ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije on mali "ČOVEK ", nego su mali navijači FF " C Zvezda " i njeno rukovodstvo. Od trenutka kada ga je Piksi prodao " FK " NANT", nikada niko ni od navijača , a ni od Uprave nije pozvao Stojketa da ga pita kako mu je, kroz kakvu agoniju prolazi. ZBOG čega ga nije "pozajmila FK ""Zvezda", kada su tako brižni za Stojketa.? Inferiorno su gledali kako gubi mesto u reprezentaciji. Zvezdi je bitno da proda svog igrača, uzme pare, i pusti igrače niz vodu. On je profesionalac, otišao je iz " Zvezde" pre četiri god. Ima pravo da igra gde hoće, a ZVEZDA mu nikada nije pružila ruku spasa. Onaj članak u KURIRU na prvoj strani, je odraz stanja u Zvezdi i u tom klubu. STRAŠNO!!!

O kakvoj agoniji ti govoris covece ? Secam ga se sa crnogororskog primorja pre 3,4 godine ...on i Vlada Radmanovic(LA Lakers) na jahti sa 10 cica oko njih,Hju Hefner style,a ovaj Juda ih taslaci sve u sesnaest ko Roko Silfredi !!! Agonija...tek mu sledi golgota ...ima da bude ko zasticeni svedok u Bg-u narednih godinu dana,a verovatno ce i zavrsiti kao neki od njih ...spaljen s tekucinom iz kanistera kraj auto -puta ...

Glodari izgleda ne kapiraju neke stvari(sto i nije nista cudno) ...ovde nije u pitanju ovaj smrad ...nego mora da se napravi primer od njega ...kako se ubuduce ovakve stvari ne bi ponavljale ...

"ovde nije u pitanju ovaj smrad ...nego mora da se napravi primer od njega ...kako se ubuduce ovakve stvari ne bi ponavljale ..."

Ti si bre bolestan.

Pa to im je valjda način da ekipu drže na okupu. Ako neko pobegne sa broda koji tone udri po njemu, ubij ga, polij benzinom i zapali. Mnogo su jaki kad treba da prete. A kad vide na jednom mestu više od tri pandura, to je bežanija da ne možeš da ih stigneš.

Danas je možda najtužniji dan u istoriji kluba koji mi je u srcu...

Kada je on donosio radosti navijačima Partizana, ja se nisam ni rodio, ali sam nasledio osećanja koja imam prema njemu gledajući stare snimke osetio sam neverovatnu radost što je neko takav postojao...

On će zauvek ostati nedostižan, ali je jedini koji mu se bar približio onaj koji donosi radost danas...

Da se podsetimo danas nase tragicno nastradale legende :(

Otis'o si Dragane, ostala je tuga. Uvek ce te voleti GROBARI sa JUGA !!!

Danas je možda najtužniji dan u istoriji kluba koji mi je u srcu...

Kada je on donosio radosti navijačima Partizana, ja se nisam ni rodio, ali sam nasledio osećanja koja imam prema njemu gledajući stare snimke osetio sam neverovatnu radost što je neko takav postojao...

On će zauvek ostati nedostižan, ali je jedini koji mu se bar približio onaj koji donosi radost danas...

Legenda ostaje da živi!!!
Otiš'o si Dragane, ostala je tuga, uvek će te voleti, Grobari sa Juga.

Citat:
Original postavio splav
Nije on mali "ČOVEK ", nego su mali navijači FF " C Zvezda " i njeno rukovodstvo. Od trenutka kada ga je Piksi prodao " FK " NANT", nikada niko ni od navijača , a ni od Uprave nije pozvao Stojketa da ga pita kako mu je, kroz kakvu agoniju prolazi. ZBOG čega ga nije "pozajmila FK ""Zvezda", kada su tako brižni za Stojketa.? Inferiorno su gledali kako gubi mesto u reprezentaciji. Zvezdi je bitno da proda svog igrača, uzme pare, i pusti igrače niz vodu. On je profesionalac, otišao je iz " Zvezde" pre četiri god. Ima pravo da igra gde hoće, a ZVEZDA mu nikada nije pružila ruku spasa. Onaj članak u KURIRU na prvoj strani, je odraz stanja u Zvezdi i u tom klubu. STRAŠNO!!!
Bravo majstore....
Samo se treba setiti onog nesrecnoga roma Perice Ognjenovica...Cist primer kako FK Mahala voli svoje ex- igrace

Да ли ваша скромна интелигенција може да повеже ријечи дотчног циганског ђубрета које је предходно изговорио са оним што је после урадио?

Ријечи написане на Лозничкој гимназији где ради мајка дотичног...

44637135415730501615639.jpg

И један виц не могу да одолим, нажалост донекле истина док не преузмемо ствар у своје руке...

Kako nazdravljaju igraci Crvene zvezde?
"Dogodine u Partizanu!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back