ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po onome sto sam video,Miljkovic je sasvim solidan u ofanzivi,zna da prodje,ali se vidi da je neiskusan i da mu se na trenutke "zamrznu" noge...U odbrani nije imao toliko posla,ali mislim da mu je to slabiji deo igre,a i po konstituciji dosta podseca na Lazevskog,sto znaci da svaki malo jaci igrac,moze da ga dune na tribine i nadvisi u skoku...On je perspektiva i za sad bih ipak prednost dao Robiji,bar zbog toga sto zna da se bije sa protivnickim igracima :mrgreen:
P.S.Onaj Stankovic je zestoko drvo...Ajd' sto su ga oni iz Anderlehta prolazili laganeze,nego ga i ovi Kuljani izmrcise(njihova najbolja sansa je proizvod njegove greske) Milsim,decko ima muda,dobar je i u skoku,ali je mnogo trom,pogubljen u prostoru i mislim da imamo razloga za strepnju,ako on bude igrao protiv Sahtjora...

Poslednja izmena:
Шта је са том нашом фудбалском школом?

Ja sam se najbolje uverio u nasu golmansku skolu juce na "Cika Daci",kad sam gledao onog mucenog Danilovica,momka koji je prosao nasu golmansku skolu...Primio je dva komada kroz usi...Nasi golmani imaju odlicne reflekse,mogu da izvade neke lopte iz muda,ali su zato kod centarsuteva,udaraca iz daljine i kiksiranja ne daj Boze...:roll:

Ja sam se najbolje uverio u nasu golmansku skolu juce na "Cika Daci",kad sam gledao onog mucenog Danilovica,momka koji je prosao nasu golmansku skolu...Primio je dva komada kroz usi...Nasi golmani imaju odlicne reflekse,mogu da izvade neke lopte iz muda,ali su zato kod centarsuteva,udaraca iz daljine i kiksiranja ne daj Boze...:roll:

Немогуће да ниједног не могу и то да науче. Немогуће да су сви киксаре. Шта раде ти тренери? Не могу да поверујем да нису способни да ''оправе'' једног комплетног голмана по генерацији. Не мора да буде Шмајхел али....

Da, slazem se da je Miljkovic pre svega ovanzivni bek. Ja inace volim kada u ekipi za koju navijam desnog beka igra neko ko moze da igra i stopera i beka (kao nekada Tiram, a sada Bane Ivanovic), a levog da igra ofanzivni bek kao Obradovic, kao Esli Kol recimo. Jer onda u skoku imas prakticno trojicu "glavonja" :). Ne volim kad su oba beka ofanzivci, sto je slucaj sa Miljkovicem i Lazevskim, dok su Robi i Kizito nedefinisani, trude se, ali nisu nista posebno ni napred ni nazad.

stojim-u-redu-za-paso-24489.jpg

A tebe je Decky označio kao Deliju.Kako se samo vas dvoje lepo slažete na temi o Kleo,kao da ste bračni par :zag:

U redu je srce zaobidji malo Partizanovu temu idi okupaj se danas je nedelja a tada se skolarci kupaju. Legni sutra rano ides u skolu, neces pazljivo pratiti cas iz Prirode i Drustva.
Boze koliko ovaj covek voli ovu temu. Priznaj da si u srcu Grobar ajde niko te nece optuzivati zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back