ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za sad ovaj Stanojevic stvarno maksimalno postn covek
prijatno osvezenje
sto se tice Moa, valjda ce se srediti to, izdrzao je proslu sezonu sa snajderom, valjda ce i ovu
sto se tice Boje, on nikako ne moze da nam bude pojacanje, pa cak ni onako kako misli dule
nama treba neko kao Romendal, brz, prodoran, jednostavan, a ne neko kao Boja, koji sve to nije

Nije on mali "ČOVEK ", nego su mali navijači FF " C Zvezda " i njeno rukovodstvo. Od trenutka kada ga je Piksi prodao " FK " NANT", nikada niko ni od navijača , a ni od Uprave nije pozvao Stojketa da ga pita kako mu je, kroz kakvu agoniju prolazi. ZBOG čega ga nije "pozajmila FK ""Zvezda", kada su tako brižni za Stojketa.? Inferiorno su gledali kako gubi mesto u reprezentaciji. Zvezdi je bitno da proda svog igrača, uzme pare, i pusti igrače niz vodu. On je profesionalac, otišao je iz " Zvezde" pre četiri god. Ima pravo da igra gde hoće, a ZVEZDA mu nikada nije pružila ruku spasa. Onaj članak u KURIRU na prvoj strani, je odraz stanja u Zvezdi i u tom klubu. STRAŠNO!!!
:worth: Bravo majstore....
Samo se treba setiti onog nesrecnoga roma Perice Ognjenovica...Cist primer kako FK Mahala voli svoje ex- igrace :per:

Mamu im njihovu,sta se sada stiskaju za pare a usli su u LS? Ako sada nece kupovati kada im je najpotrebnije u borbi za titulu i u LS kada ce? Mada cuo sam da se pare od LS dobijaju tek kad se zavrsi ucestvovanje u njoj:roll: I gde su zvucna pojacanja Djuro ?:roll: Nemam nista protiv Boje ali gde su ovi sto si obecao? Mada rekao je Stanojevic jos pre 2,3 nedelje da ce na zimu bolje funkcionisati i dovoditi dobre igrace.:cool: Ovo je (barem kod mene) poslednja sansa za njih da vise ne lazu i dovedu nekog dobrog na zimu..Ako ni tad ne dovedu,nadacu se samo uspesima tima,za Djuru me boli.....

za sad ovaj Stanojevic stvarno maksimalno postn covek
prijatno osvezenje
sto se tice Moa, valjda ce se srediti to, izdrzao je proslu sezonu sa snajderom, valjda ce i ovu
sto se tice Boje, on nikako ne moze da nam bude pojacanje, pa cak ni onako kako misli dule
nama treba neko kao Romendal, brz, prodoran, jednostavan, a ne neko kao Boja, koji sve to nije

Definitivno su tvoji argumenti jaci od mojih, ja se vise nadam nego sto verujem u Boju :) Sto se tice igraca tipa Romedal. Nama to igra Tomic. Ocigledno da Stanojevic i uprava ne zele da mu nadju adekvatnu zamenu, zele da ga forsiraju maksimalno, jer mu je ovo verovatno poslednja sezona.

Definitivno su tvoji argumenti jaci od mojih, ja se vise nadam nego sto verujem u Boju :) Sto se tice igraca tipa Romedal. Nama to igra Tomic. Ocigledno da Stanojevic i uprava ne zele da mu nadju adekvatnu zamenu, zele da ga forsiraju maksimalno, jer mu je ovo verovatno poslednja sezona.

pvenstveno sam mislio na nekoga ko moze da zameni Ilijeva
Ilijev tesko da moze vise od 25 minuta da igra na nivou LS

Ja se uzdam u Saleta Stanojevića, pravog Trenera, da će uspeti da će moći napraviti nezamislivi uspeh i sa sastavom koji to u realnosti ne bi mogao nikako, da će od Babovića, Boje, Ilieva, Stevanovića (da ne kažem i Radiše...:mrgreen:), napraviti igrače, a vratiti Bogunovića, Moreiru, Petrovića, Kizita u staru formu... I uveren sam da će to uspeti, barem što se ovog drugog tiče... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back