub odbrane Partizana insistirao je da ostane na terenu, ali je u poluvremenu zbog jakih bolova u glavi morao da ustupi mesto Vojislavu Stankoviću.

Partizanov lekar dr Sead Malićević potvrdio je da je Krstajić sinoć operisan na VMA, ali nije želeo da prognozira da li će moći da se stavi na raspolaganje treneru Stanojeviću za duel sa Šahtjorom u Ligi šampiona.

''Krstajić je sinoć oko 23 sata operisan na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu i za sada nije poznato koliko će oporavak trajati. Još uvek ne znamo da li će moći da putuje u Donjeck, jer moramo da prethodno utvrdimo da li uopšte može da putuje avionom, pošto zbog pritiska u kabini može da dođe do komplikacija kad je ovakva vrsta povrede u pitanju'', izjavio je Malićević.

Ukoliko i bude zaigrao protiv Šahtjora, Krstajić će na terenu morati da nosi zaštitnu masku.

Ne daj se Krdzaaaaaaa...Trebas nam k'o leba u sredu

Koja Pandurovic sine? :eek: On je iz Partizana otisao jos sredinom 90-ih,a ovo je slika iz sezone 1999/2000,po mom misljenju.Stanoje je bio velika rupcaga kao igrac.Inace,secam se da se "istakao" u nasem porazu protiv Spartaka iz Moskve(mislim da je "kumovao" jednom ili cak dva gola Moskovljana)...I opet ono nepisano pravilo da losi fudbaleri postaju odlicni treneri :mrgreen:

U tom slucaju,ovom "zuci" sa desne strane,proricem dobru trenersku karijeru :mrgreen:

Na kojeg misliš? Dvojica su. :mrgreen:

Ljudi, sanjao sam da je bilo 2:2 :) Oni vodili dva nula, a mi stigli golovima Petrovica i autogolom :). Cak sam sanjao i izjave posle meca, i svi nasi su nezadovoljni bodom, hehe. A da, u drugom mecu je bilo 1:1.

tako i ja sanjao noc pre revansa sa Anderlehtom, kako smo ih pobedili 3-2, samo sto je za nas igrao Samuel Eto'o, i dao dva gola :mrgreen: Na kraju i jeste bilo 3-2, al' u penalima...

Iako ne radim u klubu, vec sam kao i vi samo navijac, moram da istaknem nesto. Nije alibi, nisu nikakvi izgovori, ali apelujem da svi mi partizanovci pre pocetka lige sampiona jasno podvucemo crtu i da kazemo da je ovo USPEH. Mi smo sto i neki klub na svetu, a igramo u ligi sampiona. Ako nam se ukaze prilika, svakako da je trebamo iskoristiti i osvajati bodove.

Nadam se makar bodu zbog dobre atmosfere pre svega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back