ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije on mali "ČOVEK ", nego su mali navijači FF " C Zvezda " i njeno rukovodstvo. Od trenutka kada ga je Piksi prodao " FK " NANT", nikada niko ni od navijača , a ni od Uprave nije pozvao Stojketa da ga pita kako mu je, kroz kakvu agoniju prolazi. ZBOG čega ga nije "pozajmila FK ""Zvezda", kada su tako brižni za Stojketa.? Inferiorno su gledali kako gubi mesto u reprezentaciji. Zvezdi je bitno da proda svog igrača, uzme pare, i pusti igrače niz vodu. On je profesionalac, otišao je iz " Zvezde" pre četiri god. Ima pravo da igra gde hoće, a ZVEZDA mu nikada nije pružila ruku spasa. Onaj članak u KURIRU na prvoj strani, je odraz stanja u Zvezdi i u tom klubu. STRAŠNO!!!

Pod Zvezdom se ne podrazumevaju mafijasi i mufljuzi koji joj sede u upravi!

Ali sve to govori o stojkovicu (kao malom coveku, koji se prodaje za pare) i o Patlidzanu... E hoce da postane Zvezda, al' NE MOZE!!! Dzaba Vam sve to, vi ste i dalje kompleksaski klub koji ce zauvek biti manji od Zvezde...:) Cuj, hteli i Lazetica, Kastilja, Mrdju...:hahaha: Pa mene bi bilo sramota kad bi dosao neki Patlidzanom igrac u Zvezdu... A vi se kunete u njega. A prodace vas prvom prilikom, videcete (mislim na Klea).

Profesionale karijera traje 10 god. Što zarade za to vreme, to im je sve. Treniraj ti po kiši, snegu, na temperaturi od 40 stepeni, zarad ljubavi. Ti očigledno neznaš šta je profesionilazam? To bi isto bilo, kada bi glumac prešao iz narodnog pozorišta u jugoslovenskog, ili profesor iz Gimnazije kada bi prešao u Tehničku školu. Neznaš Ti ni ništa? Ljudi koji rade u sportu, a jednostavno su osvetoljubivi, netreba da rade u sportu.

Sto takav obmanujuci naslov? Otisao je na pripreme svoje reprezentacije, a ne iz kluba.

Zna se ciji je taj "Sportal" i kakve vesti plasira...Elem,mislim da ce se ta situacija sa Doktorom izgladiti i nema potrebe dizati nepotrebnu frku oko toga...Glavni krivac za sve sto se zakuvalo oko Moa je Snajder,koji je napravio celu frku zato sto nece da da Doktoru primanja koja zasluzuje...

Mislim da ce Moreira definitivno grejati klupu. Siguran sam i da ce Petrovic biti prva postava, tako da ce pored njega igrati ili Smiljanic ili Kamara, zavisno od forme.

Verovatno si u pravu...Da se ja pitam,taj Petrovic bi grejao klupu Smiljanicu i Kamari,ali je ocigledno u necijem interesu da se Raca proda i uzmu neke vece pare za njega...Mislim da Petrovic mnooooogo usporava igru i da mnogo manje "grize" nego sto to treba da radi igrac na njegovoj poziciji...

Samo ne znam odakle Snajderu on pade na pamet.... jaoj, koje su stipse u upravi. Udju u LS, naprave ogromne pare (za nase klubove) i opet se stiskaju. Stvarno tuzna situacija u kojoj se nalaze klubovi sa nasih prostora. Al nema veze, bitno da oni plivaju u parama.

Pu, ***** ti ja nas fudbal.... uvek ce mo kao klosari da idemo u Evropu...

Stanojevic se uzda da ce Kleo davati golove. Boja bi mogao da bude pojacanje, koliko god to zvucalo nelogicno :) Ako uspe da koristi snagu, duel igru, da pomaze u skoku u odbrani, moze da bude koristan. Verovatno nece biti efikasan, za to sluzi Kleo, ali ako bude igrao za tim, i ispuni ono sto se od njega ocekuje u igri, meni nece smetati da ima statisticki los ucinak. Naravno, dokle god Kleo daje golove. Nazalost, kad on stane, stajemo i mi sa napadom, jer Boja i Iliev nisu bas gogleteri za evropu.

Profesionale karijera traje 10 god. Što zarade za to vreme, to im je sve. Treniraj ti po kiši, snegu, na temperaturi od 40 stepeni, zarad ljubavi. Ti očigledno neznaš šta je profesionilazam? To bi isto bilo, kada bi glumac prešao iz narodnog pozorišta u jugoslovenskog, ili profesor iz Gimnazije kada bi prešao u Tehničku školu. Neznaš Ti ni ništa? Ljudi koji rade u sportu, a jednostavno su osvetoljubivi, netreba da rade u sportu.

ma nek si prešo bre, stojke:ok:

klinci od 16-17 god prelaze za milione evra,tako da karijera danas traje sigurno 20 godina,posebno najboljih igraca , imaju gde i sa 36-37 god, primeri jednog Anrija i drugih to govore,na Bliskom istoku stalno traze istrosene zvezde iz Evrope.ponuda klubova postaje sve veca,jedan Serif (Moldavija) ili Leh (polj) su finansijski sve jaci i nasi igraci mogu bez problema i u te klubove npr. sto do sada nije bio slucaj.Pricas o ljubavi u sportu,o zaradi, a koliko je ljudi u srbiji (i kojekuda) koji ne primaju plate godinama ili primaju 200-300 evra a rade isto teske poslove u odnosu na ovo besumucno udaranje lopte 90 minjta, a ovima je malo 20 000 mesecno (kao ovom kome necu ime vise nikad spomenuti jer je izdao grad iz koga sam,a ovde je veruj mi razocarenje najvise izrazeno

Stanojević: Ne odustajem od Moreire, igraće za B tim

Trener Partizana Aleksandar Stanojević objasnio je da se Almami Moreira u ovom trenutku ne ponaša kao da je deo tima, ali da svi u Humskoj s nestrpljenjem očekuju „starog doktora Moa". Mladi stručnjak istakao je da od gostovanja Anderlehtu postoje problemi u odnosu s jednim od najiskusnijih fudbalera.

STANOJEVIC-1.jpg

Upečatljiva je bila situacija u avionu po povratku iz Brisela, kada je Moreira s kačketom preko očiju i slušalicama u ušima „bojktovao" radovanje saigrača zbog plasmana u Ligu šampiona.

- Sve što sam imao, rekao sam mu pred svim igračima. Svi su videli njegovo ponašanje u avionu, a takav je bio u svlačionici, uoči meča u Briselu, dan pred utakmicu... Jednostavno, nije bio deo kolektiva. Na sve što sam mu rekao nije imao odgovor, samo je sagnuo glavu. Jedva čekamo da bude opet deo naše priče - na treninzima, pre i posle utakmice, u svlačionici, na zajedničkom ručku, da tu pokaže da je deo Partizana. Dobio je poziv da igra za Gvineju Bisao i od mene dozvolu da se javi selektoru, pošto ne može da igra zbog povrede. Ne pada mi na pamet da iz negativnog ugla gledam na to što nikad do sad nije prihvatao taj poziv - rekao je Stanojević.

Boja mi je rekao da se uozbiljio

Trenera Partizana Stanojevića nimalo ne brine izjava Pjera Boje da će novajliju iz Helsinkija Mohameda Kamaru upoznati sa životom u Beogradu.

- Pre potpisivanja ugovora objasnio sam Boji dve stvari. Prvo sam mu rekao da su Iliev i Kleo u velikoj prednosti i da će se za svoju minutažu boriti s klupe s Markom Šćepovićem. A onda sam mu objasnio da su drugačija pravila ponašanja nego ranije. Nema izlazaka noću, osim kad je čitava nedelja slobodna, pa u subotu posle utakmice može da ostane u gradu. Inače, izlasci redovnim danima su do ponoći. Odgovorio mi je da se uozbiljio, a čuo sam i da mu dolazi žena... Tako da me ne brinu najave da će „brinuti" o Medi - nasmejao se Stanojević.

Trener Partizana smatra da Moreira nema razloga za nezadovoljstvo, ali ne krije ni da Portugalac kod njega ima povlašćen status u odnosu na pojedine prvotimce.

- Kada klub želi da eliminiše nekog igrača, onda mu ne isplaćuje pare, pošalje ga da trenira sa strane... Moreira to nijednog momenta nije doživeo i ne postoji razlog za ovakvo njegovo ponašanje. Rekao sam mu da je Partizan iznad svega. Svi igrači moraju da imaju identičan odnos prema klubu, dresu, navijačima. Ali, moj odnos nije isti prema svim igračima i normalno je da će Moreira imati određene privilegije.

STANOJEVIC-2.jpg

Želim samo da bude maksimalno motivisan na treningu, kao što je bio ranije. Forma nije bitna, samo zalaganje. Ako bude razmišljao u tom pravcu i bude deo Partizana kao što je bio uvek do sada, onda će najozbiljnije konkurisati za tim. Možemo da odemo i u drugu krajnost, ali to niko ne želi i nikome to nije u interesu - rekao je on.

Stanojević je najavio da će Moreira, kada se oporavi od povrede, formu morati da potraži i igranjem za B tim.

Medo debituje u subotu

Aleksandar Stanojević želeo bi da već u subotu na teren pošalje Mohameda Meda Kamaru, pošto će izostankom Petrovića biti upražnjeno mesto u veznom redu.

- Specifična je situacija s njim zbog svega što mu se izdešavalo. Treba sada ući u njegovu glavu i videti kako razmišlja. Voleo bih da počne već protiv Kule, ali prvo da na treninzima vidim kako se snašao - rekao je Stanojević.

- Svaki igrač koji u prvom timu ne bude imao minutažu, igraće za B tim. Nema šanse da Moreira odbije takvu opciju! O tome ne razmišljam uopšte, samo me brine da li će na treningu biti 100 odsto motivisan i onakav kakvog ga znam. Ako Krstajić sutra ne bude trenirao mesec dana, pa, igraće i on za B tim i tu nema pogovora - istakao je Stanojević.

Ovaj covek je car...:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back