IONE
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Dje izdajnik bolji od viteza? Ti izdao prije i poslijed, obrljao obraz pred svijetom, pohulio vjeru pradjedovsku, zarobio sebe u tudjina!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije on mali "ČOVEK ", nego su mali navijači FF " C Zvezda " i njeno rukovodstvo. Od trenutka kada ga je Piksi prodao " FK " NANT", nikada niko ni od navijača , a ni od Uprave nije pozvao Stojketa da ga pita kako mu je, kroz kakvu agoniju prolazi. ZBOG čega ga nije "pozajmila FK ""Zvezda", kada su tako brižni za Stojketa.? Inferiorno su gledali kako gubi mesto u reprezentaciji. Zvezdi je bitno da proda svog igrača, uzme pare, i pusti igrače niz vodu. On je profesionalac, otišao je iz " Zvezde" pre četiri god. Ima pravo da igra gde hoće, a ZVEZDA mu nikada nije pružila ruku spasa. Onaj članak u KURIRU na prvoj strani, je odraz stanja u Zvezdi i u tom klubu. STRAŠNO!!!
"ovde nije u pitanju ovaj smrad ...nego mora da se napravi primer od njega ...kako se ubuduce ovakve stvari ne bi ponavljale ..."
Ti si bre bolestan.
"ovde nije u pitanju ovaj smrad ...nego mora da se napravi primer od njega ...kako se ubuduce ovakve stvari ne bi ponavljale ..."
Ti si bre bolestan.
Kamara ce biti prvi reprezentativac iz neke Zapadnoevropske zemlje koji je igrao u nasoj ligi![]()

Igrao je i Ednilson dvije utakmice za Portugal .Kamara ce biti prvi reprezentativac iz neke Zapadnoevropske zemlje koji je igrao u nasoj ligi![]()
Da se podsetimo danas nase tragicno nastradale legende
Otis'o si Dragane, ostala je tuga. Uvek ce te voleti GROBARI sa JUGA !!!
Danas je možda najtužniji dan u istoriji kluba koji mi je u srcu...
Kada je on donosio radosti navijačima Partizana, ja se nisam ni rodio, ali sam nasledio osećanja koja imam prema njemu gledajući stare snimke osetio sam neverovatnu radost što je neko takav postojao...
On će zauvek ostati nedostižan, ali je jedini koji mu se bar približio onaj koji donosi radost danas...
, moze i Dragan Mance.Nadam se da ce se stadion zvati po njemu. Kad postoji Santjago Bernabeu ili Djuzepe Meaca, i cika Daca, moze i Dragan Mance.
Nadam se da ce se stadion zvati po njemu. Kad postoji Santjago Bernabeu ili Djuzepe Meaca, i cika Daca, moze i Dragan Mance.
Citat:
Original postavio splav
Nije on mali "ČOVEK ", nego su mali navijači FF " C Zvezda " i njeno rukovodstvo. Od trenutka kada ga je Piksi prodao " FK " NANT", nikada niko ni od navijača , a ni od Uprave nije pozvao Stojketa da ga pita kako mu je, kroz kakvu agoniju prolazi. ZBOG čega ga nije "pozajmila FK ""Zvezda", kada su tako brižni za Stojketa.? Inferiorno su gledali kako gubi mesto u reprezentaciji. Zvezdi je bitno da proda svog igrača, uzme pare, i pusti igrače niz vodu. On je profesionalac, otišao je iz " Zvezde" pre četiri god. Ima pravo da igra gde hoće, a ZVEZDA mu nikada nije pružila ruku spasa. Onaj članak u KURIRU na prvoj strani, je odraz stanja u Zvezdi i u tom klubu. STRAŠNO!!!
Bravo majstore....
Samo se treba setiti onog nesrecnoga roma Perice Ognjenovica...Cist primer kako FK Mahala voli svoje ex- igrace
Kako nazdravljaju igraci Crvene zvezde?
"Dogodine u Partizanu!
oh taj SPS.. gde bi bili da vas ne gura drzava

"КАКО НАЗДРАВЉАЈУ ФУДБАЛЕРИ ЗВЕЗДЕ???...ДО ГОДИНЕ У ПАРТИЗАНУ."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()