gost 186559
Veoma poznat
- Poruka
- 11.627
Извињавам се, ја га нисам видео...
...не могу да се начудим колики је човек ретард...

...не могу да се начудим колики је човек ретард...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...не могу да се начудим колики је човек ретард...Hvala doktore na dijagnozi .

Шта је са том нашом фудбалском школом?
Ja sam se najbolje uverio u nasu golmansku skolu juce na "Cika Daci",kad sam gledao onog mucenog Danilovica,momka koji je prosao nasu golmansku skolu...Primio je dva komada kroz usi...Nasi golmani imaju odlicne reflekse,mogu da izvade neke lopte iz muda,ali su zato kod centarsuteva,udaraca iz daljine i kiksiranja ne daj Boze...![]()
. Ne volim kad su oba beka ofanzivci, sto je slucaj sa Miljkovicem i Lazevskim, dok su Robi i Kizito nedefinisani, trude se, ali nisu nista posebno ni napred ni nazad.Nisam mogao da odolim:
Počinje utakmica LŠ Partizan - Arsenal u Beogradu. Prilazi Venger Stanojeviću i pakazujući mu na Marakanu upita ga: Je li, a što igramo na pomoćnom terenu?
Vauuu...Sad si faca...A Stanojevic mu odgovara: Na tom stadionu se u ovom veku nece igrati Liga Sampiona.
Ni ja nisam mogao da odolim.

Nisam mogao da odolim:
Počinje utakmica LŠ Partizan - Arsenal u Beogradu. Prilazi Venger Stanojeviću i pakazujući mu na Marakanu upita ga: Je li, a što igramo na pomoćnom terenu?

Vauuu...Sad si faca...
Prihvati salu...

Хахахаха.Igraju PARTIZAN i zvezda utakmicu i KLEO sutira slobodan udarac, a zvezdini igraci u zivom zidu se okrenuli prema golu. Stamenkovic vice sta to radite okrenite se prema lopti, a Koroman ce: ma cuti Stamenkovicu ocemo i mi da vidimo gol
Хахахаха.
Хахахаха.

A tebe je Decky označio kao Deliju.Kako se samo vas dvoje lepo slažete na temi o Kleo,kao da ste bračni par![]()
U redu je srce zaobidji malo Partizanovu temu idi okupaj se danas je nedelja a tada se skolarci kupaju Legni sutra rano ides u skolu, neces pazljivo pratiti cas iz Prirode i Drustva.
Boze koliko ovaj covek voli ovu temu. Priznaj da si u srcu Grobar ajde niko te nece optuzivati zbog toga.
Počeo si po šavovima da pucaš